- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Kis telefon hatalmas teleppel
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nálam egyáltalán nincs mikro akadás,pedig már a gx2 megjelenése óta csak sli-m és crossfire-m volt, és elég érzékeny vagyok az fps-re és a mikro akadásra is. Bár...gx2nél voltak gondok ilyen téren...,csak a driverek segítettek,de a többi vgam oké volt
Sokat olvastam erről a mikro akadásról,és valakinél jelen van valakinél nincs, szerencsére az utóbbiba tartozom
-
-
odorgg
addikt
A tesztnek örülnék, ha megoldható nézhetnél OC-t is 1680-ban!
Monitort nem tervezek a közeljövőben cserélni, és mivel külömbséget meg nem látom jelenleg az ésimi on/off között, ezért jól meg vagyok anélkül is. Volt GTX580-am, élsimításal azzal is karcolja az 50 FPS-t, és élsimítás nélkül is megesik, hogy 60 alá esik az FPS szám ennél a gamenél, ezen a felbontáson. Szóval így eladás után már annyira nem is hiányzik a VGA.
Ha minden kötél szakad, akkor én is átnyergelek a 7970-re, de az legalább 60k+ a 2db 5870-hez képest is, és ennyit ha nem muszáj nem szereték ráfizetni arra hogy 60FPS+ al tudjam tolni a BF3-at Max grafon 1680-ban.
Szóval ha lehet, nézzük csak meg mit megy az a CF a én felbontásomon -
-
Na, ott a kulcs: mediumon nyomod. Magyarul nem elég
Az "elég" az azt jelenti, hogy a játék által felállított követelményeket maradéktalanul teljesíti. Ez 5870-nel 1GB VRAM-mal ULTRA 2-4x MSAA beállításokon nem történik meg. MSAA nélkül már talán elég: úgy volt elég FPS is (40-60) de amint ráböktem az élsimit, jött a néhány másodpercenkénti képregényesedés.
CF-ben több FPS-ed van, de a VRAM limit ugyanúgy megvan.
-
-
X Factor
addikt
Pedig olyan beállításokkal még az 1 giga vramból se fogyhatsz ki, azért voltam kiváncsi.
Mert ált mai A+-os játékoknál ez a 58** CF rendszer rákfenéje.
Anno használtam egy ideig, nekem tökéletes volt, de nem is voltak még ilyen játékok el is lett adva, mert egy kártya is bőven elég volt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Reklámblokkolók topikja
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Futás, futópályák
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Elkezdtek szállingózni az Arctic P Pro sorozatú ventilátorai
- PlayStation 5
- Lightyear - befektetési app
- Hardcore café
- AliExpress tapasztalatok
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE Pulse OC RX 9060 XT 16GB GDDR6 videokártya 27% áfa 3 év garancia
- GIGABYTE AORUS RTX 4070 Ti ELITE 12GB - 20 hónap garancia
- Asrock Phantom Gaming OC - RX7900XT 20GB /Garanciális! - Újszerű/
- Eladó Powercolor 5700XT Red Devil Dobozában
- ROG Astral GeForce RTX 5080 16GB GDDR7 OC Edition - 32 HÓNAP IPON GARANCIA
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL PowerEdge R630 rack szerver barebone - 2xSocket 2011v4 , 24x DDR4 DIMM, H330 RAID, 39369Ft+ÁFA
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- LENOVO ThinkSystem NVIDIA Quadro RTX 6000 24GB PCIe Passive GPU
- Microsoft Surface Pro 7 - Újszerű, dobozban, gyári töltővel, billentyűzettel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest