- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Ne legyetek bátorak, ha ezt a rollert választjátok - OOTD T10
- Légies iPhone halvány színei
- Google Pixel topik
- Realme GT 2 - aláírjuk
Új hozzászólás Aktív témák
-
odorgg
addikt
válasz
klambi #27601 üzenetére
esetlg nem töltötte le a legujabb patchet a game, és esetleg nem orosz verziós a game?
Mert akkor itt a megoldás! -
odorgg
addikt
-
odorgg
addikt
válasz
halisa #27460 üzenetére
Nem csak az órajeleket kell nézni, azoknak amugy sok köze van a teljesítményhez
Ha megnézed minden egyéb adat a duplája a 4890-hez képest, a memória sávszél is több. + van DX11, és kevesebbet is fogyaszt mint a 4890!Hogy megérte e az jó kérdés, az biztos hogy + teljesítményt, DX11-et és kisebb fogyasztást kaptál. Tehát megérte, hacsak nem kellet irreálisan nagy összeget ráfizetni a 4890-re
-
odorgg
addikt
válasz
B4ndiBuild3r #27301 üzenetére
Szerintem csak meg kellene olajozni, az általában szokott segíteni. Ha nem vagy elég ügyes, szerintem add el 3-4 ezerrel olcsóbban, vagy vidd el valami szakihoz.
Ha esetleg olajozás nem oldja meg, akkor a csere elég macerás lehet, mert ezekhez a kártyákhoz max bontott ventilátort lehet venni. -
odorgg
addikt
A tesztnek örülnék, ha megoldható nézhetnél OC-t is 1680-ban!
Monitort nem tervezek a közeljövőben cserélni, és mivel külömbséget meg nem látom jelenleg az ésimi on/off között, ezért jól meg vagyok anélkül is. Volt GTX580-am, élsimításal azzal is karcolja az 50 FPS-t, és élsimítás nélkül is megesik, hogy 60 alá esik az FPS szám ennél a gamenél, ezen a felbontáson. Szóval így eladás után már annyira nem is hiányzik a VGA.
Ha minden kötél szakad, akkor én is átnyergelek a 7970-re, de az legalább 60k+ a 2db 5870-hez képest is, és ennyit ha nem muszáj nem szereték ráfizetni arra hogy 60FPS+ al tudjam tolni a BF3-at Max grafon 1680-ban.
Szóval ha lehet, nézzük csak meg mit megy az a CF a én felbontásomon -
odorgg
addikt
Valaki tudna tólni 1 BF3 Fraps bencmarkot 64-es Caspian szerón, 5870 CF-el ?
Beállítások 1680*1050 AA off, AF2x Motionblur off, minden egyéb ultrán kellene hogy legyen.
Nekem ezt dobta a gép: Avg: 52.854 - Min: 38 - Max: 86Gondolkozom a CF-en, és mivel élsimítás engem hidegen hagy(nemlátok külömbséget a bekapcsolt illetve kikapcsolt állapot közt), nekem az 1-1Gb Vram is elég lenne, de azért jólenne ha valaki tudna szolgálni 1 tesztel is
-
odorgg
addikt
válasz
DroiDMester #27199 üzenetére
Sajnos.
Akkor kénytelen leszek profilozgatni, ez van. -
odorgg
addikt
válasz
DroiDMester #27194 üzenetére
THX Mester
Nem szórakoznék ezzel, ha a RBE tudná modosítani a ventiszabályzást, de sajnos nemtudja. Pedig anno szépen belehetett vele lőni a 4890-el a ventit, 2D-3D órajelet,feszt és nemkellett melette afterburnellel szórakozni
-
odorgg
addikt
Most nézem hogy a magas Idle hőmérséklet annak köszönhető, hogy AB tuning esetén 2d-ben ugyan visszaveszi az órajeleket a kártya, viszont a feszt azt nem veszi vissza 0,95V-ra hanem az AB által beállítot érték marad továbbra is
-
odorgg
addikt
válasz
DroiDMester #27177 üzenetére
CF-röl nem volt szó, de úgymár valóban érthtő a 20%.
Erősen gondolkozom CF-en én is, mert 1680-ba nekem az élsimítás nemhiányzik, anélkül meg bőven elég a BF3-hoz is az 1Gb Vram, és cirka fele annyiba kerülne mint a 7970
-
odorgg
addikt
válasz
ricshard444 #27169 üzenetére
Nem vagyok egyik oldal elvakult híve sem, az elmult években volt Piros, meg Zöld kártyám is. 580-at eladtam, eredetileg 7970-et akartam venni, de közbejött 1 telefon vásárlás így ez 1-2 hónapot várat még magára, amíg összegyüllik a szükséges pénzmag. Addig gondoltam veszek valamit, ami nem tul drága, és nem is túl gyenge, így döntöttem az 5870 mellett. 45k-ért hirtelen ez volt szerintem a legjobb vétel, 1év garral, a 60k feletti aprós, gari nélküli 560TI,GTX480,6950-ek között, és amíg öszejön a lóvé a nagytestvérre, addig talán ezen bukok majd legkevesebbet ha eladásra kerül a sor.
-
odorgg
addikt
válasz
X Factor #27152 üzenetére
Oh az szép
Nálam csak 60 fok alatt hajlandó stabil maradni a zemet 1Ghz-en. No de azért az +50Mhz-ért tuti nem fogok hűtőt cserélni
Kb BF3 az eggyetlen olyan gépigényű game amivel játszom, és kéne hozzá a power is. Viszont megnéztem OC és alapórajel között, allig van FPS külömbség a gamben, szóval lehet nem is eröltettem a tuningot inkább, mert tul sok +t nemhoz a konyhára, viszont fogyasztáson és melegedésen sokat dob.
-
odorgg
addikt
Na meg is néztem.
Ha 60 fok alatt tudom tartani a GPU-t akkor megy az 1Ghz, viszont ha 60 felé megy akkor beakad a kép. 1Ghz-es tuningal rendelkezőket kérdezném, hogy milyenek a hőfokaik? -
odorgg
addikt
Kösz mindenkinek!
Szét nem szedem megnézni a memóriák típusát, de a Mem 1300-at megy, 1350-nél már elvérzik, szóval 1300-on hajtom majd.
1Ghz érdekes, mert mindíg 65-70 fok közt adja be a kulcsot a GPU. Majd meglesem hogy mit bír 1 kis extra ventifordulattal. Azért örülnék ha meglenne, de nemsok esélyt látok rá.Aux voltage egyébként milyen szerepkörrel bír? Érdemes ezt piszkálni, vagy nincs nagy jelentősége?
-
odorgg
addikt
Az 1ghz nem akar összejönni, ami érdekes mert alapfeszen megy 920 körül hasracsapom 1,2V-al megvan a 950, de 1000Mhz meg 1,35v-al sem volt stabil BF3 alatt
Ha mástnem marad 950-en, így 65fok körül elvan 40%-os ventivel, azért az 50Mhz-ért nem érdemes agyonfeszelni. Memóriát még megnézem hol a vége, aztán nem kínzom tovább.
-
odorgg
addikt
ASUS 5870 voltage twake 45 fok idle. Ezekszerint ez is rendben van?
Csak mert a gtx285-öm is ennyi, az meg kicsit forrófejübb elméletileg mint az 5870-es.
Betettem a karit, feltoltam a ventit 100%-ra, és majdnem megilyedtem tőle olyan brutál hangja van -
odorgg
addikt
válasz
Motion_Blur #27119 üzenetére
Ez jól hangzik
-
odorgg
addikt
Én egy ASUS 5870 Voltage Tweak 5870 tulaja leszek.
Mit mennek ezek tuningban, illetve mennyi a max adható feszültség a GPU-nak?
Fenti linket elnézve a gyári ventiszabályzás itt sem túl agresszív, (31%-75C) viszont látom mutatja a VRM-ek hőmérsékletét, ez pozitív
Viszont mi ez a GPU1,GPU2,GPU3 -
odorgg
addikt
válasz
Motion_Blur #27110 üzenetére
Köszi, akkor le is szedem
-
odorgg
addikt
Kedden jön az 5870-em, és mivel már 2 éve nem vólt Atim, érdeklődnék driver fronton mi a helyzet? Mehet fel a legujabb, vagy van valami tuti driver az 5000-es szériához?
BF3+COD4 el játszom legtöbbet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó Powercolor 5700XT Red Devil Dobozában
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE Pulse OC RX 9060 XT 16GB GDDR6 videokártya 27% áfa 3 év garancia
- Sapphire R7 250 1GB
- ROG Astral GeForce RTX 5080 16GB GDDR7 OC Edition - 32 HÓNAP IPON GARANCIA
- ZOTAC GAMING GeForce RTX 4090 AMP Extreme AIRO videókártya, garanciával eladó
- Konica Bizhub C220 - A3 fénymásoló
- Bomba ár! HP ProBook 450 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i7-4GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Apple iPhone 13 128GB / Kártyafüggetlen 1ÉV GARANCIÁVAL
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest