- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- A kínai gyártók 3D arcazonosítással kísérleteznek
- iPhone topik
- Apple Watch
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
speed3456
aktív tag
Hali!
Én is szorakoztam a 2 monitoros eyefinityvel. Nekem 2 db LCD-m van de teljesen különböző a kettő. Az egyiken csak VGA csati van a másikon VGA és DVI is. Na szoval ha mind a 2 őt DVI to VGA átalakítoval nyomtam a kariba akkor az eyefinity egyáltalán nem ment. Szoval 2 monitornál szükség van egy olyan moncsira amelyikbe be van építve a DVI csatlakozo és nem kell hozzá átalakíto. A másik lehet VGA-s de sajna az egyiknek muszáj DVI-s nek lennie alapbol. Én ezt tapasztaltam. Remélem tudtam segíteni.
Szoval egy az eyefinity csak úgy műkdik ha 1 VGA-s 1 DVI-s (a 3 ik meg természetesen Display portos) vagy DVI-s és DVI-s monitorok vannak rákötve.
Ja és a felbontás nem számít mert alapbbol az eyefinity a legnagyobb felbontáshoz áll be amit bír a nagyobb moncsi. De ha az az elsődleges(Bal oldali) akkor át lehet állíani a csatalisztben a felbontást kissebre. Sőt még azt is beállíthatod ha az egyik moncsi wide a másik 5:4 es hogy az 5:4 esen középen jelenjen meg pont akkora méretben mint a wide. Én így toltam a dirt2őt és a GTA IV-et is.
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Formula-1
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Háztartási gépek
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Fujifilm X
- Egyesítené a ChromeOS-t és az Androidot a Google
- LEGO klub
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16GB) Kingston FURY Beast RGB 6000MHz DDR5 CL30 memória 27% 3 év garancia
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF-MT / i5 8-9-10 gen, Hp EliteDesk 800 G4 / Win11- Számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest