- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel topik
- Kis telefon hatalmas teleppel
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Xiaomi 14 Ultra - Leica hercegnő
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Új hozzászólás Aktív témák
-
DIESELPOWER
aktív tag
Üdv! Én is ilyet vettem HD5830 Xtreme [link] és 1000/1200-on stabil a kártya, kerek 25e ft volt az iponnál 2év garival, jók a hőmérsékletek, de a memóriát 1200mhz-nél tovább én nem húznám,mert nincs rajta hűtőborda. A gpu 1000mhz-et 75-78 fokon viszi a gyári hűtőjével.
Majdnem eléri az 5870 szintet tuninggal. UP neki
-
Giot
addikt
Ilyen volt fent anno a 4870-emen. Egész jól hűtött de a VRM-ek előszeretettel túlmelegedtek pedig már úgy is próbáltam hogy rajtahagytam a ref hűtő alapját tehát nekem nem vált be. Szerintem az emelt feszes 5830-hoz sem egy főnyeremény.
Ami igazán érdekes a Sapphire 5830 hűtésével kapcsolatban, az az, hogy nem túl nagy különbség van a Vapor-x és eközött. [link]
Ami igazán örvendetes mivel a Vapor egy jó kis hűtés.
Az 5850 Toxic Vapor hűtése: [link]
3 hőcső a hűtő lapja a memóriákkal is érintkezik, és bordázott is.
Az 5830 hűtése: [link]
5 hőcső de csak a GPU-val érintkezik a lapka: [link] A memóriákon külön nincs is hűtés, hűtőborda.
Szóval én a helyedben bizalmat szavaznék annak a hűtésnek. Esetleg nem túl magas hűtőbordákat ragasztanék a memókra. Ha odafér. -
Giot
addikt
Emelt feszültséggel érkezik az 5850-hez képest. Emiatt a nagy tuningtartalék. "Nem röhög" miért tennénk nem rossz kártya az főleg ha olyan áron vetted.
HaZsolt kollégának is olyan Sapphire kártyája van, nagyon jó eredményeket ért el. Kérdezz rá nála hol tart a projekt, mik a tapasztalatok a VGA-val.+ érdekesség a Sapphire ugyanazt a NYÁK-ot használja az 5830,50,70 nem referencia kártyák esetében. A felhasznált alkatrészek változnak.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen SSD-t vegyek?
- Építő/felújító topik
- Autós topik
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Zenless Zone Zero (ZZZ)
- További aktív témák...
- Nvidia RTX 4070 Gainward ghost Video Kártya
- MSI GeForce VENTUS 3X RTX 3070 Ti 8GB OC GDDR6X 256bit videokártya
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE NITRO+ RX 7900 XTX 24GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Gainward Phantom RTX 5090 32GB (Bontatlan,Alza Garancia)
- Msi Mech 2x Radeon RX 6600 XT GAMING X 8G
- 125 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 (ELKELT)
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 12GB I 500GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest