- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- A kínai gyártók 3D arcazonosítással kísérleteznek
- Apple Watch
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
CptMisi
őstag
válasz
jonner #13078 üzenetére
most olvasom asus oldalán, hogy az eladóval kell garanciáztatni...tehát ezt [link] linkeld a boltosnak mailben,
"VGA/Physics Card -- 3 Year -- All ASUS VGA cards purchased after January 1st, 2001 will carry 3 year warranty services. ASUS product warranty is based on the serial number printed. Please contact your reseller"
ha nagyon szarakodik, akkor kérdezd meg, hogy melyik nagykerből vette, próbáld meg ott, vagy írj asusnak, hogy kéne garanciáztatni, mert b*zi a boltos -
CptMisi
őstag
-
CptMisi
őstag
válasz
Robi BALBOA #13062 üzenetére
Ares cikk
ez sem rossz cucc
-
CptMisi
őstag
válasz
Robi BALBOA #13054 üzenetére
gyári hűtővel, automata venti szabályzáson
-
CptMisi
őstag
válasz
Robi BALBOA #13046 üzenetére
majd, ha így megy alapfeszen, akkor szóljatok
durva is lenne
-
CptMisi
őstag
videó alatt van
de itt van egy teszt 5870en
szintén ~68°C(69 pontosan)-t írnak 2 low rpm ventivel -
CptMisi
őstag
válasz
Robi BALBOA #13023 üzenetére
jó, de neked 5870ed van
-
CptMisi
őstag
válasz
Robi BALBOA #13019 üzenetére
nekem 900at még viszi alapfesszel, 960hoz már asszem 1,26V kell, 1000 1,3V-on megy, 1050hez kellett 1,35V
kis kötekedés: maradnák, tolnák
-
-
CptMisi
őstag
válasz
amper zoli #12988 üzenetére
-
CptMisi
őstag
válasz
amper zoli #12983 üzenetére
NV oldalon?
hol?
-
CptMisi
őstag
válasz
amper zoli #12979 üzenetére
szívesebben...az biztos...bár jó ez az F3 is
meg elég nagy...de egy intel x25-v 40gb-ot elfogadnék rendszernek
-
CptMisi
őstag
Na, újra egyben a gép, most meg kell oldanom, hogy a 890es lapom felismerje az F3as vinyómat, és utána remélhetőleg minden rendben lesz már
-
CptMisi
őstag
válasz
Robi BALBOA #12956 üzenetére
azért annyira nem rossz a helyzet
csak a VB meg a meleg... -
CptMisi
őstag
válasz
amper zoli #12954 üzenetére
nincs mit írni
-
CptMisi
őstag
Azt nem tudja valaki, hogy 5850en VF-3000A alatt elfér -e a gyári vrm hűtő? és ha az nem, akkor a VRM-R4?
-
CptMisi
őstag
komoly tesztelgetésre se időm, se kedvem, se elég pasztám
ahhoz, hogy komolyan összehasonlíthassam, mindhárom kéne
havert megkérem, hogy mondja meg, hogy hány fokos az x3 720-a @x4 3,7GHz-en, és megírhatom a különbséget, de szerintem nem lesz logout cikk belőle...talán majd az egész gépről egyszer
-
CptMisi
őstag
láttam, de jó áron kézhez kapom a nordwandot, ami kb 1/2°C-al marad el tőle
Silent Knight 2jah majdnem lemaradt: ha jól tudom, ez téged érdekel
-
CptMisi
őstag
válasz
amper zoli #12928 üzenetére
Én ma enyhén bőrig áztam, aztán elvert a jégeső
utána? utána jöhettem haza tömegközlekedéssel a 40°C-ban
-
CptMisi
őstag
válasz
antisocial #12926 üzenetére
állítsd be, hogy hány °C-nál hány %-on menjen
-
CptMisi
őstag
válasz
faranus #12916 üzenetére
4890eket általában jól lehet húzni, ha valami jobb fajtájú hűtés van rajta, mint például iCooler x4, akkor nem kell tartanod túlmelegedéstől...persze, ha valami zárt dobozban van, akkor lehet baj....
amúgy én tudom rosszul, vagy a 4890 alapon is pariban van az 5830cal
-
CptMisi
őstag
Gerisz, tudnál egy képet küldeni a géped belsejéről? Igazán a VRM-R4 elhelyezkedése érdekelne
-
CptMisi
őstag
válasz
Robi BALBOA #12891 üzenetére
nekem a cm690-ben pont ott van előtte a 12es venti
-
CptMisi
őstag
válasz
Robi BALBOA #12888 üzenetére
nem fognak róla bármi rosszat mondani...legalábbis nem nyíltan
nekem 30 fokra írja a vinyót, de nem is melegebb sokkal
-
CptMisi
őstag
válasz
Robi BALBOA #12883 üzenetére
pcgear 11k
-
CptMisi
őstag
azt nem értem, hogy hogy van az, hogy néhány oldal tesztjében ilyen jól teljesít a VF 3000, míg máshol nem, és nincsenek túl jó véleménnyel róla
Sárpac: VF 3000ed lesz? akkor majd írd meg, hogy milyen
-
CptMisi
őstag
válasz
amper zoli #12826 üzenetére
Úgy izzad, mint refkari furmark alatt
ez megy aláírásba
neved is írhatom?
kasa85: csak a meleg miatt, igaz?
-
CptMisi
őstag
válasz
amper zoli #12817 üzenetére
ilyen időben füvet nyírni?
8xxx
-
CptMisi
őstag
Kezeli a Phenom II x4 procikat is, ha jól látom, úgyhogy akár ilyet is vehetsz, csak nincs ACC, úgyhogy magot feloldani nem tudsz, tehát érdemes gyárilag X4-est venni
CPU Support List
és akkor elég később új lapot venni, aztán majd, ha kell, akkor abba új procit
-
CptMisi
őstag
hááát....egy Phenom 2 X2 555(->X4 B55)-ön érdemes lehet elgondolkodni, mert jó áron adják még a pretestedeket is
friss, ropogós PH-teszt
csak ehhez lapot is kell cserélni -
CptMisi
őstag
Hogyne bírná
csak nem lesz olyan komoly cpu limited, ha egyáltalán lesz
5850 2Gb? a toxic elég jó, Giot-nak is az van, de ha jól tudom, ő hűtő cserén gondolkodikmennyiért vennéd a Toxicot? és egy alapórajeles Ref modellt? mert ha sokkal drágább a toxic, akkor esetleg egy ref+aftermarket hűtő is szóba jöhet
amúgy nem a hűtő miatt írtam, mert jól eltalálták, szerintem, de +40MHz-ért nincs értelme felárat fizetnizuchy: full hd-ban azért a vga is terhelve van rendesen, mondjuk egy crysis alatt
-
CptMisi
őstag
válasz
DrJános #12728 üzenetére
Isual: nem feltétlenül éri meg ilyen OC modelleket venni, mert ugyanúgy ref hűtő, és csak minimális OC van....de amúgy jó választás az 5850, nagyjából a 4870X2 szintjét hozza, játékól függően + melegedés, hang, fogyasztás, DX11, Eyefinity...
Full HD-ban crysishoz inkább a vga lesz kevés, mint a proci
szerintem
-
CptMisi
őstag
Na végre egy normális boltban is Zalman VF-3000A
11k, lehet, hogy veszek egyet itt a nagy melegben
Gerisz: hol vetted a VRM-R4et?
-
CptMisi
őstag
válasz
Gerisz #12556 üzenetére
nem lett az, csak olyan, mintha az lenne...mert van L3, és a 965 órajelén fut...
alap athlon 2 x4, athlon2 x4 moddolt, alap x4 965DrJános: attól függ, mire használja...játékokban az i7 nem jobb sokkal, mint egy x4es phenom 2
felhúzni 3GHz-re szerintem alapfesszel megy
de játékokban én nem vettem észre túl nagy különbséget 3,2GHz és 3,7GHz között
-
CptMisi
őstag
válasz
Franco9 #12553 üzenetére
"Jelenleg 3,2 GHz-en használom aktív L3-mal ... Arra kell figyelni, hogy CACYC AC kód legyen a kupakon, mert akkor DENEB magos."ha sikerül aktiválnod az L3at és tuningolod egy kicsit, akkor tökéletes, anélkül is jó, de úgy még jobb
ez függ attól is, hogy milyen felbontáson használnád....ha 1280*1024 akkor gyári beállításokkal eléggé visszafogná szerintem az 5850et, de tuninggal már jobb eredményt kapnál
ha Full HD-ban használnád, akkor ott már sokkal inkább a vga lesz meghatározó, de egy kis órajel emelés itt sem árt -
CptMisi
őstag
válasz
DrJános #12550 üzenetére
Nem tudom, de talán van olyan grafikusok által használt alkalmazás, ahol szükség lehet 2Gb-ra
ettől még persze van sok idióta gémer, aki megveszi, mert 2gigabájt, de ugyanúgy CoD2zik vele, meg nem használja ki, csak nem tudja eldönteni, hogy ezt vegye, vagy a 2gigabájtos GT220at, mert mindkettő 2gigabájt....
nem használok semmilyen tervező programot, de ott szerintem nem árt a sok VRAM -
CptMisi
őstag
válasz
Robi BALBOA #12523 üzenetére
van rá hazai garancia, ha erre gondolsz
-
CptMisi
őstag
válasz
amper zoli #12521 üzenetére
azt te csak hiszed
jelenleg amúgy sincs olyan játék, amit nem tudok nélkülözni -
CptMisi
őstag
válasz
Robi BALBOA #12517 üzenetére
elvagyok, zenét hallgatok, videókat nézegetek, MSN, több időm marad legalább másra pl focira
igazából még amíg az első rammal szívtam, azalatt kiidegeskedtem magam, és sem az nem "érdekelt", hogy lehet, hogy rossz a kártya, mert hát van rá gari, mit idegeskedjek, se az, hogy az új rammal is szarakodik...viszont nálam soha nem látott tempóban gyűlnek a HSZ-eim, mert persze próbálok utánajárni a témának, meg más topikokba is irkálok
-
CptMisi
őstag
válasz
Dreamie #12515 üzenetére
szerinted?
nem, havernál csak úgy hasít az 5850nálam meg jelenleg az ő 4870e van, azzal is ezt csinálja, megpróbálom rávenni, hogy borítsuk össze a gépeinket(ugyanolyan alaplap), hogy kiderüljön, nincs -e valami hardveres, nem inkompatibilitási probléma, vagy csak ez sem jó a laphoz
aztán, ha az ő ramjaival jó, akkor ki kell derítenem, hogy AsRock 890GX Extreme 3ban menne -e a ramom rendesen
addig is Pet Soccer 4 ever! -
CptMisi
őstag
válasz
Massacre14 #12500 üzenetére
nem az a lényeg, hogy mit ír, hanem az hogy, mennyit fogyaszt
egy márkás 450W táp elég neki amúgy, haverral néztük a 4magosított, feszemelt tuningos Phenom II-jével Prime+Furmark 400W konnektorból... én mondjuk biztos nem 450est vennék, egy corsair tápot nem kell két évente cserélni, és később jól jöhet egy kis tartalék....ha már corsair, akkor hx520, vagy FSP Bluestorm II / PRO / BRONZE 500W
-
CptMisi
őstag
válasz
amper zoli #12497 üzenetére
-
CptMisi
őstag
5perctől hallgassátok egy kicsit...physx on 41k proci, 13k gpu, össz: 16500pont->ez az ötvennyolchetvennel van pariban
tegnap mutatta Tomate, van néhány okos teszter
-
CptMisi
őstag
válasz
CptMisi #12474 üzenetére
havernak mondjuk ilyen lapban, nem ilyen ramok, de szintén kingmaxok, szintén 1600/cl8on mennek rendesen F8B-vel
ha azt olvasnám az AsRock 890GX Extreme 3 topikban, hogy van Cn'Q feszemeléssel, és minden rendben, akkor váltanék, de így nem az igazi..utána olvasok majd, hogy menne -e benne a ramom rendesen, és hogy is van az egész
Gondolod, hogy F8C-vel menne?
-
CptMisi
őstag
-
CptMisi
őstag
válasz
amper zoli #12464 üzenetére
nem valószínű
azok elég stabilak prime, memtest, minden szar órákig megy hibátlanul
bár lehet...vagy az, vagy a hdd...Giot: hát nem bánom, hogy nem a legdrágább alkatrész szart be
a legjobb az lenne, ha a vinyó lenne fos...ramokat már nem akarok cserélni... igaz 30ért vettem őket másfél hete, most meg 60ért lehet kapni, tehát még jól is járnék az eladásukkal, de nem szívesen tenném
-
CptMisi
őstag
havernál faszán ment a cucc
most elhoztam az ő 4870ét, és megnézem, hogy ezzel is ugyanazt csinálja -e....valószínűleg igen, aztán meg letesztelem a vinyót
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Yutani: Yutani Retró Hangkártyái: OAK Mozart Wavetable
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Háztartási gépek
- Egyesítené a ChromeOS-t és az Androidot a Google
- Építő/felújító topik
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Formula-1
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Eladó Powercolor 5700XT Red Devil Dobozában
- MSI GeForce VENTUS 3X RTX 3070 Ti 8GB OC GDDR6X 256bit videokártya
- ROG Astral GeForce RTX 5080 16GB GDDR7 OC Edition - 32 HÓNAP IPON GARANCIA
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE Pulse OC RX 9060 XT 16GB GDDR6 videokártya 27% áfa 3 év garancia
- Xiaomi Redmi 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte GA-A620M R5 7600 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA Corsair 750W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 34WQ75X-B - 34" Ívelt IPS Panel - 3440x1440 2K QHD - 60Hz 5ms - FreeSync - USB Type-C 90W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest