- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- Nem sok meglepetést tartogat a Galaxy S25 FE és Tab S11 Ultra külseje
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- 2 az 1-ben töltőkábel a OnePlustól
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Motion_Blur #22726 üzenetére
Már éppen kérdezni akartam, hogy bepróbáltad-e
Nagyon köszönöm az infot
-
Pont ezt akartam én is kérdezni, csak 5870-nel
Nálam is egy foshalmaz lett a játékból a DX11es peccs miatt (+HQ texture pack) Én töröltem a retekbe az egészet, és holnap visszarakom majd, de cska az 1,8-as patchig. Én is hisztiztem a DX11 hiánya miatt, de ez amit most kaptunk
Nesze semmi fogd meg jól...
Nem ad akkor pluszt a játékélménybe a tesszellálás, hogy feleannyi (!!) FPS-en játszhatatlanul toljam végig... (eddig még egyszer sem tettem meg)
-
válasz
Motion_Blur #22214 üzenetére
1680x1080, 8xMSAA, CCC 11.5b
AVG: 64.771233
MIN: 53.551460Frames: 6824
F1 is kell?
-
válasz
Motion_Blur #22019 üzenetére
Téged már nem is mertelek kérdezni, már csomószor baszogattalak ezzel a driver marhasággal
Akkor újratelepítés után visszatér a 11.5b... Nekem is nagyon tetszett ez, csak azért piszkálta a csőrömet, hogy egy beta drivert használok véglegesnek.
Köszönöm Uraim
-
Sziasztok!
11.6os driver-ről véleményetek? Nekem DiRT3 alatt érezhetően visszaesett a teljesítmény ... Mind benchmarkolás során, mind normális játékban...
-
-
válasz
lizakattila #21510 üzenetére
Semmi para, én sem vállalnám a felelősséget a helyedben
Motion_Blur: köszönöm szépen, de bátor voltam és megcsináltam
Na viszont akkor a feszt visszaveszem én is
-
Van pár dolog ami nem tiszta: létezik, hogy a nem bírja a kártyám a gyári bios 2D órajeleket? Igazából ez költői kérdés, mert ezek tények: csíkoz desktopon
(157/300 - 0.95V) Eredetileg ilyen bios volt rajta (használt termék) : 2D 157/500 - 1.05V . Ezen semmi probléma nincs... Próbáltam friss Win-nel, más driverral, szóval tuti az órajelek a ludasak.
A lényeg: a kicsit magasabb órajel illetve fesz egyáltalán nem zavarna, viszont ez utóbbi BIOS ventiprofilja jóval hangosabb mint a csíkozósé. Egyik ismerősöm azt mondta, hogy azért mert az ennek a kártyának van gyártva: felső kártya
Próbáltam az ASUS unlock biosát is, avval is csíkoz (157/300).
Tudnátok nekem segíteni összeollózni egy olyan BIOS-t aminek a 2D órajele 157/500 - 1.05V vagy 0.95V , 3D órajele az alap, viszont a halkabb verzió? Feltöltöttem IDE az említett biosokat...
Cypress.bin -> amivel kaptam: hangos, viszont jók a 2D órajelei
5870.bin -> csíkoz 2D-ben (túl alacsony órajelek), viszont halk (ez a ventiprofil kellene)
Asus.bin -> ASUS unlockolt bios, 2D-ben ez is csíkoz, de ennek is kitűnő a ventivezérléseRadeon Bios Editora engedi elmenteni, de én magam még félek bármibe is belenyúlni...
Előre is köszönök bármilyen segítséget
-
válasz
Sandrew #21477 üzenetére
Persze az odáig tiszta hogy virtuális magok, csak azt nem tudtam (rövidre fogva), hogy a programnak is támogatnia kell a HT-t... Azt hittem hogy a programnak tökmidnegy, hogy mag vagy HT szál
Aki ért az 5870 bios bütyköléshez, megtenné hogy ír nekem egy PÜ-t? Előre is köszönöm
-
válasz
kisza25 #21473 üzenetére
Érdekes. Tehát a HT szálak nem konkrét magoknak felelnek meg a programok oldaláról, hanem ahhoz, hogy ki tudják használni (pl itt elosztva a terhelést, mind a 8 szál dolgozna picit) a programnak is támogatnia kell?
Én idáig azt hittem, hogy ezek a szálak a Win oldaláról simán magnak felelnek meg: ha van kedve valaminek akkor használja, ha nem akkor meg nem -
válasz
Motion_Blur #21469 üzenetére
De klassz
Köszönöm szépen. Most itt két mag frankón csak csücsül a seggén és vakarja a tarkóját? Nagyon durva
-
válasz
Motion_Blur #21450 üzenetére
Olyat kérhetek tőled, hogy egy Feladatkezelő CPU usage ablakot futtass a háttérben? Persze cska ha 8 thread-del tolod. 4 mag nem érdekel, olyan van nekemis
-
válasz
dangerzone #21446 üzenetére
Valahol el kell kezdeni, ne izéljetek már
De bevallom, nagyot nevettem azon, amit írtál
-
Sziasztok! Tegnap este hazáig követett ez a szörny, gondoltam akkor már megtartom
Szóval a lényeg: beléptem a klubba egy Sapphire 5870-nel
Hatalmas a kártya, ekkorát még soha nem láttam/fogtam. Nincs kicsi házam, de ez a kártya alig fért be: ha 2-3mm-rel hosszabb, akkor flexelnem kellett volna
Tápon meg kéretik nem szönyülködni, le lesz cserélve hamarosan, amint tudom
DiRT 3 dx11, ultra, 4xmsaa -> 50alatti fpst még nem láttam
Über bejövős a cucc.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Villanyszerelés
- Goddess of Victory: Nikke
- Autós topik
- Philips LCD és LED TV-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Építő/felújító topik
- Milyen videókártyát?
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Asus Z170 i7 7700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA 500W Zalman
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Honor Magic 7 Lite 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max / 256 GB / 88% akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest