- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Ne legyetek bátorak, ha ezt a rollert választjátok - OOTD T10
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Apple Watch
- Google Pixel topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
Új hozzászólás Aktív témák
-
djculture
félisten
válasz
princeblade #28351 üzenetére
Vagy csak a flash baromkodik, elszúrtak valamit és folyton hülyéskedik...
-
djculture
félisten
-
djculture
félisten
430w os chicony visz nekem két hd5850-et fx 8120-al 4ghz en.. Kicsit durva lenne ha egy corsair nem bírná.
-
djculture
félisten
Nálam eleve kiesik az összes msi termék. Alaplapok is szörnyűek, plusz túlvan árazva. Régen pedig nem ilyen termékeket adtak ki a kezükböl..
-
djculture
félisten
Ez az új cata is megér egy misét. Van vele már minden, lehet visszarakom a régit mert ez szörnyű.
-
djculture
félisten
válasz
gabikiraly2 #27702 üzenetére
low profilos cucc, nem bírna el az 5850-el max teljes fordulaton.
-
djculture
félisten
Az jó mert én nemrég monitoroztam és járt oda vissza mint a franc pedig nem a legújabb driver van fent. Mondjuk lehet azért mert nekem a háttérnek elve egy mozgó video van betéve /Dreamscenes/.
-
djculture
félisten
Mivel az aero eleve használja a vga-t így nem csoda ha nem alapon jár .
-
djculture
félisten
Nem a pxiex 16x van 250MB/s kötve hanem az összes integrált eszköz...Proci linkje meg csak 1000mhz ami szintén harmad sávszél. A sávszél ilyen nagy adatmozgások meg több magos procik korában nem hátrány. Már a PCI Express 4.0 dolgoznak 2014 ben várható. Na mindegy amd nem hiába triplázta duplázta szépen ezeket a buszokat az új chipkészletein. Eléggé tapasztalom mióta megvan a lap tömve mindennel hogy nem birja a kiképzést a régi lap .
-
djculture
félisten
válasz
seederking #27600 üzenetére
Ja én is azért néztem új lapot igazából a phenom2-vel én se lennék bentebb mégha elis működik némileg butítva a mostani lapban. Majd veszek egy bullodezert az már jó lesz .
-
djculture
félisten
válasz
seederking #27590 üzenetére
Alaplap móka lesz mondom, már ezt a 3 magos athlon2 se tudja rendesen kiszolgálni az a lap. Ht 1000mhz a saták a 250 MB/s buszon lógnak minden integrált cuccal együtt. Régi két magosnak való lap nem komolyabb procihoz. Holnap jön az új lapom ma tesztelgettem ezt a m3a ucc lapot és már a fsb/ ht emelésével is gyorsultak a játékok pedig a szorzót a procinak visszaosztottam. Nem gyengén látszik hogy az a szűk kereszmetszet még az én gépemben is
-
djculture
félisten
válasz
seederking #27586 üzenetére
Szerintem az 1000mhz es link ha nagy adatmozgás van eléggé bekorlátoz.
Ha nincs akkor nem jön elő a probléma. Pedig még nekem nem is 4 magos procim van még.
De még ennél is érződik hogy sokkal jobban teljesít a gépem játékba ha a szorzót visszaosztom és az fsb-t feltolom. Mondták ezt már elég sokan nekem a szervízes kollégák de egyelőre elvoltam evvel alaplappal én is.
Másik az hogy egyes kártyák el se indulnak pciex1.1-ben, hiába a visszamenőleges kompatibilitás. Legutóbb egy gigabyte hd7770 d5 meg egy gigagyte GA-M52LT-D3 alaplappal szivtunk itt...Minden esetre ha alaplapot nem cserélsz, ahogy irják is minél több rammal rendelkezőt nézz.
-
djculture
félisten
válasz
seederking #27583 üzenetére
Asrock az is semmi extra 960GM/U3S3 FX majd ha lesz még kess beleteszek egy fx et .
-
djculture
félisten
válasz
ricshard444 #27577 üzenetére
Fene tudja ezek a lapok minden téren elvultak. Nekem is ez van még vagy 2 napig, mert kipróbáltam egy új lappal a gépemet sokkal jobban teljesített. Lehet hogy nem a pciex fogja vissza de akkor meg a processzor 1000mhz -es maximum linkje.
-
djculture
félisten
Ekkora vga-nal már a Asrock M3A UCC lévő pciex1.1 is beletud köhögni a dolgokba mondjuk.
-
djculture
félisten
válasz
ittakary #27513 üzenetére
Az a baj a használt piacon most 20000+1 csaló van, nagyon bonyás most bármit kéz alól venni. Régen én is csak használtat vettem folyton de most abszolúte nem merek.
Nem is egy haver szívta meg mostanában, kaptak sütött kártyát meg kókányoltat azután mehettek a zsarukhoz meg önbíráskodhattak. Kinek hiányzik ez? -
djculture
félisten
Röhögtető árak vannak ma beújitottam egy 6870-est 39 rugóért mellette ott volt egy hd7770 43 ért ami minden szinten gyengébb. Kiváncsi loeszek a hd5850 és a hd6870 teljesítmény viszonyára.
-
djculture
félisten
válasz
Spirit #27484 üzenetére
Szerintem az egész kártyát ellátó tápáramkörrel lesz a baj, de hogy pontosan melyik alaktrész azt már személyesen egy kolléga tudja megnézni csak. Akár lehet még a tápegység is amit a vddc current érték monitorozásával lehet kiszűrni. Alapjáraton ilyen 2A körül kell lennie, ha nyavaja a táp 12voltos ága akár lehet 10A is. Terheléskor meg lehetséges hogy letilt a táp.
-
djculture
félisten
single modba tényleg nem sokat számít, 40-50 legyen minimum. De multiba életmentő.
-
-
djculture
félisten
Első szerintem is jobb, a második tömény homály
-
djculture
félisten
A 4890 5-8% jobb kb a 5830-nál. De cserébe Power (Max TDP) 190 watts vs 175w és ugye a 4890 es csak dx10.1 es. 5850 meg 18-20% erősebb simán a 4890 -nél.
-
djculture
félisten
válasz
kakascsipes #26705 üzenetére
Biosba nemtudja magát "belenni" semmi mivel az egy rom...
-
djculture
félisten
válasz
laca000 #26276 üzenetére
Az tudom hogy az 5970 fogyasztásilag egy horror ezért is ment aztán 1 hónapig volt HD 6970-em is az már kemény cucc. 5850/5870 ami korrekt meg a 6870 ami kártyáknak nem kell külön paksot bérelni. 7xxx böl se a fullosra várok mert hírek szerint külön földkábellel kell majd neki kraftot adni a kettes reaktorról.
-
djculture
félisten
5850 most kicsit felment a polcra,de mivel nyeremény nem sózom el
Lett egy brutális sapphire 5970-em. Még ekkora behemót egy szörnyeteget
-
djculture
félisten
válasz
h1n1_900 #25169 üzenetére
Ki vesz már ddr2 ramot meg s775 lapot+procit?Maximum negyed áron lehet elsózni csokiért.Ha már új lapot+procit is kell venni bárkinek biztos hogy nem s775 vesz.Esetleg akkor vesz ilyen régi procit vagy lapot ha fejleszteni akarja vagy tönkrement az egyik vagy másik részegysége.
-
djculture
félisten
Azért jó ha kijön valami új és még ha 10 percet játszik is az ember a demójával vagy valami de nem kezd el rögtön képregény lenni.
-
djculture
félisten
válasz
barack1997 #23576 üzenetére
Leszeded a matricáját a ventinek és ha van a gumi porvédőt aztán a zégergyűrűt vagy a műanyag karmos alátétet és utána ki tudod szedni a forgórészt.De szétszedni se muszáj sokszor elég ha a zéger/karmos alátéthez nyom az ember némi műszer olajat.Ha ugy is zajos akkor csere,lehet rá komplett hűtőket kapni.
-
djculture
félisten
Nehezen tudom elképzelni hogy ennyi idő alatt elkopott volna a venti...Inkább televan porral.A forgórész meg így működik van egy bizonyos járása eleve,persze lehet feszegetni hátha eltörik és megoldóik ez akérdés végképp.Hozzánk ilyen kókányolások után szokott kerülni a kártya aztán csodálkozik az illető ha 2 órás szerviz óradíjjal kezdődik a költség aztán új venti.Eredetileg meg fél órába került volna venti nélkül.
-
djculture
félisten
nekem az extreme 5850 en 4150-en körül pörög 100% ra húzva
De amúgy amúgy ami számit inkább hogy a kártya másik oldalát érje levegő mozgás.Az többet ér mint ha 100% on megy a venti -
djculture
félisten
válasz
csabika0001 #23143 üzenetére
Hozzá csak már nem nagyon kapni sehol.Néha a hardveraprón bukkan fel egy két példány:[link]
-
djculture
félisten
válasz
csabika0001 #23140 üzenetére
Meglehet csinálni,a sima változat az hogy csak a vinyókat és ventiket és egyéb bizgentyűket hajtod másik tápról.Bonyolultabbik változat hogy egyik táp inditja a másikat egy elektronikával és pl vga tápjaként használod/ilyet lehet kapni a boltba is egy időbe fsp vga booster néven/.
-
djculture
félisten
Az tényleg elég sok,bár most elég betyár meleg van.Nálam costum módba 38% teker épp a venti és 45 fok.5830-5870 mondjuk jobban melegszik az tuti.
-
djculture
félisten
Driver ügybe meg annyit tudok irni 10.6 os szoktam felrakni avval megy jól minden game , de a fentiek miatt nem igazán ajánlom az xp-t senkinek akinek ilyen kártyája van már.
[link] -
djculture
félisten
ghostolás már a win95 időkbe is volt,bár én se vettem rá magam sose pedig nem kéne újra telepíteni folyton az oprendszert.
-
djculture
félisten
Hát azért cpu limit ide meg oda pl nekem is az van de mindent maxra húzva játszok a stalker call of Pripyat-al javitott dinamikus dx11 megvilágitással,a másik konfigomba meg a 5750 en már minden csúszkát felére kell venni anziót kikapcsolni stb.Pedig kis felbontás proci ugyanaz.Tehát jól jön az erősebb vga kis felbontásban is gyenge proci mellé ha az ember manapság mindent maxra vesz.
-
djculture
félisten
-
djculture
félisten
válasz
csabika0001 #22193 üzenetére
Hát ja de egy halványabban tartós technológia.Lcd vel magával semmi bajom nem lenne ha normális panelokat tartalmaznának az olcsóbb 50k alatti példányok is,plusz nem 2-3 év re csinálnák őket.Mikor végigszáguld a szalagon és angliába veszik észre hogy tervezéskor kihagytak egy alkatrészt,az valahogy pár éve elképzelhetetlen volt.Olyan gyorsan fejlesztik a main lapokat hogy kb már ez szokásos dolog.Szemét gyártás az egész.
-
djculture
félisten
Hát én limit ide limit oda elvagyok evvel: [link] 1920*1080 ba 100hz en megy és 10k ért vettem vagy 5 éve
Többre becsülöm ezeket mint bármilyen ház nagyságú lcd-t, 2 évig javitottam lcd ket az egész technológia egy fos.
-
djculture
félisten
válasz
sanyesz79 #22029 üzenetére
Az a baj vele hogy a ráirt értékek kamuk,stol is csinált egy tesztet erröl,kb a ráirt értékek felénél megmurdelt a táp.Túlterhelés,vagy egyéb védelem nincs benne.
Ezek a mai kártyák meg 2*75w ot simán igényelnek 12v ot és inditáskor ehez hozzájön mindennek az iduló áram igénye.Ezek után gondolhatod...
meg is van:[link]
Ezt megnézed meglátod legjobb ha veszel addig másikat mig van géped. -
djculture
félisten
Na miótamegvan a kari /5850 extreme/ azóta tesztelgetem.Ami feltünt hogy a vddc current indit 1-2 amperral aztán úgy megállapodik 5A körül,mindezt persze idlében.Mittöl függ az idle ezeknél a karikál?Lehet ezt bármilyen progival befolyásolni?Amúgy jól működik csak érdekel ez a része
-
djculture
félisten
A 16 ROP egység fogja vissza a 5830 kártyát eleve azt meg max 100% os tuningal lehetne orvosolni.
-
djculture
félisten
Megjött a hd5850 xtreme kártya a Prohardvertöl
így hivatalosan beléptem eme klubba
Szerk :megnéztem vele a Deus Ex - Human Revolution cuccost dx11 be tesaláció meg mindent on ra rakva nagyon durván szebb az egész a 9600gt hez képest ami eddig volt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Az ASUS TUF Gaming B550-Plus csak rád vár! Kamatmentes rèszletre is!!
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- Xiaomi Redmi A3 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest