- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel topik
- Kis telefon hatalmas teleppel
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Xiaomi 14 Ultra - Leica hercegnő
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sárpac
nagyúr
válasz
Robi BALBOA #13207 üzenetére
Jah de nekem alapon ment az i7!
-
Sárpac
nagyúr
A Xtreme-G 10.6-os driverről van valakinek tapasztalata?
-
Sárpac
nagyúr
válasz
Robi BALBOA #13194 üzenetére
Jah i7-el 1óra 12perc 1pass!
-
Sárpac
nagyúr
Találtam egy progit ami viszonylag értelmes uninstalláló!
A kép Ati uninstall, Driver Sweper, registry cleaner után készült vele és csak egy részlete a dolognak!Jól látható, hogy április óta mit szemetelt az ati telepítőcsomagja egyszerűen elképesztő!
Mondanom sem kell Nvidia 2 dolog van fent a driver és a physx pedig azt is újraraktam vagy 15x. -
Sárpac
nagyúr
Nah felraktam a 10.6 csodát hát ccc az nincs, villog kettőt a cursor és kakukk már béta is ezt csinálta de leszartam Att oszt kész, 10.3a óta nem megy azaz telepítéskor hibát dob az oc programra is, 10.5 óta távoli textúra villogás 10.6bétában is whql-ben még nem néztem, de van ötösöm, hogy itt is szar lesz! Én nem tudom miféle hulladék programozók csinálják ezt a szemétrevaló drivert de jó lenne már ha összekapnák magukat!
Driver Sweeper, registry booster, natúr uninstall után is megmaradnak az előző hibák.1. Nem tudom felfogni sem megérteni, hogy miért kell a régi beállításokat holmi 1000x eldugott bizbasz helyen tárolni illetve új driver esetén miért nem írja felül azokat?!
2. Azt sem tom megérteni, hogy végre sikerül megcsinálni egy szarvas hibát miért kell 2 újat beletenni és azt örökítve benne hagyni.
3. Nem ártana már jobban odafigyelni a Windows 7-re írt drivereknél már kinőttünk az xpből. -
Sárpac
nagyúr
válasz
Robi BALBOA #13091 üzenetére
Nem tudom még tart a helyszínelés, nem a Samuban melózom hanem Gödöllőn!
Szerintem ahogy néztem inkább hirtelen kátyúkerülésből jött a tragédia, de majd a szakértők eldöntik(nem láttam előtte autót megállni kivétel rendőrség mentő tűzoltó). -
Sárpac
nagyúr
válasz
Gerisz #13088 üzenetére
Így van régebben én is nézegettem, de mostanában divat az ilyen fix feszes kamu bioszos megoldás.
OFF
Ma szar napom volt, szénné melóztam magam, késett a buszom egy nagy rakást plusz láttam egy embert meghalni (baleset Pusztamonostor-Fényszaru közt, a kislány és anyukája remélem, hogy túléli szurkolok nekik)!
OFF -
Sárpac
nagyúr
válasz
Robi BALBOA #13036 üzenetére
Nem lehet emelni a feszt mivel fixfeszes sajnos amúgy tényleg jó darab!
-
Sárpac
nagyúr
válasz
Robi BALBOA #12886 üzenetére
Hétfőn rendeltem, kedden mondták, hogy péntekre érkezik zalman szállítmány hozzájuk 3-4nap a szállítás tehát szerda csütörtök már lehet tudok mondani véleményt!
-
Sárpac
nagyúr
válasz
Robi BALBOA #12883 üzenetére
-
Sárpac
nagyúr
válasz
Robi BALBOA #12875 üzenetére
júniustól-októberig is van még 5 hónap mit csinálsz addig?
Aztán kalkuláljuk bele még a 2hónap szar a driver dolgot is! -
Sárpac
nagyúr
válasz
Robi BALBOA #12871 üzenetére
A gyárit nem veszem le az rajta marad arra kap egy jó kis sündisznót!
Egyébként sem meleg a 13 fázis furmark alatt se hiszem, hogy eléri a 60C-t mivel ha ráteszem az ujjam rajta tudom tartani jónéhány másodpercig míg mire elkezd sütni! -
Sárpac
nagyúr
válasz
Robi BALBOA #12863 üzenetére
-
Sárpac
nagyúr
válasz
Robi BALBOA #12863 üzenetére
Én is!
A hűtő tuti jó hozzá rá fog menni ahogy a memó is, viszont vrm hűtés egyedi lesz, mert ugye az más a lightningnak! -
Sárpac
nagyúr
válasz
Robi BALBOA #12854 üzenetére
Zalman már most is van itthon a másik ki tudja mikor lesz.
-
Sárpac
nagyúr
Új Catalyst 10.6 Béta Windows 7-re is(2010.5.17 verzió)!
"Metro 2033-- some decent MIN FPS increases (4-5 min FPS)
Aliens vs Predator-- few FPS jump all around
Split Second-- well who knows it is capped at 30FPS and I just sit there
BLUR--well honestly I see no FPS change with BLUR at all
Just Cause 2-- I dunno what my FPS was before, so I cannot really say if it changed" -
Sárpac
nagyúr
válasz
amper zoli #12683 üzenetére
Kösz azzal, hol spórolsz áramot?
-
-
Sárpac
nagyúr
Pedig szinte biztos, hogy táp gond, minél melegebb a vga annál többet zabál pl. most, hogy jobb az idő nekem is +10-12W-al többet mutat a fogyimérőm mint egy hete.
Valszin határon van és a 10.5 is jobban megdolgoztatja mint az előzőek ezért fordul elő ritkán a fagyás elhalás. -
Sárpac
nagyúr
Vajon egy Lightningra felmenne az Arctic Cooling Accelero Xtreme 5870?
Már lehet rendelni csak azért kérdem. -
Sárpac
nagyúr
válasz
Dadpool #12354 üzenetére
LOL 1080p-ben 25%-volt a csúcs amit kipréseltem belőle metro alatt!
Egyébként azért is érdemes mert gyorsabb pl. tüzelés közben jópár dolgot átvesz az nv és tehermentesíti az atit pl. szétszóródó faldaraboknál!
A ventijét érdemes átkötni 5voltra úgy hangtalan és terhelés alatt is max 45C volt nálam fluidmark alatt! -
Sárpac
nagyúr
válasz
amper zoli #12305 üzenetére
Nincs az kamu!
-
Sárpac
nagyúr
válasz
amper zoli #12295 üzenetére
Hát azért nem, mert rendesen alulszűr a 12V-os ágon giga lap meg nincs levédve normálisan zajra így alapon ha nem mennek a fázisok akkor cicereg a lap.
-
Sárpac
nagyúr
válasz
amper zoli #12293 üzenetére
Azért van, hogy a venti levegője által keltett leszorító erőt szétszedje és oldalirányú csatornát képezve kivigye a tápból a meleg levegőt állítólag így hatékonyabb.
-
Sárpac
nagyúr
válasz
amper zoli #12277 üzenetére
Nincs 10.7-es driver csak kamu oldalon vannak ilyen bejegyzések van ahol 11.0-at is írnak!
-
Sárpac
nagyúr
válasz
amper zoli #12215 üzenetére
A tessalálásra mennek rá 10.6-tól felfele!
10.5-el befejezték a hibajavításokat és ezzel ennek a "motornak" vége 10.6-ban új shader motor lesz. -
Sárpac
nagyúr
Erre most azt tudom mondani, hogy 2004-ben vettem egy MSI 6800gt mivel ritka volt sokat kellett rá várnom, de végre megjött betettem a gépbe bekapcs és egy durranás meg éktelen füst jött a házból.2 hónap alatt gariztattam le addig esett vagy 30%-ot az ára azt mondtam akkor msit soha az életbe. Aztán a csere kari nagyon jól bírta a strapát és mikor vettem a 8800gt/gts-eket ismét az msi bizonyult jobbnak, próbáltam gigát asust leadteket is(nagyony érzékeny a fülem a csipcsipcsipciripciripcirip-re) pl. az agyonsztárolt gainward gs meg glh egy rakás kaki valt úgy zenélt mint egy cigányzenekar. Most 2hónapja lesz, hogy vettem egy sapphire 5870 vapor-x-et ez detto játék menük alatt ahol nagy volt az fps csipcsipcsipciripciripcirip ráadásul szar is volt a kari. Olvastam, hogy refek is csinálják itt fórumban, oké mondom msi áttervezett nyákos lesz ha már le merik írni, hogy olyan alkatrészeket használtak ami 0dba zajt csap majdcsak nem kamu, és bizony tényleg nem az megvettem a hd5850 twin frozert II az is tökéletes volt most a hd5870 lightning detto igaz hajszálnyival hangosabb és picit melegebb a magja(vrm hűvösebb) mint a vapor-x-é volt, de őszintén nem érdekel 2 12cm-es venti simán felszerelhető rá annak akit zavar és load 60C alatt lehet tartani max 19dba zajjal.
-
Sárpac
nagyúr
válasz
amper zoli #12001 üzenetére
Grat jó kis táp!!
-
Sárpac
nagyúr
válasz
amper zoli #11999 üzenetére
Pontosan milyen tápod lett?
-
Sárpac
nagyúr
válasz
amper zoli #11990 üzenetére
10.6-al bugos még kicsit az 58xx.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Sok memóriát spórol a neurális textúratömörítés
- Autós topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Xbox tulajok OFF topicja
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen SSD-t vegyek?
- Építő/felújító topik
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- További aktív témák...
- Wacom Cintiq DTK-2260 - Digitális rajztábla
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- OLCSÓBB!!! több EIZO EV2456 FlexScan 24" 1920x1200 16:10 IPS fekete több jelenlegi ár: 170.000.-!!!
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- ÁRCSÖKKENTÉS TP-Link Archer C1200 Router eladó (1200 Mb/s Wi-Fi)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest