- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Magisk
- HMD Skyline - jó szerelés
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iPhone topik
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Goldmen75
őstag
válasz
banderasz77 #6952 üzenetére
Erre gondoltam csak nem akartam ideírni, kimondani
-
Goldmen75
őstag
Csak tudnám, honnan szerzik ilyen áron?! Valami vagy nem stimmel itt vagy a fene tudja. Én ha az összes nagykerünket végignézem(nem kevés) ,akiknél van 5850, a bruttó beszár magasabb mint amit ezekben a hírdetésekben látni....mármint a 60.e-re gondolok, a 66-68 már oké! Ezek a mostani reális árak, Mint írtam is 68 nálunk is a shappire 5850....
-
Goldmen75
őstag
450-es chieftech-el is tökéletesen bírja az egész rendszer!
-
Goldmen75
őstag
Gigabyte a best buy minden szempontból!
És punk tum!
-
Goldmen75
őstag
Szerintem 1értelmű...újabb technológia, kevesebb fogyasztás, mindez 1 maggal
-
Goldmen75
őstag
Vagy 9.12 vagy a hotfix! Ne keverjétek!
-
Goldmen75
őstag
Lekopogom előre, de nekem a Gigabyte cuccokkal sosem volt még gondom, mint alább is írtam 5870- em is ez s no problem, ráadásul 3 év garral. Egyébkén így van, akik ide írnak problémákkal, nagyon elenyésző szám lehet a tényleges 5850/70 tulajokhoz képest. tehát nem kirívó esetek ezek, hanem "benne vannak a pakliban"...
De nyilván ezért kell újat s garisat venni, no meg nem szétkapni minjá az első napon, meg tuningolni szénné s akkor bármi van garba cserélik. -
Goldmen75
őstag
Nem értenek hozzá, kereskedelemhez
Csak mindent a legolcsóbban, nem baj ha nincs, a neten ott van
Szeretem én is az ilyen vásárlóimat...Bejönnek hogy az árgépen 10e-el olcsóbb....Mondom, akkor próbálja megvenni ott annyiért ahol hírdetik, másnap jön az ember s megveszi nálam a cuccot...nem kérdeztem tőle semmit
-
Goldmen75
őstag
Nálam van két db Sapphire 5850! Ha valakit érdekel! 69990.- 2 év gar!
-
Goldmen75
őstag
Háh! Kaptam két Sapphire 5850-et
72.875.- számlás ár. Valakit pécsett érdekel? Uccsó két db idén
-
Goldmen75
őstag
válasz
Robi BALBOA #5926 üzenetére
Köszi!
Lehet az utánnad szólónak igaza lehet, meg kéne nézni, hátha a steamen, van visszaállítás vagy ilyesmi. Milyen formátumba írta ki a steam? Vagy egyáltalán?
-
Goldmen75
őstag
válasz
Robi BALBOA #5924 üzenetére
Hazamegyek kipróbálom, de hol van ez a backup funkció? Steamen? Mert én ugyan nem figyeltem, csak leszedtem!Egyébként jó a game de ez a menű, a halálba kerget.....
-
Goldmen75
őstag
Ezt nevezik BIZTONSÁGI másolatnak!
Saját részre megengedett, főleg ha ott a kupon s rajta a bepötyögendő számsor, amit ha ráír a lemezre, megegyezik! A saját Windows-ról is ami hologramos, csinálhacc egy másolatot, s az eredetit elteszed nehogy baja essen! Akkor van gáz, ha ezzel kereskedik valaki, vagy másnak is felmásolja stb....de ez már egy másik hosszú história -
Goldmen75
őstag
Ha nem akarsz sokat költeni tápra , akkor egy 460-as Gigabyte megteszi. Amúgy 450 -es Corsair eslősorban vagy 450 Chieftech
-
Goldmen75
őstag
Már kezdenek szállingózni a karik, a mi egyik nagykerünkbe is már van sapphire...
-
Goldmen75
őstag
Inkább a jó hardware mint a kupon, meg egy olyan soft ami a netről is leszedhető, a másik is
-
Goldmen75
őstag
MILYEN TÁPOD VAN ELŐSZÖR IS???
Én eddig akárhány kártyát eladtam ilyen kategória, mindhez járt 1 de sokhoz 2! 6-tűs csati, itt előttem az asztalomon is van 2 db, kell az 1ik?
Áttolom a kábelen
Gyors a netem hamar odaér
-
Goldmen75
őstag
Stalker Prypiat?? Szerintem még sehol sincs....
-
Goldmen75
őstag
Teljesen jó a sima(nem vapor-x-es is), halk az is s legalább be van fedve s megvan a levegő iránya
DX11-es game úgy tudom egyenlőre csak a Dirt2, jövőre jönnek majd sorba az újak, már ha jönnek...DX11 ide vagy oda én a legjobban a Diablo 3-at várom! Sztem ha megjelenik, asszonyt s gyereket elküldöm nyaralni, én meg kiveszek 1 hét szabit
-
Goldmen75
őstag
Valaki aki komolyabb angol tudással bír mint én, meg tudná nézni ati oldalán, hogy nyilatkoztak -e esetleg erről, vagy valami az ő részükről hozzászólás?!
KÖszi
-
Goldmen75
őstag
Ezek szerint 'csak" az 5850-ek hibásak??
-
Goldmen75
őstag
Bármit cseréltek, MINDIG a legjobb megoldás a reinstall! Win7-nél, meg ilyen gépeknél fél óra simán, ennyit időt bőven megér rászánni! S akkor el lehet kerülni a kellemetlenségeket.
Az adatok, mailok, stb lementésére meg nagyon eccerű s profi programok léteznek, szintén pár perces ráfordítással... -
Goldmen75
őstag
atya ég gyerekek! 4600 Mhz
Nekem az i750 alapon simán visz mindent 5870-el...ha esetleg 3dmarkozni akarok, pontvadászni, akkor odahúzok neki, de csak a pontok kedvéért
A jelenlegi játékokhoz a legújabbakhoz is szerintem egy jó 5850 is bőven megteszi, vagy ha mindent fullon akar az ember akkor 5870 s szerintem még jó darabig nem lesz szükség nagyobb erőre, nekem még a 4890-is vígan maxon vitt mindent e8500-al....Szal ekkora erő minek?!
-
Goldmen75
őstag
5870-et sikerült szereznem
de ha jól látom 5970-ről csevegtek? -
Goldmen75
őstag
Persze ref, mint eddig szinte mindegyik! Meg hát 5870.- s van
No meg gar van rá
azé kivi leszek rá!Köszi!
-
Goldmen75
őstag
Üdv!
tegnap rendeltem ügyfélnek powercolor- 5870-et, megmondom őszintén sosem votl még szerencsém ehhez a márkához, pedig jóideje már a szakmában vagyok.
Valakinek véleménye esetleg? Vagy tapasztalat? -
Goldmen75
őstag
S most akkor cseréltessem ki a kártyát ,mert egyedül a Crysis-ban egy falon a textúra pöttyökben villog?
-
Goldmen75
őstag
Én a Crysis-nál vettem észre, de eddig csak 1 helyen, mikor először lemegyek a tengerpartra, s bemegyek a kunyhóba, a jobb szélső falon pöttyök vibrálnak, de csak ezen!!??
A többi fal s kép tökéletes mindenhol... -
Goldmen75
őstag
Nekem van 5870 Gigabyte, nem is vettem volna mást!
Természetesen referencia űtéssel
Nincs hozzá se játék semi extra, gondolom ezért is olcsóbb. -
Goldmen75
őstag
Nekem még mindig tud újat nyújtani a crysis!
Tegnap feltettem ezt a master packot vagy mi a fenét, hát döbbenetes lett a látvány, már tényleg olyan mint élőben...Az éjszaka korom fekete, csillagokkal, csak a lámpafény világít...hajnalban ahogy az árnyékok vetődnek, napsugarak suhannak a növényzet között...fenomenális...már csak mászkálni is élmény vele
Nagyobbik lányom régen a far cry-ban nem lövöldözött meg semmi, csak úszkált a vízben, mert akkor az volt észvesztően gyönyörű -
Goldmen75
őstag
Lassulás sehol sincs nálam, de különbséget se látok, próbáltam kiindulni a uningine heaven-ben látottakból, de hát semmi extrát nem látok?! Ultrán vagyok minden extra stb...
-
Goldmen75
őstag
Nem idevaló, de valaki meg tudná mondani hogy lehet DIRT2-be bekapcsolni a tesselation-t???????
-
Goldmen75
őstag
Üdv!
Na ez a master config érdekelne engem, de sehol sem találom letölthető állapotban!?!?!?
Segítsetek egy linkkel lécci!!!!
Amúgy én is 64-bitezem, de nekem megy rendesen, igaz eredeti a game -
Goldmen75
őstag
Nézzétek nekem mi van s mi hajtja!
-
Goldmen75
őstag
S szerintetek nálam akkor mi lehet hogy csak a post-nál jön elő szürke sávok aztán késöbb semmi hiba?!
-
Goldmen75
őstag
na...véleményt kérek!
Gép bekapcsolásakor nem mindig de mikor lefut a vga post szürke csíkos sávok jelennek meg....utána bios, boot, win...s minden frankó...de ilyet láttam 4890-él is!? -
Goldmen75
őstag
7100 Ft nálunk a Twin turbo
-
Goldmen75
őstag
Szia!
Nekem volt 4870-em, sajna ezek ilyenek
én ccc-ben toltam neki egy kis venti %-ot, aztán hamar lecseréltem 4890-re
De az igazi megváltást az 5870-hozta!
Eccer megpróbáltam crysis közbe hozzáérni a 4870-hez....nem sikerültkicsit meleg volt
De ez a normális..asszem 100 fok felett is bírnia kell, úgy kreálták meg a mérnökök. De olvass utánna a neten, tuti találsz ilyeneket! vagy itt egy régebbi fórumban... -
Goldmen75
őstag
Nekem Gigabyte van, ezt is a legelső Mo.-ra beérkező szállítmányból vettem s lekopogom semmi gondom vele, nem produkált se szürke hátteret, csíkokat, se semmi. Tv-n is néztem már HDMI-vel..minden amilyennek lennie kell!
-
Goldmen75
őstag
válasz
--Rawlings-- #4810 üzenetére
Gyári hűtővel?!
Ha garos akkor nehogy levedd a gyári hűtőt! Vidd vissza hogy becsikosodik s lekapcsol!
Garba kötelesek cserélni! (már persze ha náluk is hozza a hibát) De amit leírtál, azalapján 1értelmű. Lehet tényleg nem fexik rendesen a hűtő...ritkán de előfordul. -
Goldmen75
őstag
ha esetleg van még valakinek i5-750 -es CPU ja s sikerült 4 GHz körül megtépni, az írja le plíz a beállításait
Köszi
-
Goldmen75
őstag
Brian élete jut eszembe
Hajjátok, anno nem volt se számítógép se telefon se TV se semmi s hogy elvoltak
-
Goldmen75
őstag
Jóvanna
Szoktam én is tuningolni, de csak arra az időre, még tesztelek, sokáig sosem hagytam úgy...lehet hülye beidegződés, mittom én...mellesleg gyerekkorom óta gépezem én is, szakmám is ez...de ez a rész valahogy sosem mozgatott úgy mint sokakat
Most kövezzetek meg!
-
Goldmen75
őstag
válasz
banderasz77 #4690 üzenetére
Na én a VGA-t sosem húznám,húztam! CPU más, igaz tx3-as hűtőm van rajta, de sosem szerettem a tartósan megemelt órajeleket...nyilván nem lesz baja a CPU-nak, csak az élettartama lesz rövidebb max, illetve fesz emeléssel a környező kondik s a többi alkatrész is hamarabb használódik.
-
Goldmen75
őstag
válasz
Core2duo6600 #4686 üzenetére
Na ha megvan akkor szólj! Akarom mondani, dobj 1 tesztet, mert én is lehet váltok 750-ről 860-ra...
-
Goldmen75
őstag
Este én is letesztelem ezzel, meglássuk mit mutat, ha más nem összehasonlításképp
-
Goldmen75
őstag
Hooppp! most nézem 2 géped is van
Na a másik már sokkal jobb
De akkor ott valami driver vagy beállítási hiba lehet...vagy még mindig kevés neki
Mekkora felbontást használsz? -
Goldmen75
őstag
válasz
banderasz77 #4612 üzenetére
Itt az ideje egy CPU cserének is
, ahogy elnézem a konfigod
Ahhoz a VGA-hoz elég volt, de ennek már kevés!
-
Goldmen75
őstag
Akkor csak én vártam többet a rendszeremtől?
Ott a neten a resultnál, az az extreme cpus, az kicsit durva!!!! ugyanilyen vga-val.....
Köszi az eredményt!!!!! -
Goldmen75
őstag
Lécci lécci írjatok vantage default eredményeket, csak akinek 5870-e van! S mellé a CPU-t is meg hogy mennyin megy !!! KÖSZI!
-
Goldmen75
őstag
Na ezt most nem vágom...az alábbi konfigommal 3dmar vantage performance, tehát alap, 15.000 pont. feltornáztam a procimat 3,9 GHz-re s 16.400....?! Ez vajh kevés a proci tuning mértékéhez képest! Nektek mennyi az eredményetek? Valakinek valami 5lete?
-
Goldmen75
őstag
válasz
- = Zk = - #4590 üzenetére
Ipon....pff...felejtős...
Mivel számtech cég vagyok, vagyunk, a nagykereinknél láttam, azt hogy melyiknél, ne hari de ide nem írhatom be! -
Goldmen75
őstag
válasz
omikron23 #4580 üzenetére
1-2 héten belül igérik a szállítmányt, meg hogy normalizálódik a helyzet decemberre, tehát nem lesz hiánycik...meglássuk. A 2 magosok, még mindig az előző technológia, nem javaslom! VaporX-esre várni meg felesleges szerintem, amennyivel drágább lesz annyival nem lesz hűvösebb az amúgy is hűvös VGA! (de te tudod)
Most egyik nagykernél látok beérkező szállítmányt, az alapján mi tudjuk adni, bruttó 95-be! Shappire-t
-
Goldmen75
őstag
válasz
omikron23 #4578 üzenetére
Ennyiben nem merül ki a különbség!
Az 5870 alap GPU és ram sebessége iszonyat kicsi, tehát ha nem jáccol csak netezel, szinte nem is fogyasztSzal nagyon jó az energia managment! Aztán, maxon sem fogyaszt többet mint egy 4870 kb
A hőfok is 75 körül mozog Load, Idle meg 45 körül, tehát ez sem elvetendő! A ref.hűtés nagyon jó csendes, nincs vele semmi gond! a sok display, meg a DP, meg a DX11 csak a hab a tortán...Jah! Ezen a kártyán bártan feltolhatod az élsimítást x8-ra!!! mintha mise történne, ugyanúgy hasít tovább! Asszem mindent elmondtam, ha nem valaki még írjon hozzá(m)
Viszon nekem is 8500-as CPU-m volt...alapon alig nyomott többet eegy 4890 eredményénél, ha megrángattam (alapfeszen
) 4GHz-ig, na ott már volt teljesítmény difi!
Azé is cseréltem le i5-ösre, ez alapból többet ad pláne ha húzom is!Na de visszatérve a VGA-ra, bátran ajánlom neked is az 5870-et!
-
Goldmen75
őstag
Igen, jelen pillanatban az 5870 vezeti az 1gpu-s kártyák mezőnyét.
A fermivel kapcsolatban, az már nem kimondottan játékra kiélezett vga- lesz, legalább is az eddigiek alapján. Aztán hogy az ára hogy alakul, meg mivel lesznek kompatibilisek az új tulajdonságai...?! Én nagyon nem bánom az 5870-emetNem mintha nvidia ellenes lennék
Bátran ajánlom mindenkinek aki erős CPU-val rendelkezik s nem 17"-os CRT monitorral bír -
Goldmen75
őstag
-
Goldmen75
őstag
Lentebb valahol megvannak a méretek, mert már páran kérdezték
Nekem 450W-os chieftech táppal megy a szörnyetegem simán -
Goldmen75
őstag
Most néztem az egyik nagykerünket...
97-be tudnám adni.GBT5870 -
Goldmen75
őstag
Este én is nekiesek
CoD MW2, 3dmark06, Shift stb...
-
Goldmen75
őstag
Ati honlapjáról hivatalosan?
-
Goldmen75
őstag
Most akkor melyik az új csoda meghajró???Én is kipróbálnám
-
Goldmen75
őstag
Hát ezt a kimerítő tesztet elénézve, örülök hogy megvettem az 5870-et. Amennyivel drágább lesz az 5970, annyival abszolute nem ér többet, csak néhány játékban szalad el vele a ló, amúgy nincs óriási difi, na meg átlag 30-40 fps felett már tök mind1, nem kell 100-200...
-
Goldmen75
őstag
Én nem tom mikor fogok vantage eredményt látni, mert még mindig nem indul el, system info error-ra hivatkozva...Ha valakinek az enyémhez hasonló a konfigja, 5870-e van, s megy neki a vantage, akkor szóljon please!!!
-
Goldmen75
őstag
Asszem a GTX-en hátul volt a csati, ezeken felül van, (végre) nem akad a házba a betáp
-
Goldmen75
őstag
Ráadásul az ASUS mindig a legdrágább!
Nálunk pl a Gigabyte most kerek 100.000.- bruttó
De ha belinkeled, azt a 70-e-eset, kiváncsi lennék ki az aki áron alul adja! -
Goldmen75
őstag
válasz
lordyrol #4252 üzenetére
Nézd meg catalyst-ban, az overclock menüben, hogy mennyin megy a vga, gpu,ram stb...mondjuk adj neki egy furmarkot had menjen..
Mondjuk mikor én megvettem az 5870-et E8500, 4gb ram mellé, alig 10%-al ment jobban mint a 4890oc...aztán mikor lecseréltem i5-re ,ddr3-ra, akkor megugrott a teljesítmény... -
Goldmen75
őstag
Én 4890OC-t cseréltem 5870-re! Ha van alatta erő, akkor megéri cserélni,. namármost ha jól látom neked i7-920-ad van
Nyilván újabb technológia, dx11, jobb a hűtés, jobb az energiamanagment stbS természetesen gyorsabb is
-
Goldmen75
őstag
Hát nem tudom gyerekek.....én nem húznám egyik VGA-t sem...annyival gyorsabb úgysem lesz, s csak a kártya állapotát veszélyezteti s élettartamát csökkenti, úgy mint a CPU-k esetében....Pont azért jók overclock nélkül, mert csendesek, "hűvösek" s így adják azt a teljesítményt, amire bekategorizálták őket.
(én vélemény)
-
Goldmen75
őstag
Megint rákattantam a Wow-ra
Ezzel a konfiggal s VGA-val már túl gyors
A TRINE-t már ptóbálta valaki???? Az nagyon brutál egy gépigényes game, ellenben nagyon szép!!! Az előző konfigomon néha meg-megakadt, most viszon gyönyörű minden! Érdemens megnéznetek, ha még nem tettétek! -
Goldmen75
őstag
Tutira nem hajtja ki, nézd meg nekem mim van s én se bírom kihajtani. Csak épp nem volt pénzem erősebb procira beruházni...Igaz attól függ mit értünk kihajtáson. Menni fog vele a VGA de sokat ne várj tőle....Ahogy a többiek mondják, CPU csere javasolt egy ilyen szörnyeteghez!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Bittorrent topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Vezetékes FEJhallgatók
- Horgász topik
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Egérpad topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- NYÁRI BOMBA AKCIÓK! STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Essential robotporszívó feltörlő 2db 1999 Ft
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest