- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel topik
- Kis telefon hatalmas teleppel
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Xiaomi 14 Ultra - Leica hercegnő
Új hozzászólás Aktív témák
-
Repsol600
addikt
válasz
hellboy0415 #31011 üzenetére
Igen gyári. (5850 Xtreme)
-
Repsol600
addikt
válasz
hellboy0415 #31009 üzenetére
Normális, az enyém is ilyen.
-
Repsol600
addikt
Jó, hát ha nem megoldható akkor maradok alapon, vagy használom a Trixxx-et mert azzal működik a feszelés, csak ugye néha beremeg a kép netezés közben.... Másik biost tettem rá de azzal nem indult, gondolom ez azért eltér a többi 5850-től a nyák miatt. Régebbi Asus, Sapphire ment gond nélkül szinte az összes biossal.
-
Repsol600
addikt
Afterburnerrel teszteltem úgy néz ki 840Mhz-en stabil alapfeszen (1,088V) Lehetmenne 845-öt is de ezzel nem szórakoztam. 850mhz-t bírta kb fél óráig BF 3 multi alatt.
-
Repsol600
addikt
Én nem tudok se Asus, Se Msi AB progival feszelni.
Trixxxet ha használom el kezd vibrálni a kép.
-
Repsol600
addikt
Sziasztok!
Sapphire 5850 Xtreme kártyát meg lehet valahogy "bütykölni" hogy lehessen Afterburnerban feszt állítani ne csak Trixxx-el? Raktam rá 2 másik biost is de mind a 2x fekete képernyő fogadott.
-
Repsol600
addikt
válasz
errorcode06 #30001 üzenetére
Szerintem könnyű lecserélni semmi nehézség nincs benne. Rámegy persze akármelyik ref hűtés, viszont akkor már valami jobbat vennék rá (Zalman VF3000, Gelid Icy Vision stb.) Ezek sokkal csendesebbek és jobban hűtenek.
-
Repsol600
addikt
válasz
BRIKLY #29369 üzenetére
Valami jó nagy bordát tegyél rá.
Lehet kapni boltban biztos valamit rá. Ha más nincs akkor a ram süniket tedd rá csak az nem biztos hogy elég lesz.Am nagyon jó a hűtő nekem is lapul 1 ugyan ilyen a szekrényben, csak ehez megvan minden még a doboz is. Én GTS 250-ről mentettem le.
-
Repsol600
addikt
válasz
Draken #29367 üzenetére
Ezt így nem lehet megmondani, mindegyik kártya más, van amelyik alapfeszen csak 780-800mhz-t tud, vam ami 900mhz-t is. 1,2V-nál sztem többet ne adj neki, inkább kicsit kevesebbet. 900mhz fölé nem érdemes menni mert ahol a gpu kevés lenne ott már az 1 gb vram is elfogy.
-
Repsol600
addikt
Én is 4004 pontot kaptam 3D11-nél pedig csak egy 5850-em volt.
5870-nek jóval többet kellene tudnia valami nagyon nem okés akkor.
-
Repsol600
addikt
válasz
DroiDMester #29128 üzenetére
Ok, azt tudtam hogy a Vapor-X analóg a ref meg digi, viszont én azt hittem a digi még annyira se melegszik.
Abból indultam ki, hogy ref 6950-em is digi és játékok alatt 40 fok körűl van a vrm, alapba meg 25-26 fokos.
-
Repsol600
addikt
válasz
DroiDMester #29125 üzenetére
Vapor-X volt.
A gyári volt nem az AC borda.
[link] -
Repsol600
addikt
Hát ezt nem értem hogy miért ilyen magas nálatok a VRM hőfoka, én is AC-vel használtam és 55-60 fok körűl volt a VRM tuningolva! Igaz feszt nem adtam neki.
-
Repsol600
addikt
válasz
BRIKLY #29050 üzenetére
Érdekel, nálam működött a Doctor.
Igen rárakhatod. Akár MSI, Sapphire biost is rakhatsz rá. Pl én Sapphire 5850 Toxic biossal használtam az Asus 5850 kártyát. A mostani MSI 6950-esemen meg XFX 6970 bios van a 2. állásban mert ezt tovább lehet húzni mint az alap MSI-t.Az más kérdés, hogy jelenleg 6950-ként megy csak mert az is bőven elég még, teszthez viszont jól jött a +tuning.
-
Repsol600
addikt
válasz
BRIKLY #29048 üzenetére
Ez a Voltage Tweak inkább csak marketing szöveg semmiben nem különbözik a többi ref.- től. Gyári Asus Smart Doctor progival lehet állítani a feszt. Akármilyen 5850 biost rá tudsz tenni nem fog kárt okozni benne, legjobb az Atiflash de ezt csak dos parancssorból tudod használni.
-
Repsol600
addikt
válasz
Speed® #29009 üzenetére
Akkor ok, én meg 60-fokos VRM-től már paráztam.
Igaz ez már 6950 de a ref hűtőt lecseréltem egy Zalmanra és a VRM-re csak kis bordákat tudtam tenni és így kb 60 fokos a vrm. Gyárival meg 40 körűl volt ezért kérdeztem.És az nagy gond lenne ha a ramokat nem hűteném? Mert tudtommal csak a ref-en vannak hűtve az egyedi hűtős változatoknál nincsenek gondolom ennek se ártana ha nincsenek hűtve.
-
Repsol600
addikt
válasz
djculture #28869 üzenetére
Én is azt mondom, hogy ha lehetőséged van cseréld 1 nagyobbra ha huzamosabb ideig szeretnél CF-et használni, mert a közel 100%-os terhelés nemhiszem hogy jót tesz a tápnak. Én FSP 500-60APN-el használtam, de mikor húztam már féltem hogy nem-e fog eldurranni.
Am nem sokáig használtam a cf-et és 90%-ban alulfeszelve voltak a kártyák, órajel visszavéve 600/800mhz-ra mert a teljesítmény még így is bőven elég volt. Így kb annyit fogyasztott mint 1 db kicsit húzott 5850. Fesz-re már nem emlékszem mennyit kaptak.
-
Repsol600
addikt
Én is egy 500W-os FSP-vel használtam a CF-et és még húztam is őket. Igaz nekem nem volt 8 Hdd-m a gépben csak 1.
Húzva 400W körűl evett konektorból. -
Repsol600
addikt
Üdv!
AB 2.2.3-ban hogy lehet az órajellimitet kitolni hogy többet engessen állítni mint ami a biosban van?
-
Repsol600
addikt
válasz
KlezOne #28616 üzenetére
Helló.
Egy 8800Gt elég hozzá.
De igazából nem sok értelme van az 5850CF-nek mert nem lehet kihasználni a gpu erejét, és a legnagyobb gond hogy elfogy az 1 gb Vram.
450/650Mhz-n használtam BF 3 alatt minden max-on Full hd-ben és még így is 55-60+ fps-em volt.
Itt van a tesztem róla ha gondolod olvasd el[link]
-
Repsol600
addikt
MSI 5850 Twinn Frozr II-ről mi a véleményetek? Ilyenem még nem volt, lehet h. kipróbálom.
-
Repsol600
addikt
válasz
hülyegyerek #28567 üzenetére
Persze hogy javít, de inkább a 7xxx kártyákon.
5xxx esetében már nemhiszem hogy sokat javítana a teljesítményen az újabb driver. -
Repsol600
addikt
válasz
hülyegyerek #28557 üzenetére
12.4-essel sok a gond 5xxx esetén, nem ajánlatos feltenni. Nekem pl nem vette vissza az órajelet 2d-ben.
-
-
Repsol600
addikt
válasz
papírzacsi #28520 üzenetére
Hát 1 éves korában még nem lenne szabad. Kb 1 éves volt az enyém is amikor újrapasztáztam, de talán 1 fokot 2d-ben és 2 fokot terhelés alatt ha nyertem vele, pedig már teljesen kemény volt a gyári paszta. És MX-2-vel pasztáztam.
De attól hogy Top órajelen megy nem lenne szabad 2d-ben így melegednie, mert ez is ugyan úgy visszaveszi az órajeleit mint a sima. Az enyém is Top volt és 30-32 között volt a hőfoka 2d-ben. Itt valami más gond lesz szerintem. -
Repsol600
addikt
válasz
papírzacsi #28510 üzenetére
Ugyan ilyenem volt és nekem 30-33 fok volt idle-ben még ilyen melegben is.
50 körűl nagyon sok, nekem 60-65-volt 870-re húzva játékok alatt.
Meg kellene próbálni újrapasztázni.
Amúgy a sima változatra is felmegy a Top bios. -
Repsol600
addikt
válasz
DroiDMester #28493 üzenetére
Felraktam (4.3.0 Trixx) de így se enged, a csúszka 1088-on van ami az alapfesz és csak lefele lehet állítani.
-
Repsol600
addikt
válasz
DroiDMester #28493 üzenetére
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Sok memóriát spórol a neurális textúratömörítés
- Autós topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Xbox tulajok OFF topicja
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen SSD-t vegyek?
- Építő/felújító topik
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 Pro 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Creative Sound BlasterX G5 (70SB170000000) (Sound Blaster) (DAC) (ELKELT)
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
- ÖRÖK GARANCIÁVAL - OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - LicencAruhaz.hu
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest