- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Egy óra, két rendszer
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- One mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
ffodi
veterán
válasz
Cybertrone #15574 üzenetére
A ram értéke volt a lényeg most. A gpu is lazán megy 1050-et a gyári kávédarálóval. Kíváncsi leszek mit tud majd a Zalman.
-
ffodi
veterán
A gyanúm beigazolódni látszik
:
GPU alapfesz: 1162mV
VDDCI alapfesz: 1149mV
Alapórajel: 850/1200MHzBeállított értékek:
GPU fesz.: 1137mV
VDDCI fesz.: 1175mV
Órajel: 900/1380MHzPróbáltam 1400-on is, de ott 1 perc után eldobja. Lehet ha adok még a gpu-nak is +feszt(mivel alapfesz alatt ment), akkor bírja 1400-on is. Mindez kiderül majd a hét közepe fele, mert elvileg megérkezik a VF3000a a kicsikére.
-
ffodi
veterán
Kifutottam a szerk. időből.
A V2.0.0 MSI Afterburner támogatja a ref 5870-ek VDDCI fesz állítását(aux voltage). Mindjárt kipróbálom, hátha megy a ram 1400-on.
-
ffodi
veterán
-
ffodi
veterán
válasz
Robi BALBOA #15434 üzenetére
Ment PÜ ezzel kapcsolatban.
-
ffodi
veterán
válasz
Cybertrone #15425 üzenetére
Majd meglátjuk, de januárig ki akarom ezzel húzni, ha nem, akkor legalább 10k-val többért megy el.
-
ffodi
veterán
Azért váltottam 220-ról 240-re mert kb 3k-ba került nekem. Teljesítményre pedig javult a helyzet.
Amúgy a Physx-es játékok közül pár: Batman AA, UT3, Dark Void, Mafia 2, Metro 2033, Crazy Machines 2, stb....
Nem kell a fosni attól, hogy az ati+nv physx nem hivatalos. Kit érdekel? A lényeg hogy működik(csakúgy mint crossfire lapban az SLI)
Ha GTX480-at veszel, amellé is kell egy dedikált vga, mert az is meghal komolyabb grafika+physxnél.
Lehet kapni használtan Ageia Physx vga-t, de annyit sem tud teljesítményre, mint egy 8600gt, ráadásul azt hiszem 128 megás a legkomolyabb modell. És azt se felejtsük el, hogy itt is kell egy bizonyos "hack", mert az nvidia hivatalosan már nem támogatja ezeket a "régi" gyorsítókártyákat(egyébként menne win7-en).
Ha szimpatikus az 5870, akkor nyugodtan vedd meg, nem fogsz benne csalódni, de mivel lassan jön a 6000-es széria, én inkább megvárnám azokat a Te esetedben.
Torma1981:
Én most rendeltem a Sapphire-ra egy Zalman vf3000a-t, lassan meg kell érkeznie. Elvileg nagyon jó hűtő, és 11k körül van az ára. Az automata ventivezérlés hiányától meg nem kell besz@rni, mert simán rá lehet gányolni a gyári csatira a dolgot szerintem. Majd ha meglesz ki is próbálom.
TeeBee73:
Azért ekkora a különbség, mert nálam Apex=High, de mindjárt csinálok egy tesztet Apex=Off-al és kiderül a dolog.
-
-
ffodi
veterán
válasz
Kelvin #15378 üzenetére
Igen, nem is arra írtam. Egy esetben éri meg, akkor ha olyan játékokkal játszik (vagy fog játszani) az ember, ami kihasználja. 15k felett én sem költenék rá, a mostani GT240-em is csak 3k-ban volt, a korábbi GT220 pedig 13k alatt megvolt. A többletszolgáltatás mindig + pénzbe kerül.
-
ffodi
veterán
válasz
ricsi99 #15376 üzenetére
A lövésnyomoknál(és máshol is), a Physx ON/OFF közötti állapotra gondolok, nem pedig a CPU/GPU Physx-re. Mert ha a CPU számolja a Physx-et az ugyan olyan csak az "optimalizálatlanság" miatt jóval lassabb. Ezt a Mafia 2-ben pl kocsikázás közben nem is veszed észre, de egy komolyabb jelenetnél ahol összetett a dolog, (van lövés, törmelék rahaanimáció, stb....) ott már jelentős a különbség.
Most csináltam gyorsan egy tesztet a Mafia 2 beépített benchmarkjával.
Első képen CPU Physx, második képen GPU Physx, a beállítás természetesen megegyezik, az 5870 pedig 900/1250-en járt.
-
ffodi
veterán
válasz
Cybertrone #15373 üzenetére
Pont ezért tettem az nv ventijére egy kapcsolót, hogyha nem használja semmi, akkor feleslegesen ne pörögjön, mert kihallatszik a gépből a venti hangja, mert minden más silent, idleben pedig passzívan is elviszi.
Amúgy Physx-es játékoknál sokat számít egy nv vga megléte. Sokan mondják, hogy nem látszik és nincs értelme, pedig azért van(annak ellenére, hogy szarul van optimalizálva, stb...ebbe most nem megyek bele). Jóval látványosabbak a lövéseffektek/lövésnyomok, ruhaanimációk, füst stb.......Aki nem így látja rosszul látja.
Mafia 2 esetében bekapcsolt Physx-nél ha nincs NV kari, akkor a min FPS 4-7, GT240-el(pl nálam) 35-40!. EZ nagyon nem mindegy, és megy minden effekt.
Természetesen, aki nem lát különbéget Physx ON/OFF között, annak valóban nem kell ilyen kari.
-
ffodi
veterán
válasz
ricsi99 #15341 üzenetére
Kihajtja, nem hajtja ki, ez igazából elég nagy butaság, mert fullhd felbontásban egy 3,5ghz körül járó quad is ellát bőven egy 5870-et(nyilván az órajel emelésével jön még egy kis plusz teljesítmény, de korántsem lineárisan, +5-8% jó esetben) vagy akár két 4870-et. Kisebb felbontás esetén ez nyilván máshogy alakul, mert ott erősen van procilimit(és nem 150 fps-ed lesz hanem 110). 4ghz-en(vagy felette) járó i5/i7 5870cf-el is egész jól boldogul. Persze az új fejlesztések azonos órajelen mindig hoznak egy kis plusz teljesítményt, de ez mindig is így volt.
Sok játékban nem működnek rendesen a "ráeröltetett" szűrők(szétesik a kép, esetleg homályos). Sima "box" beállítás 4x vagy 8x-es simításnál nem kell jobb szerintem.
Szerk.: Egyébként i5 750@4260MHz
-
ffodi
veterán
válasz
Robi BALBOA #15315 üzenetére
Megjött a táp, szóval már tudtam tesztelni. Mafia benchben ugyan azon beállítás mellett +5fps(40fps felett bőven), 1920*1080, minden full, physx high, AA off.
Fluidmark 1.1
GT220: ~6500
GT240: ~11000Vantage Physx:
GT220: ~80ops
GT240: 130 opsMindez 3k-ért.
-
ffodi
veterán
válasz
Robi BALBOA #15315 üzenetére
Én is kíváncsi leszek. A gt220 elkelt már, szóval csak a régi teszteket tudom majd alapul venni. Ha valaki ad kölcsön egy gts250-et akkor szívesen letesztelem.
-
-
-
ffodi
veterán
válasz
Robi BALBOA #15168 üzenetére
Ha alapban halk a gép, akkor simán kihallod te is szerintem. Ajánlom a Zalmannak, hogy olyan halk legyen a hűtő, hogy ne halljam, mert különben kénytelen leszek eladni. Bár legalacsonyabb fordulaton csak nem lesz hangos....
Majd kiderül.............
-
ffodi
veterán
válasz
Robi BALBOA #15147 üzenetére
Reméljük hamar megjön. Elvileg jövő hét elejére van ígérve. Majd kiderül.
Azt is remélem, hogy alacsony fordulaton egyáltalán nem lesz hangja, mert ha igen, akkor kidobott pénz. Gyári hűtőt 5%-on hallom.
-
ffodi
veterán
Most hogy már teljesen lehalkítottam a gépet, és szinte alig hallani hogy megy, úgy döntöttem veszek egy új hűtőt az 5870-re.
Elsősorban azért, mert a gyári hűtő hangját idleben a ventit 5-10%-ra állítva is hallom, annyira halk a többi alkatrész. Másodsorban load-nál 38%-ra állítottam a hűtőt, és így baromi hangos, igaz játék közben nem hallom, de akkor is.
Meg is rendeltem egy Zalman VF3000a hűtőt. Van ezzel a hűtővel valakinek tapasztalata? Illetve a kék ledeket a ventikben ki lehet kapcsolni valahogy? Vagy likvidálnom kell őket, mert a piros-fekete dizájnba nagyon nem illenek bele.
-
ffodi
veterán
válasz
cowboy_bebop #15042 üzenetére
Ha 24/7-re(értsd ez alatt játékra pl.), akarod használni a magasabb órajeleket, és ehhez + fesz is kell, akkor szedd le az Afterburnert, csinálj benne 2 profilt(1 az idle, a másik a game), és kész. Billentyűkombinációra tudod aktiválni. Nekem is így van, és így külön tudom állítani a két vga órajelét is akár. Ha Physx is kell, akkor 3. profil, ha nem, akkor 2.
-
ffodi
veterán
válasz
Sárpac #14995 üzenetére
Ez komoly. Elvileg ezek az extreme beállításai szóval ennyi. Max egy 10%-ot levonhatsz a 120 pixel miatt.
Szerk.: Nekem is 1920*1080 a max, szóval sajna nem tudok 1920*1200-on tesztelni. Egyébként
Több helyen is néztem, és az 5870-ek extremen 9k körül kapnak, én mag kapok 13,5k körül(najó 1920*1080-on). Szar ez a vantage ott ahol van. A beállítást pedig onnan néztem, ahol volt a teszt.......
-
ffodi
veterán
válasz
Sárpac #14975 üzenetére
Igen, csak az extreme mód nem csak annyit takar, hogy 1920*1200, és minden extremen van.
Ha nem támogatja a monitorod az 1920*1200-at, akkor így állítsd be:
Ezek az extreme mód beállításai. A post process scale-t ha nem rakod 1:5-re, hanem marad 1:2-n, akkor 20-25% a teljesítménykülönbség.
-
ffodi
veterán
-
ffodi
veterán
válasz
Goldmen75 #14761 üzenetére
Én konkrétan a Mafia 2-ről beszélek, hogy ott közel egyenértékű az én vga konfigom egy GTX480+GTS250-el.
A GTX480 sem elég egyedül a Mafia 2-höz, mert high apexnél behal.
A tesztnél 5870 volt az alap vga, és mellette volt bent a már sokszor emlegetett GT220. Mafia 2 benchmarkban minden maxon, full HD felbontásban, high apexel ~38 fps-t produkál, ugyan ilyen beállítások mellett AA off ~42 fps. Szóval ez szerintem ez nem rossz eredmény(tegyük hozzá, hogy játék közben 60+fps).
Szóval csak azt akarom mondani, hogy komolyabb Physx igényű játékhoz, még a GTX480 mellé is kell dedikált Physx kari.
-
ffodi
veterán
válasz
jonner #14747 üzenetére
Az adatlapodon lévő táp(Corsair HX520), tökéletesen elég
, de legyél oly szíves és az ilyen jellegű kérdéseket nem itt feltenni, mert mindennek van külön topic, ez speciel az 5830/5850/5870-es topic, ahol elsősorban a kártyákkal kapcsolatos tapasztalatokat osztjuk meg egymással.
Nem arról van szó, mert én szívesen segítek mindenkinek, csak az ilyen hsz.-ek miatt sok az off.
-
ffodi
veterán
Milyen kihalt a topic.....
Próbálta már valaki a Mafia 2 demo-t?
Én az 5870+GT220-al próbáltam, és hihetetlenül jól fut. Minden fullon, High Apex-el is kiváló. Hasonló teljesítményt produkál az 5870+GT220-am, mint egy GTX480+GTS250, vagy két darab GTX460.
Eddig meg vagyok elégedve a GT220-al. Kíváncsi vagyok a végleges is ilyen jól fog -e futni.
-
ffodi
veterán
Köszönöm.
Az új driverekkel az 1.03-as mod nem működik sajna, és az új Physx driverekkel sem. Viszont van már Physx mod 1.04ff, amivel a legújabb driverek is működnek(forceware, Physx).
Erről is kéne már írnom egy Update 3-at, de sajna nincs időm, sem kedvem ebben a melegben.
Viszont a régi driverekkel is tökéletesen működik minden. Addig nem is cserélem ki, ameddig valamelyik játék meg nem követeli.
-
ffodi
veterán
9600GT és 9800GT is megteszi természetesen, de azért javasoltam pl. a gt220/gt240-et mert nem kell nekik segédtáp, ergo keveset fogyasztanak.
512 megás elvileg elég, de ha lehetséges, akkor legalább DDR3-as példányt vegyél.
Ha jól tudom, akkor GTS250=9800GTX+, a GT220 picit gyengébb mint a 9600GT, viszont jóval kisebb és kevesebbet fogyaszt. A GT240 picit erősebb mint a 9600GT, szerintem kb 9800GT teljesítményű.
Természetesen minden attól függ, hogy mennyit szánsz rá. Nekem eddig az 5870 mellett a GT220 elég volt minden Physx-es alkalmazásra.
-
ffodi
veterán
Szerintem GT220 vagy GT240 az a vga amire neked szükséged van(esetleg GTS250). Nem fogyaszt sokat, elfogadható a teljesítmény, és annyira nem is drága(használtan).
Egyébként ajánlom figyelmedbe ezzel kapcsolatban a cikkeket amiket írtam.
ATI+NVIDIA "Hybrid Graphics System"
A cikk végén ott van az Update 1. és az Update 2.-höz vezető link.
Jó olvasgatást, ha még nem olvastad.
-
ffodi
veterán
válasz
BullKoxa #14047 üzenetére
A batmanhez is magas physx-hez ha jól emlékszem 9800gtx+-t ajánlottak társkártyának, a dark voidhoz gtx260+-t társkártyának.....stb. Ezek mellett simán ment a batman is pl 60 fps-el high Physx mellett. Szóval nem kell még így leírni a GT220-at és társait. Majd ha megjelenik a játék ki fog derülni minden. Persze ha szarul lesz optimalizálva, akkor teljesen mindegy milyen vga-d lesz Physxre...........
-
ffodi
veterán
válasz
Sárpac #13758 üzenetére
Én is csináltam 1-2 tesztet ezzel a bench-el. Tényleg jól bemelegíti a vga-t.
Vga alapon(850/1200) 4915 pont venti 30%-on GPU ~72fok 1,062V
900/1200-on 5001 pont venti 45%-on GPU ~80 fok 1,125V
laza 1000/1300-on 5442 pont venti 90%-on GPU ~81-82fok 1,274V1050/1350-en mindjárt nyomatok még egyet.
Egyébként nincs mikroakadás, szépen folyamatosan megy a teszt(cata 10.6).
-
ffodi
veterán
-
ffodi
veterán
válasz
amper zoli #12705 üzenetére
Mondjuk elég érdekes ez a teszt, mert 9800GT nélkül szerintem nem High Physx van bekapcsolva, mert sok helyen hiányoznak az effektek, pl, az elején nincs ott az a "zászló", stb.....
Egyébként, ha a GTX480 SLI csak grafot, a 9800-as pedig csak Physx-et számol, úgy még akár lehet gyorsabb is, mint csak 2db GTX480, bár ekkora különbség szerintem nincs, és azért a beállítás sem ugyan az, szóval ez a teszt nem mérvadó........
-
ffodi
veterán
válasz
amper zoli #11547 üzenetére
24/7-ben én sem húzom az 5870-et. Alapórajelen megy -0,1V-al. Így teljesen hibátlan. Teszt erejéig szoktam húzni, és ott néha befagy.
Elvileg működhetne Cuda, csak kellene egy Cuda patch. Majd valaki valamikor csinál egyet.............CUDAr világban élünk
-
ffodi
veterán
válasz
amper zoli #11521 üzenetére
Jah, hogy ez 10.6 beta.......nekem már ápr. közepe óta ez van fennt(én ezt hittem 10.5 betanak
) Hasít is vele minden, csak nálam pl nem jó a "vpu recover"(nem tudom ez -e a neve még), mert ha hiba van a tuningban, nem állítja magát alapértékre, hanem kifagy. Ezen kivül furmarkban nulla stutter, és minden szépen folyamatosan megy(kivéve GTA 4 +EFLC, mert erre még mindíg nincs gyógyír)
-
ffodi
veterán
válasz
kasa85 #10897 üzenetére
2.0-ás tuti van benne alapban, sőt ha jól tudom 3.x is. Szerintem inkább nyomasd fel a 2005-ös, és 2008-as Visual c++ keretrendszert. Ebből van 32 és 64 bites is. Szóval van választék. Ezeket még érdemes kipróbálnod, mert ez sokszor gond. Ha nem jó, akkor még egy driver reinstallt is megejthetsz. Ha így sem jó, akkor pedig sajna marad a Win reinstall.
-
ffodi
veterán
-
ffodi
veterán
válasz
Kirtam #10830 üzenetére
Én adtam neki 1,45V-ot simán.
Annyi a dolgod, hogy bemész az Afterburner mappájába. --> Profiles mappa --> megnyitod ezt a fájlt, wordpaddal: "VEN_1002&DEV_6898&SUBSYS_032E1043&REV_00&BUS_1&DEV_0&FN_0.cfg"
Nem biztos hogy pontosan ez a neve.Ezek után hozzáadod ezeket a sorokat a végéhez, maradjon ki egy sor(másold be nyugodtan):
[Settings]
VT1165_Defaults = 18 49Ha megvan elmented. Kikapcsolod az Afterburnert, majd vissza. Nyomsz alul egy resetet, és máris 1,362V lesz.
Ha emelni akarod a feszt, akkor a végén a 49-et átírod 50-re és így tovább. Majd az előbb ismertetett eljárást megcsinálod. Már készen is vagyunk.
Ha órajeleket is beállítottad, utánna ne nyúlj a voltage csúszkához, aztán apply, és kész
-
ffodi
veterán
ATI+NVIDIA "Hybrid Graphics System" Update 2.
Kirtam:
Egyébként simán lehet 1.35V főlé menni minden Voltera vezérlős 5850/5870-el. Afterburner kell hozzá meg egy kis ügyesség. Lehet erről is írok mejd egy cikket.
Ha gondolod röviden szívesen leírom mit, hogyan kell csinálni, nem olyan bonyolult. Akár 1,6V-ot is adhatsz neki. -
ffodi
veterán
válasz
amper zoli #10603 üzenetére
Húú, ez a kedvenc képem.
Én is kipróbáltam egyébként ragaszgatással állítani a sávszélt. A dolognak annyi a hibája, hogyha úgy ragasztom le mint ahogy a képen van, akkor nem ismeri fel a karit.
Kerestem egy full pci-e érintkezőkiosztás, azalapján ragasztagattam le, de úgy sem volt jó. Aztán a végén rájöttem, hogy a GPU felöli oldalon az utolsó két érintkezőt nem szabad leragasztani(balról-jobbra haladva az utolsó, ahol a bal szélső az első
). Így már működik és tökéletes, gondoltam megosztom mindekivel, mert eleinte engem is szétvetett az ideg.
-
ffodi
veterán
válasz
szasanyi #10551 üzenetére
Szerintem is elég egy jófajta 450-500w-os táp. De én a tápvásárlással úgy vagyok, hogy ha már egyszer veszek, akkor olyat, amit nem kell 1 év után kicserélni, mert nem lesz elég. Úgyhogy én vennék valami fasza 600-650W-os darabot(vagy erősebbet
), és az kihúzza egy jódarabig.
-
-
ffodi
veterán
válasz
Sárpac #10483 üzenetére
Tudnál nekem csinálni egy Fluidmark(v 1.1.1) tesztet, ha szépen megkérlek? 1280*1024, windowed, AA OFF, default beállítás(60000ms)
Na már csak azért, mert kiváncsi vagyok, jó -e az én eredményem, mert mióta platformot váltottam, tuningolva majdnem megkétszereződött az eredményem. Illetve elvégre neked mégiscsak i7-ed van.
CptMisi:
-
ffodi
veterán
Ma rájöttem valami lényegesre(számomra legalább is az)!!
Sokan panaszkodtak, hogy pl furmark alatt időközönként be-be akad, és ez előfordul sokszor játékok alatt is. Ma alapfesz alatt teszteltem az 5870-et, amikor is elindítottam egy vantage-t. Szabályos időközönként picit be-be akadt. Indítottam egy furmarkot, az dettó. Először arra gondoltam, hogy túl kevés a fesz(alapfesz -0,1V). De rájötem, hogy nem!
Tudjátok mi okozza a beakadásokat?
Az autómata ventiszabályzás.Ha lefixáltam a ventisebességet azonnal megszűnt! Mindig amikor kicsit emeli a venti fordulatot, beakad, egy picit. Nyugodtan próbálja ki mindenki, hogy lefixálja a ventit mondjuk 40%-ra, indít egy furmarkot, és nem fog akadni. Majd ezután beállítja afterburnerben a ventifordulatot 45%-ra, nyom egy apply-t és egyből akad egy picit.......
Egyszóval ez akár megoldás is lehet a problémára.
-
ffodi
veterán
válasz
Robi BALBOA #10385 üzenetére
De azt ne feledjük, hogy nekem ez a 220W monitorral együtt értendő. A proci 1,37V-on mindig, ram 2120-on mindíg 1,66V-on, energiatakarékosság OFF(c1E, EIST). VGA-k alapon(5870 1,062V-on alulfeszelve.)
+creative xfi + 5 neon+ 1-2 led. -
ffodi
veterán
válasz
amper zoli #10350 üzenetére
Szerintem, ez az LC-Power nem egy komoly táp, szóval mindenképp cseréld, le , ha komolyabb dolgokban gondolkozol.
Nekem pl a teljes rendszer üresjáratben(proci 4240-en ram 2120-on, 2 vga, stb....) 220W-ot zabál kb. Terhelten 400+W, de 500 így sincs, még ha tuningolom a vga-t akkor sem.
Egy minőségi 600/650W-os táp szerintem bőven elég. És hogy mi a minőségi?
Gigabyte, Corsair, FSP, Nexus, Zalman, Enermax, , és még van 1-2.......Chieftec-et nem ajánlanám, főleg, ha van szünetmentesed. Nekem nem működit rendesen a szünetmentesem, ha cheiftec táp van a gépben(coolinkal sem jó). Szóval ez is egy szempont.
-
ffodi
veterán
válasz
Robi BALBOA #10314 üzenetére
És ebben az a szép, hogy azóta már kétszer újraraktam a win7-et, frissen.
Kivettem a gt220-at így picit javult az eredmény, de még így is 70 alatt van. A dirt 2-vel van sztem valami, mert a vantage gpuscore pl tuningolva 21,5k körül van, az meg nem olyan rossz, vga alapon pedig 18,5k kb.
-
ffodi
veterán
válasz
Robi BALBOA #10208 üzenetére
Jah ezt benéztem.
Egyébként kipróbáltam a 10.5-nek nevezett valamit. 1-2 fps-t hozott, meg kb. 100 pontot vantage-ben. Ennyi és semmi több.
Gondok eddig nincsenek vele.
-
ffodi
veterán
válasz
Robi BALBOA #10202 üzenetére
Nyilván csak akkor észrevehető a változás, ha mindkét esetben bekapcsolt Physx-el tesztelsz, úgy viszont elég jelentős. Legfőképp a minimum fps-eken látszik. Mert nem mindegy hogy 5 vagy 30.
Dark Void, Batman AA, Crazy Machines 2+, Metro2033, de ez csak egy pár amiken próbáltam, és mindenhol elég hasznos volt a geforce jelenléte.(természetesen ez mind nv physx-es játék)
Shkiz0:
Nekem is volt már amikor egy-két játék egy bizonyos résznél mindig lefagyott. Ilyenkor jött az, hogy letöltöttem egy mentést, és irány a köv. mission.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Formula-1
- BIOS frissítés
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Napelem
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- Autós topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Bomba ár! HP 255 G7 - AMD A4 I 4GB I 128SSD I HDMI I 15,6" FHD I Radeon I HDMI I W11 I Cam I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest