- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Feljutott a G96 a Moto széria csúcsára
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
Új hozzászólás Aktív témák
-
Padree
senior tag
válasz
Zen_Ronin #239 üzenetére
Nekem ASUS P5B alaplapban csinálta random a fenti hibaüztenetet, előbb egy X1600PRO-val majd a 6570-emmel is. Az alaplapra gyanakodtam, de haver 1GB-os 533-as RAMja lett a ludas végül, akkoriban mindenféle memória megfordult a gépemben, gyanús volt hogy egyszer hibátlanul lefut a 3DMark majd másnap már fagy és a játékok is szemetelnek. Az ATi-k Hypermemoryt használnak, már elég rég óta (az X1600 is), lefog a rendszermemóból, ha akarjuk ha nem. Lehet, hogy hibás a modul, vagy csak kompatibilitási probléma. Mindenesetre mióta nem azt használom azóta nem csinálja.
-
Sanyi19
őstag
válasz
Zen_Ronin #247 üzenetére
Igen, az jó szerintem a fix 100 Mhz. Az effektív órajel az 1800 de ez gyártónként eltér. Neked akkor 1600Mhz-en megy a ram. Nvidia driver esetleg nincs fent? Mert nekem akkor csinált olyat, hogy nem veszi vissza az órajeleket. Igaz fordítva, nvidia karit raktam be és fent maradt a Catalyst. Nem hiszem, hogy a táppal lenne valami mert akkor a proci húzásnál is elhasalna valószinü. A 6570 meg nem vesz fel sok áramot amugy sem. Megkéne nézni máshol is. Lehet valami kompatibilitási probléma is, de szerintem nem valószínű mert nem egy régi alaplapról van szó. Lehet a kártyával van valami. Akkor le kell gariztatni.
Gondolom a rendszer újratelepítést próbáltad már. Ha nem akkor azt tedd meg, ha friss rendszerrel is azt csinálja akkor gari.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Csere-Beszámítás! Olcsó RTX Gamer Laptop játékra! I5 11400H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- DELL T40 EMC Szerver
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 TomaHawk R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 XC 12GB Rampage SHIVA 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest