Hirdetés
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Macrodroid
- Várhatóan ez a négy iPhone már nem telepítheti az iOS 27-et
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Fotók, videók mobillal
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
Aktív témák
-
BadGe
aktív tag
:) Ejnye LordX hát nem írtam elég nagybetűkkel?
na szóval, a melegedésről: Panaszkodtam rengeteget, hogy a procim eszeveszett meleg. (52 fok nyitott háznál, terhelés nélkül, 62-65 zárt házban terheléssel).
végül az egész hóbelebancot kicsit átkonfiguráltam, sajna ehhez bele kellett nyúlni a gépbe is, amitől pedig irtózom, de hát ha lúd, legyen hideg..
1) levettem a hűtőbordát és megnéztem alatta a lónyálat. Namost éppencsakhogy 1 pici pöttynyi valami volt rajta, a régi 600-as athlonom pedig tocsogott a pasztától... Ide felkentem még egy keveset, amit egy másik régi hűtőn találtam, meret paszta ügyileg nem voltam felkészülve.
1A) megnéztem közben a proc hőmérő helyzetét is, teljesen hozzányomódik a proc aljához.
2) kiderült, hogy hiába kértem 300W-os tápot a srác aki a gépet összerakta egy 235W-os tápot tett bele, ami állítólag egyébként is nagyon kevés.
3) az alaplapot és minden egyebet betettem a régi toronyházamba, ahol egy kicsit több a hely meg a levegő.
Na szóval most szépen lement 48 fokra a proc hőmérséklete, remélem ez bezárt házban sem megy sokkalé feljebb.
Tanulság: legyen hely a házban, legyen megfelelő a táp, legyen elég paszta a borda és a proci között. Namost, hogy nekem hogyan sikerült összehozi hogy mindegyik el legyen b'szva?...
Ge.
Aktív témák
- Telekom mobilszolgáltatások
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- LEGO klub
- iPhone topik
- Ingatlanos topic!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- Intel Core i7-7700K 4.2GHz (8M Cache, up to 4.50 GHz) LGA1151 Processzor
- Intel Core I7 13700K - 16mag/24szál - Új, bontatlan - Gari 2028.02.02. -ig - Eladó!
- Ryzen 7 7800X3D +ASRock X870 PRO RS WIFI +32GB 6000MHz DDR5 kit! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre kiállítva)
- Intel Core i7 9700 12mb 8core 4,7Ghz processzor
- Intel Core I9 14900KS - 24mag/32szál - Eladó!
- GAMING PC! i7-13700F / RX 9070 XT / 32GB DDR5 / B760 / 1TB NVMe / 850w Gold! BeszámítOK
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 256GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4533
- Beszámítás! VALVE Steam Deck OLED 512GB SSD kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 128GB White-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4294
- 0perces Kolink KLA-003
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest