- iPhone topik
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- 8300 mAh, maradhat?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Yettel topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
Új hozzászólás Aktív témák
-
04ahgy
nagyúr
-
old gray
addikt
Engem is megkavar a sok hülye jelölés...de én még mindig a 8+2fázisú lapokban bízok ha tuningról van szó, ezért is lenen jó a Gigabyte 790X(T)-UD4P. Pl. a giga P35 lapja u.úgy tuningos deszkának minősül Intel oldaláról és ajánlott kategória, de a quadokkat és nagyobb fogyasztású cpu-k esetén nem lehet kihozni a max.-ot a prociból, egyszerűen kevés a 4+1 fázis. Ezért írtam, hogy hiába a 140W TDP jelölés ha csak 5+1 fázis látja a a procit ( és a cpu fesz.-t is emeled) akkor kevés lehet, nem? Ez ilyen józan-paraszti-ésszel-gondolatmenet volt, ha tévedek akkor kéretik nem megkövezni.
-
old gray
addikt
Miert nem ajanlanad az UD4H-t X4 tuningra? Mi a baj azzal az 5+1 VRM ellato fazisaval?
Annyi a gondom vele, hogy nagyobb mértékű tuning gátló tényezője lehet meg nem 140W TDP-jű (bár egy Phenom II X4 tuningolva többet eszik szerintem) cpukhoz tervezték. Ha csak lightos tuningra adod a fejedet és nem akarod a max.-ot elérni amit a procid tud akkor megfelel.
Táp: Ha tuningolsz és a vgad is sokat kajál (vagy SLI/CF-ben gondolkodol) akkor a HX620 inkább. Ha nem kell moduláris akkor TX650...én is ilyet fogok venni hamarosan.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Dell Latitude 5550 üzleti notebook - Intel Ultra 7 165U 16GB DDR5 RAM 1TB SSD WIN11
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy Z Fold5 , 12/256 GB , Kártyafüggetlen
- LENOVO ThinkSystem NVIDIA Quadro RTX 6000 24GB PCIe Passive GPU
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest