Új hozzászólás Aktív témák
-
04ahgy
nagyúr
-
old gray
addikt
Engem is megkavar a sok hülye jelölés...de én még mindig a 8+2fázisú lapokban bízok ha tuningról van szó, ezért is lenen jó a Gigabyte 790X(T)-UD4P. Pl. a giga P35 lapja u.úgy tuningos deszkának minősül Intel oldaláról és ajánlott kategória, de a quadokkat és nagyobb fogyasztású cpu-k esetén nem lehet kihozni a max.-ot a prociból, egyszerűen kevés a 4+1 fázis. Ezért írtam, hogy hiába a 140W TDP jelölés ha csak 5+1 fázis látja a a procit ( és a cpu fesz.-t is emeled) akkor kevés lehet, nem? Ez ilyen józan-paraszti-ésszel-gondolatmenet volt, ha tévedek akkor kéretik nem megkövezni.
-
old gray
addikt
Miert nem ajanlanad az UD4H-t X4 tuningra? Mi a baj azzal az 5+1 VRM ellato fazisaval?
Annyi a gondom vele, hogy nagyobb mértékű tuning gátló tényezője lehet meg nem 140W TDP-jű (bár egy Phenom II X4 tuningolva többet eszik szerintem) cpukhoz tervezték. Ha csak lightos tuningra adod a fejedet és nem akarod a max.-ot elérni amit a procid tud akkor megfelel.
Táp: Ha tuningolsz és a vgad is sokat kajál (vagy SLI/CF-ben gondolkodol) akkor a HX620 inkább. Ha nem kell moduláris akkor TX650...én is ilyet fogok venni hamarosan.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Beszámítás! HP Z2 G4 Tower Workstation számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! R5 5600X / RTX 3080 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest