- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Feljutott a G96 a Moto széria csúcsára
- 8300 mAh, maradhat?
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Mobil flották
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
Új hozzászólás Aktív témák
-
04ahgy
nagyúr
-
old gray
addikt
Engem is megkavar a sok hülye jelölés...de én még mindig a 8+2fázisú lapokban bízok ha tuningról van szó, ezért is lenen jó a Gigabyte 790X(T)-UD4P. Pl. a giga P35 lapja u.úgy tuningos deszkának minősül Intel oldaláról és ajánlott kategória, de a quadokkat és nagyobb fogyasztású cpu-k esetén nem lehet kihozni a max.-ot a prociból, egyszerűen kevés a 4+1 fázis. Ezért írtam, hogy hiába a 140W TDP jelölés ha csak 5+1 fázis látja a a procit ( és a cpu fesz.-t is emeled) akkor kevés lehet, nem? Ez ilyen józan-paraszti-ésszel-gondolatmenet volt, ha tévedek akkor kéretik nem megkövezni.
-
old gray
addikt
Miert nem ajanlanad az UD4H-t X4 tuningra? Mi a baj azzal az 5+1 VRM ellato fazisaval?
Annyi a gondom vele, hogy nagyobb mértékű tuning gátló tényezője lehet meg nem 140W TDP-jű (bár egy Phenom II X4 tuningolva többet eszik szerintem) cpukhoz tervezték. Ha csak lightos tuningra adod a fejedet és nem akarod a max.-ot elérni amit a procid tud akkor megfelel.
Táp: Ha tuningolsz és a vgad is sokat kajál (vagy SLI/CF-ben gondolkodol) akkor a HX620 inkább. Ha nem kell moduláris akkor TX650...én is ilyet fogok venni hamarosan.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BestBuy topik
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Háztartási gépek
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Feljutott a G96 a Moto széria csúcsára
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- LEGO klub
- További aktív témák...
- 30+ típus!!! Lenovo Thinkpad X1 Carbon, Thinkbook, 2-in-1 Workstation, Yoga, 5-14.gen. Ultra 7!!!
- Honor 400 Lite 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Essential robotporszívó feltörlő 2db 1999 Ft
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest