- Külföldi SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Nem nyílnak a Foldok?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
csabika0001
senior tag
55-60 tól semmi baja nem lesz, és itt még semmilyen piros zónától nem kell tartanod!
Le van írva a proci specifikációiba hogy 61 fok a maximális üzemi hőmérséklet. És erre bőven rá van számolva.
De legyen csak 61 a leírtak szerint! Mutassatok nekem olyan furat szerelt vagy felület szerelt alkatrészt aminek 60 fok már végzetesen sok lenne ? Vagy nézhetünk nano SMD alkatrészeket. -
csabika0001
senior tag
válasz
Daszkalosz19 #23717 üzenetére
Proci vagy megy vagy nem!
Más tészta a memória vezérlő ami ugye itt benne van a prociban.
Szóval ha nem stabil alapórajelen akkor gond van. -
csabika0001
senior tag
válasz
Daszkalosz19 #23715 üzenetére
Nem valószínű mert lennie kell védelemnek ami lelövi.
-
csabika0001
senior tag
válasz
powermause #23705 üzenetére
Az a durva hogy én hiába húztam szarrá nekem 4,2GHz ment 1,475V-al prime stabilan de a crysis 3 mégis hibázott. Szóval kb 4GHz stabilan ok több nem.
-
csabika0001
senior tag
válasz
Gabrikovics #23548 üzenetére
Csak éppen a 750K FM2 tokozású de javíts ki ha nem jó tudom.
AM3+ tokozással hosszútávon sokkal életképesebb. -
csabika0001
senior tag
Köszi hogy megnéztétek. Igen a hőmérséklet a szembetűnő probléma. Valószínűleg valami hiba van a biosban mert nem létezik hogy 800 MHz - en 1,040V -on 41-42 fokos lennének a magok.
Az aida értelmes értékeket ír. Szóval ahhoz viszonyulok. -
csabika0001
senior tag
válasz
csabika0001 #23466 üzenetére
-
csabika0001
senior tag
válasz
norbi0604 #23465 üzenetére
Ez érdekes. Biosban 42 fokot ír csak egy CPU hőmérsékletet mutat a magokat nem.
Most visszavettem mindent alap helyzetbe. Alapfeszültség 1,4V(3,8GHz) így is jelenleg 47 fokot ír az overdrive nevű progi a bios pedig 40 et.
Az aida kupakra 37 et ír magokra 34 ot.
Mindenhol mást ír minden program
Elvileg a legfrissebb biosom van 990FXA-UD3 -
csabika0001
senior tag
Felraktam ezt az AMD overdrive progit nagyon érdekes dolgot láttam.
Processzor hőfok 71 fok. Miközben az aida 57 fokon áll. Most akkor ki mond igazat ?
Az is érdekes hogy alaphelyzetben kb 48 fokot mutat.Ennyire nem lehet meleg a proci ez ilyen q9550 szint. Azok ilyen forróak alapból.
-
csabika0001
senior tag
válasz
powermause #23429 üzenetére
thanks
-
csabika0001
senior tag
válasz
powermause #23426 üzenetére
Így jelenleg stabil ha lesz még időm tesztelgetem mit lehet kihozni belőle.
-
csabika0001
senior tag
válasz
powermause #23426 üzenetére
Scythe Ninja 3 rajta 2db Coolink Swif2
-
csabika0001
senior tag
válasz
Malibutomi #23334 üzenetére
Van már róla információ mire számíthatunk az említett új(steamroller) szériával kapcsolatban?
-
csabika0001
senior tag
Szerintetek egy X4 955BE 4GHz-en kiszolgál egy HD7870 est?
Ezt a kártyát tervezem venni de procit nem akarok cserélni miatta. -
csabika0001
senior tag
Sikerült szereznem egy Scythe Ninja 3 at hát ez brutall nagy és brutall a hűtése is 1,45V -on eddig meg akasztottam egyszer a 67 fokot(HyperTX3) ezért nem is mertem többet annyit adni neki . Ezzel a hűtővel meg max 59 fok . Nem semmi mekkora különbség van , ha ráteszek még egy ventit akkor tovább javul a helyzet.
Érdekesség képen írom hogy kb 1 óra 19 percnyi prime 95 futtatása után gondoltam elindítom a gta 4 et azonnal össze omlott a kép. Ez 4127MHz en 1,425V on volt aztán vissza 4GHz re és szépen ment minden kb egy órát szarakodtam a rendőrökkel. -
csabika0001
senior tag
válasz
HELLAFLUSH #16814 üzenetére
Lassan összejön itt neked egy jó kis gép
-
csabika0001
senior tag
válasz
HELLAFLUSH #16814 üzenetére
Nah kicsit kalkulálgattam
Alaplap [link]
Proci [link]
Memória [link]
Vinyó [link]
Táp [link]
VGA [link]
Ez így kb 120176Ft .És így ha később nagyobb monitorra vágyakozol nem kell cserélni semmit mert bőven fog mindent vinni FullHD ba egy darabig.
De VGA helyett egy 6850 OC is jó lehet [link]
Apropó ugye a procira kell hűtés is igaz hogy adnak hozzá , de az...
Szal akkor a második VGA és egy Hyper TX3 és kb megint 120. -
csabika0001
senior tag
válasz
HELLAFLUSH #16810 üzenetére
Semmi képen sem dugd rá
Legjobb lenne ha kiszednéd és felraknád a polcra ott nem tud kárt csinálni.
Szóval nem elég neki , mondj egy keretösszeget és mondok egy alternatívát mit vennék a helyedben(konfig).
Jah és csak proci táp VGA alaplap kell ? -
csabika0001
senior tag
válasz
HELLAFLUSH #16800 üzenetére
Hello
Proci ok azt lehet majd nyúzni abban a lapban is. De a vga nem futamgyőztes ezt gondolom te is tudod .
Egy komolyabb 400-450W os táp bőven kiszolgálja nézz szét a Chieftec vagy a Corsair háza táján találsz magadnak valót.
Am ha még VGA-t megpótolod egy 10 essel nemkicsit jobb kártyát kapsz mondjuk egy 6850 est
Ráadásul elég jó tuning potenciállal bírnak. -
csabika0001
senior tag
válasz
Alister71 #16747 üzenetére
Apró kolis szobába kelessz a hűtés nem kicsit másrészt a Bullra is tekintettel.
Am én is TX3 al vagyok alapfeszen 3,9Ghz en igaz én nem tesztelgettem prime al , de kb 4 napja folyamatosan megy a gép aztán játékok sora szaladgál.
Hátha sikerül hozzájutnom jó áron az említett hűtők egyikéhez. -
csabika0001
senior tag
válasz
Crossfit007 #16722 üzenetére
Am melyik alkatrész adta meg magát azt tudod már ?
-
csabika0001
senior tag
válasz
---Lasali--- #16704 üzenetére
Semmi...
-
csabika0001
senior tag
válasz
apollo12 #16670 üzenetére
Nem az
Hanem nem mindenkinek van kedve órákon át egy tesztet bámulni és várni hogy mikor lesz hiba vagy kék halál.
Részemről még mindig tartom azt hogy elég 30perc hogy eldöntsd hogy a megengedett hőmérsékleten belül maradsz e vagy nem másrészt amikor nagyon nem jó a beáll már itt el is száll.
Ezek után meg jöhet a game. Legalább ott nem unod magad. -
csabika0001
senior tag
válasz
HELLAFLUSH #16647 üzenetére
Ezt hiába kérdezed ezt senki sem tudhatja , konkrétumok tesztek semmi nem áll rendelkezésre.
-
csabika0001
senior tag
válasz
---Lasali--- #16626 üzenetére
Ha bírod hűteni szerintem az még nem okoz problémát.
De pl ha csak az van hogy alap feszen stabil 3,9 en de neked 4 kell és ezért adod neki a pluszt nah annak nincsen értelme.
Ezzel szórakozni kell 1 napot és kb ennyi. -
csabika0001
senior tag
válasz
---Lasali--- #16623 üzenetére
Kiegészítés képpen C3 nál folyamatos használat mellett ne adj 1,4V- tól többet max ha nagyon brutáll hűtésed van akkor 1,425V.
C2 nél se árt 1,47 alatt maradni ahogyan kolléga írja.
És igen C3 -ak nagy általánosságban tudnak 1,4V feszültség mellett maximum 4GHz et de a 3,8GHz helytállóbb.Ettől függetlenül lehet hogy a tied pont 3,9 en lesz stabil .
Ha mégis azt hiszed milyen jól megy a cucc és adod tovább a feszt érdemes előtte kb 10 oldalt visszaolvasnod és akkor rájössz hogy semmi értelme. -
csabika0001
senior tag
válasz
Crossfit007 #16615 üzenetére
Minek úgyis szaggat
-
csabika0001
senior tag
válasz
Crossfit007 #16576 üzenetére
Mi a bubánatért futtatod állandóan 2,8 on az NB ne elég neked a 2.4 arra esetleg nem gondoltál még hogy az nem stimmel mert már mindent állítottál össze vissza.
Tedd a procit alapfeszre 3,8-3,9GHz -re NB 2-2,4 re ramokat meg 1600 on cl9 re és ha így sem fut le dobd ki. -
csabika0001
senior tag
Nah mi jutott eszembe
Kávét főztetek már procivalcsinálni kéne egy videót AMD Phenom és a kávé , az a régi fém kávéfőző rá is menne
Ha sikerül akkor akár licencet rá lehet tenni és reggelente lesz Vadernek kávé -
csabika0001
senior tag
válasz
Crossfit007 #16486 üzenetére
Nah bumm és akkor mi van ?
összedől a géped ?
Csak a NAGY ÚRT tudom idézni [link] ha nem megy 3,9 en menni fog 3,8 on . -
csabika0001
senior tag
válasz
Crossfit007 #16482 üzenetére
Figyelj ránk , tanácsoltuk sajnos már későn hogy felesleges 975 ös jó lett volna 25ért egy 955 is érted mire gondolok .
Hát most előre szólok vagy próbálom tanácsolni ne add el ezt a procit hacsak nem ennek az árából veszel egy másik phenom 2 mondjuk 955 öt de elég nehézkes eladni.
Az X6 os példányok nem sokkal néhol szinte semmivel nem gyorsabbak mint a mieink.
Azt a pénzt amit ezzel költenél el megtakarítod a bullra. -
csabika0001
senior tag
válasz
Crossfit007 #16477 üzenetére
Szerintem várd meg a Bulldozer processzorokat,
- = Zk = - = csak a poén kedvéért írtam , tudom hogy nem rosszak a geil ramok de tény hogy galád népség -
csabika0001
senior tag
válasz
Crossfit007 #16474 üzenetére
Ez manapság már köztudott a Geil ramok nem mennek konkrétan semmilyen alaplapban
Nézzétek meg Ipon honlapján oda van írva Intel i3/i5/i7 és AMD-s alaplapokkal NEM kompatibilis
[link] és kb az összesnél ez van ami jó valamire. Kérdeztem is miért van aztán mondták hogy megunták hogy vétel után jön vissza a boltba a ram ezért kiírták. -
csabika0001
senior tag
válasz
Crossfit007 #16471 üzenetére
Próbáld ki úgy hogy NB 2.4 en proci normal feszen 3,9GHz en memóriát is állítsd stabil helyre és így nem árt mennie.
Nálam jelenleg így stabil a cucc.Ilyenkor kisebb terhelésnél 1,392 kap a proci ha durvábban megterhelem 1.408 . -
csabika0001
senior tag
Ne haragudjatok hogy közbeszólok de hol olvassátok itt hogy ez ajánlás ?
C2 eseknél pl rakd fel 1,5V ra -
csabika0001
senior tag
Én ahol észrevettem , és láttam hogy van értelme az a GT4 mert szemmel láthatóan gyorsabb nem akadozik folyamatos a játék , ami még annak a játéknak sokat hoz a konyhára a Flops és a gpu memória sávszél .
Jelenleg ott tartok , hogy 50-60FPS az átlag , áztan a mondókám végén Crossfit007 nek mondom hogy szedd ki az ENB series-t és rakj fel egy visual 1.6 ot meglátod ha nem is olyan szép lesz de FPS be dúrva emelkedés lesz!!! -
csabika0001
senior tag
válasz
Crossfit007 #16212 üzenetére
Milyen proci hűtőd van?
-
csabika0001
senior tag
válasz
Crossfit007 #16183 üzenetére
Mit számít az ha van pénze majd cseréli az egészet fél év múlva.
-
csabika0001
senior tag
Tudom nem ide való de itt van élet. Tudnátok nekem mondani valami jó videó és képszerkesztő progit? Olyasmire kell hogy beúsztatás vágás , képek beúsztatása.
-
csabika0001
senior tag
válasz
csabika0001 #15876 üzenetére
Szerintem amúgy egész jól mennek a dolgok nálam se NB se HT nincsen húzva memória is gyári 1600 on van 9-9-9-24 en csak a proci be van pöckölve adott szorzóra.
-
csabika0001
senior tag
válasz
Crossfit007 #15841 üzenetére
Nekem 2db 5830 asom akkor alapon.
De most akkor fesz emelés és kinek mi fut le ?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- AliExpress tapasztalatok
- LEGO klub
- Milyen egeret válasszak?
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Remekül felszerelt, fürge 5K2K monitorral jelentkezett az LG
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
- Bomba ár HP Pro X360 11 G1 - Intel N4200 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W10 I Gari
- AKCIÓ! 4TB Samsung 870 EVO SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest