Hirdetés
- VoLTE/VoWiFi
- iPhone topik
- Yettel topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Redmi Note 11 és 11S - biztos alapra jobb építeni
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
hszilard666
üzenetére
Körbenéztem, PH!-n a szokásos tanács: semmi nem jó, csak az üzleti használt, etc... Az a lapos nekik a belépő, amin asszony dolgozik és szép nagy exceleket nézeget, meg PPT-t szerkeszt, minecraftozik és Heroes V-t tol... LOL
Szerintük gyenge és rossz minőség, én meg azt mondom ez tényleg karcmentes, halk, bő egy éves, de kutya baja.Anyám még hurcolni sem fogja, csak praktikusabb. Nem veszek nagy dobozt, monitort, kanócokat, mert minek?
Nem hinném, h megfogja bármi a linuxot, eleve nem kell AV, meg a halom gyökérség, ami a win része. Ubuntu vagy vmi. változata (Peppermint 6, Lubuntu, Xubuntu, Zorin) lesz sztem, de Fedora fanként azt sem vetem el.Havertól Intel n3050 procis számlásan 75k és zsír új, ha nem lesz jó, akkor meg eladom...

Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB White Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4448
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (ELKELT)
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Plus 128GB Black használt szép állapot 90% akku 6 hónap garancia
- iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4328, 100% AKKSI
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest