- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- Mobil flották
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
Új hozzászólás Aktív témák
-
NyalokAA
aktív tag
válasz
Zilko87 #3060 üzenetére
Jah Xess-el egészen játszható. Kint a szabadban kisimul a frame time és megugrik az fps egész magas értékekre , de ott nincs is semmi komolyabb feldolgozást igénylő “látnivaló”. A prológus nem volt ilyen rózsás az kb egy hub tele npc-vel. A tsr implementáció sajna a legrosszabb itt az eddigi ue 5 engine “élményeim” közül.
-
BaLee
addikt
-
Chaser
legenda
válasz
Zilko87 #2691 üzenetére
Alzan meg egy asus xt maradt, azt hittem elviszik azt a harmat 10 perc alatt) ertelmesebb tesztet nem talaltam rola, de max kis tdp csokkentessel biztos halk tud lenni ha gyarilag esetleg nem is.
Ha 300k korulre beall egy ilyen kategorias modell az mar korrektnek mondhato. Nem mostanaban lesz sajnos. -
Bigemperor
senior tag
válasz
Zilko87 #2576 üzenetére
Csak készlet nincs,én nézem a boltokat is nem csak az árukeresőt,ha tele lenne,akkor egyes kártyáknál nem csak 2-3 ajánlat lenne a jellemző. Az ár emiatt nem stimmel,mert nem elérhető értelmezhető mennyiség,így nincs árverseny.
Jelenleg az előrendelői árak (ahol voltak ilyenek) jelentették a legjobb ajánlatokat.
-
-
SirRasor
addikt
válasz
Zilko87 #1956 üzenetére
Nincs
Aha megvan
shad83 ja világos
Ehhez képest nem is őőőő-zök sokat.
-
Anaren91
senior tag
válasz
Zilko87 #1201 üzenetére
Szia. Ránéztem. Hát látszik, hogy Nvidia szponzorált game... Ki se lehet kapcsolni a saját resolution optimiserét AMD kártyán, undorítóan néz ki mozgás közben még ultra qualityn is.. És igen ugyan azt produkálja mint neked. Még Balanced beállítás mellett is, ahol már a karakter arca is egy elmosott lóf@sz. Kár érte, pedig jól nézne ki. De hát vagy a gyári scaler vagy DLSS...
Új hozzászólás Aktív témák
- Egyedi rögzítőt kínál pár hűtőjéhez a Noctua
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Calibre, az elektronikus könyvtár
- Bittorrent topik
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- PlayStation 5
- Milyen notebookot vegyek?
- Autóhifi
- További aktív témák...
- 3 hónapos Sapphire Pulse AMD Radeon Rx 7900 XTX 24 GB, 33 hó garanciával!!
- Eladó egy használt MSI RTX 3060 Ti Gaming X 8GB LHR videókártya
- MSI GeForce RTX 5080 16G GAMING TRIO OC majdnem új 2028.04.22-ig magyar garis
- GeForce RT X 3080 Gaming x TRIO 10 G
- ASRock Radeon RX 6900 XT Formula OC 16GB GDDR6 256bit
- Xiaomi 10W töltő nem használt
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- LG 38GL950G-B - Ívelt Nano IPS / 3840x1600 / 175hz 1ms / G-Sync Modul / FreeSync / HDR 400
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i3 12100F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB Rampage SHIVA SilverStone 700W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest