- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Google Pixel topik
- Apple AirPods 4 - ismerős is, új is
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Íme az új Android Auto!
- Végre bemutatkozott a Google Pixel 4a
- Xiaomi Mi 9 SE - csúcsimitátor
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
Új hozzászólás Aktív témák
-
R3laX
addikt
válasz ScomComputer #17800 üzenetére
Télen lehet megnézem, most azért nem merném, már elérte a szoba a 30°C-ot megint. 3 szintes 12 lakásos kocka társasház. Szigeteletlen + legfelső szint, lapos tető. Sajnos nem bír sokat OC-ra, bár a rezsi miatt nem is baj, ha így marad jelenleg. Ha effektive eléri a 2400MHz-et, már láttam game-ben artifact-okat, úgyhogy inkább nem bántottam.
-
R3laX
addikt
válasz ScomComputer #17798 üzenetére
Most megnéztem, már a trial demo is az új verzió. Fanti azt valahonnan a virágbolti piacról szerválta , vagy már nem vágom mennyi verzió van, de nekem ugyanannyit dobott most. 121FPS 1080P.
[ Szerkesztve ]
-
Bossp
addikt
válasz ScomComputer #17793 üzenetére
Pár hete/hónapja ingyenes volt epicen... Nehigymár nincs meg mindenkinek :D
"1 lehetsz vagy 0 vagy élő vagy hulla!"
-
R3laX
addikt
válasz ScomComputer #17757 üzenetére
Lenyomtam én is, nálam ilyen a Nitro 6800 elvileg 27°C fokos szobában. Most egy kicsibb lejjebb ment a lakás, mert napközben lazán 30-33°C van . 5800X proci nem is teker úgy ki. Nálam van SAM.
[ Szerkesztve ]
-
steewcv65
őstag
válasz ScomComputer #17773 üzenetére
Akkor mehet a lotto es a verseny (jovoben)
#MSI B550 Gaming Plus# Amd Ryzen 5800x3D# Kingston Renegade 3733mhz cl15 #Fractal Lumen S28#Nitro+ 7900 XT #Seasonic Focus Gold 850W# HYTE Y60#Epomaker Th80Pro#Razer Pro Click#Rog Cetra#34" Odyssey OLED G8 G85SB #Google Pixel7
-
fanti
addikt
válasz ScomComputer #17767 üzenetére
Ahhh, értem! Nem tudtam, köszi!
steewcv65
Igen, lássuk a medvét -
steewcv65
őstag
válasz ScomComputer #17767 üzenetére
Nem mutathatom meg, ,mert a képen olyan adatok lennének láthatóak, amit nem oszthatok meg ..Tesztelői programban vagyok
#MSI B550 Gaming Plus# Amd Ryzen 5800x3D# Kingston Renegade 3733mhz cl15 #Fractal Lumen S28#Nitro+ 7900 XT #Seasonic Focus Gold 850W# HYTE Y60#Epomaker Th80Pro#Razer Pro Click#Rog Cetra#34" Odyssey OLED G8 G85SB #Google Pixel7
-
fanti
addikt
Na, barátom, kész is vagyok, de csak 1080p-ben tudom mérni, mert a monitorom annyit tud, többet nem.
Ja, és nálam még CSM mód van, nem UEFI, azaz a SAM deaktív.
Mi a tanulság? Mert ezzel a játékkal én eddig soha nem játszottam, és eztán sem tervezem.[ Szerkesztve ]
-
fanti
addikt
Legkésőbb holnapra meglesz Mester!
-
zebra_hun
veterán
válasz ScomComputer #17760 üzenetére
Én meg Ubi Mesterére Tudom, van itt régi mérése, de az 1080 kimaxolt, sőt, gaytracing-gel fullosan kimaxolt mégjobban érdekelne ;) Olyat is bitte!
-
zebra_hun
veterán
Benchek végre
-
Warpig
aktív tag
válasz ScomComputer #17736 üzenetére
Szia!
Próbáltam most egy módszert. Bár nekem nem ez a bajom, amit linkeltél. Nekem automatikusan újraindul a gép magától. Nem fagy ki.
Remélem megoldódik azzal az állítással, amit én csináltam. Csak próbálok több infót is összeszedni.
Köszi!
W.Idő vagyok, világok hatalmas pusztítója. Azért jöttem, hogy megsemmisítsek minden embert.
-
Moby
addikt
válasz ScomComputer #17721 üzenetére
Hát ez már lehet a környezet hőmérséklet különbségből is. Itt már akkora különbségek nincsenek. 64/84 vs 66/89, 21 fokos szobában vs. 30 fokos szobában.
-
peu407
senior tag
válasz ScomComputer #17714 üzenetére
Sokat segítettél, köszönöm szépen az információkat.
-
RetepNyaraB
veterán
Mévanaz, hogy telón (prohardver app) a csatolt képek jó része olvashatatlan felbontású pixelvadászat? Mint pl. ez. Utána meg Moby csatolmánya épp olvasható. Qrvaidegesítő.
"And we close our eyes to sleep To dream a boy and girl Who dream the world is nothing but a dream"
-
Moby
addikt
Nálam a Te beállításaiddal ilyet dob a Time Spy. Ugyan nem is 21 fok van, hanem 29, de míg a gpu széle 8 fokkal melegebb csak, a HS 21-el. Egyébként minden szinte ugyanaz, mintha gyári értékekkel futtatnám. A pontszámok ugyanazok, a hőfokok is kb ugyanaz, picit talán hűvösebb, de gyorsabban is járnak a ventik. Meg kevesebbet fogyaszt 15W-al.
-
Moby
addikt
Ami nálad durván jó az a széle meg a HS viszonya. Nálam az olyan ~20 fok difi, bármit bárhova állítok. Inkább több.
-
peu407
senior tag
válasz ScomComputer #17711 üzenetére
Én nem haragszom, köszönöm a helyreutasítást. Elnézést, hogy nem nagyítottam ki a kéoet, csak a szöveget olvastam... Azt azért elárulod, hogy Ultimate vagy "sima" kártyád van? Mert azok az értékek amiket írtál azok nagyon jók .
-
peu407
senior tag
válasz ScomComputer #17689 üzenetére
Szia, Neked 6800 XT vagy 6900XT kártyád van?
-
Moby
addikt
válasz ScomComputer #17693 üzenetére
De miért? Minek? Mire? Nem tökéletesen mindegy, hogy 70, 80, vagy akármennyi a HS? Jobb lesz ettől bármi is? Itt a kártyák nagyrésze 90 feletti HS-el abszolválja a timespyt. Számít ez bármit is? Engem is csak addig érdekelt ez az egész problémakör, amíg azt hittem, hogy a kártyám rossz.
-
Moby
addikt
De minek neked ez a sok hókuszpókusz, ha alapon is ezt hozta a kártyád? Nem látni jelentős eltérést.
-
Moby
addikt
No, csak megcsináltam kérésedre az idle tesztet. Hagyhattam volna két órát is, vagy bármennyit, semmit nem változtatott volna, mert végig ugyanezek az értékek maradtak.
A 4K monitoron használtam böngészés, ilyenek. Idle. A szobában 28.3 fok volt(egy hős vagyok ). Mi derül ezzel ki?
-
Moby
addikt
válasz ScomComputer #17683 üzenetére
Mondjuk nálam a klímával van 25 fok. Hűvösebbet a gyerekek miatt nem csunálunk, szóval akár aztal is negnézhetem. Inkább az van, hogy ennyit nem megy a gép üresben, mert ha van ennyi időm a gépre, azt inkább játékkal töltöm. Játék alatt viszont így most OC módban kifejezetten hűvös a kártya. Tegnap Stray ment 4K@60-on. Játék alatt végig 52-55 fok volt a gpu (hotspot 2-3 fokkal melegebb).
-
Moby
addikt
válasz ScomComputer #17677 üzenetére
Én ilyen környezetet nem tudok produkálni :D Egyrészt biztos, hogy nem kapcsolom ki a klímát, anélkül 30 fok van bent :) Másrészt az idle hőmérsékletet jelentősen befolyásolja, hogy a 4k monitorom használom-e, vagy a fullhd-t. Nyilván, az asztalt, meg az ablakokat is csak renderelni kell. De alapvetően idle ilyen negyvenakármennyi fokok vannak. Ez amúgy milyen szempontból érdekes?
-
fanti
addikt
válasz ScomComputer #17667 üzenetére
-
R3laX
addikt
válasz ScomComputer #17657 üzenetére
Sima ügy. Látom az NV topikban lazán beválasztottak 340-ért EVGA 3070Ti-t a "jó fogyasztás" reményében , közben még alulfeszelve is köröket ver egy Red Devil 6900XT a 3070Ti-re. RTX-ben meg majdnem ugyanott vannak, kategóriában veri még egy sima 6800 is + 16GB memória.
[ Szerkesztve ]
-
Moby
addikt
válasz ScomComputer #17522 üzenetére
Erre a hsz-re felfigyeltem, de akkor el is felejtkeztem róla, de ma megint szembejött több helyen, ahogy a sima red devilnek OC módban 281 a TDP-je.
Az enyémen OC módban is, meg Silent módban is 255W a plafon.
Ez mitől lehet? Ha OC módban lementem a bios-t GPU-Z vel, byte-ra megegyezik a Techpowerupon lévő OC biossal. -
RetepNyaraB
veterán
válasz ScomComputer #17621 üzenetére
52 az a 40 sajna 🤷
Mpt tele van nekem zsír új fogalmakkal. Elég volt a ryzen oc-t felfogni, az adrenalin nekem elég jóra kihozza a cuccot. A rezsis történet pedig megoldotta azt a dilemmám is, hogy vegyek-e erősebb kártyát"And we close our eyes to sleep To dream a boy and girl Who dream the world is nothing but a dream"
-
RetepNyaraB
veterán
válasz ScomComputer #17618 üzenetére
Ez a béta AB már ismeri a 6600-at? Mert az utolsó official nem. Semmi feszültség adatot nem mutat.
Egyébként letöltöttem az mpt-t, megnéztem, valóban köszi én már öreg vagyok egy újabb basz megtanulására 🤷
[ Szerkesztve ]
"And we close our eyes to sleep To dream a boy and girl Who dream the world is nothing but a dream"
-
RetepNyaraB
veterán
válasz ScomComputer #17615 üzenetére
Erre rápróbáltam és köszi a tippet! 66oo-as 2450\2550-re állítva a frekket ill 1100mV-ra az offsetet = 965mV valós fesz (mármint hwinfo, nem voltmérő) MEE alatt. 2400\2500frek. mellett ugyanez fagyi volt, itt stabilnak tűnik. A hőfok is lejjebb ment még kb 2 fokot, mint korábban a szabályozatlan boost frek mellett (pedig a max ugyanott maradt, úgy lőttem be, csak a fesz ment lejjebb).
[ Szerkesztve ]
-
Bossp
addikt
-
Bossp
addikt
válasz ScomComputer #17613 üzenetére
Teljes káosz az az offset fesz 25Mv-onként mentem lentebb és mikor 1125-ről mentem le 1100-re 75-el kevesebb-et kapott és fagyi
-
Apollyon
Korrektor
válasz ScomComputer #17581 üzenetére
Köszi srácok, de nem akarok videokártyát venni már. :) 6700 XT elég lesz, mert csak 1080p-n tolom az ipart. Egyébként Britisztánban lakom, itt nincs olcsó 6900XT, 1000 font a legolcsóbb, és az sem ultimate (a 6700XT-t fele ennyiért vettem boltból).
Pedig elvileg létezett ilyen kártya: [link] és itt kapni is lehetett, csak out of stock: [link]#1) Respect the privacy of others. #2) Think before you type. #3) With great power comes great responsibility.
-
Bossp
addikt
válasz ScomComputer #17584 üzenetére
Oké oké... De wattmanhoz is néztem 4 youtube videot mire rájöttem hogy közük nincs és belőttem magamtól Gondoltam ehhez nem árt ha értelmes tutorialt nézek Köszi!
-
steewcv65
őstag
válasz ScomComputer #17569 üzenetére
minden egyes bit számít
-
Bossp
addikt
-
Man0gatya
aktív tag
válasz ScomComputer #17563 üzenetére
egyféleképpen lehet bekötni az 5 voltost
-
Man0gatya
aktív tag
válasz ScomComputer #17566 üzenetére
Szerinted nem állítottam át?
-
Man0gatya
aktív tag
válasz ScomComputer #17560 üzenetére
az megtörtént de semmit nem reagál
-
nagyúr
válasz ScomComputer #17550 üzenetére
-
őstag
válasz ScomComputer #17537 üzenetére
Ne igyál több páleszt 6900xt 1.175, 6900ulti 1.200, de látom csak user error volt
-
BullKoxa
őstag
válasz ScomComputer #17539 üzenetére
-
Bossp
addikt
válasz ScomComputer #17547 üzenetére
Az van. Hál isten nem piszkált bele a biosba és egy újabb restart megoldotta Hát azért van egy határ!
Hiányzott ez.. Nvidiával semmi baj nem volt... Unalmas! xD"1 lehetsz vagy 0 vagy élő vagy hulla!"
-
Bossp
addikt
válasz ScomComputer #17545 üzenetére
Na jó... Ez az AMD driver már most kiakaszt. Rámentem hogy állitson vissza mindent Régen csak vissza tette a gpu-t alapra most meg visszalőtte a biosomat és elkúrta az atom stabil cpu OC-m váá . Gyanus volt hogy újra indult a gép Amúgy ez lesz az nem a betat töltöttem le a simát
-
Bossp
addikt
válasz ScomComputer #17542 üzenetére
Rossz adatot mér a hw info? Hozzá nem nyúltam, meg tudtommal ha szerencsés vagy akkor bir 2150 et
-
Bossp
addikt
Igaz! De nem is volt teljesen alapon, valamit belőttem biosban. Mértem pár kört.
Ez lett teljesen alapon:
Ez "Rage" módban:
Ez pedig driverből kitolt TDP-vel:
Hát olyan hú de sokat nem hoztak a konyhára
Az a memory clock az Bug?[ Szerkesztve ]
-
Kolbi_30
őstag
válasz ScomComputer #17539 üzenetére
105 környéke
You want some birth control, you can smoke a cigarette.
-
Kolbi_30
őstag
-
Kolbi_30
őstag
válasz ScomComputer #17527 üzenetére
Meglepő módon most driver upgrade utran lefuttattam..igaz nem neztem hany fokos lett..sima auto UV semmi mas.
-
Bossp
addikt
-
Moby
addikt
válasz ScomComputer #17533 üzenetére
Abban a hitben éltem az életem eddig, hogy a kettő ugyanaz
-
Kolbi_30
őstag
Meglepő módon, magatol jobb lett..most 80 fok környeke a HS..De valamiert atlag alatti eredmenyeket hozok 3D markban..
-
Bossp
addikt
válasz ScomComputer #17529 üzenetére
Nem így de ahogy vegzett kikapcsolta a gepet. Azt valasztottam :D
-
őstag
válasz ScomComputer #17522 üzenetére
Most taposd ki a szemét amíg olcsó az áram, lássuk mit tud
-
Moby
addikt
válasz ScomComputer #17477 üzenetére
Nem. De wifin van a gép (tegnap is azon volt).
-
Moby
addikt
válasz ScomComputer #17467 üzenetére
Nem ment ma a klíma, nem volt itthon. Mondjuk különösebben meleg sincs a helységben, 26-27 fok, de amikor a sokkal durvább eredményeket hozta, ettől hívősebb volt a szobában.
A megszeretgetésről meg...nem álltam messze tegnap, hogy a kukába gyűrjem.
Méricskélek tovább. Ezt valami megszállta. -
Bossp
addikt
válasz ScomComputer #17459 üzenetére
Nagyker. Az OC-t máris visszaszívom úgynéz ki csak UV lesz de nagyon... Xd
-
Moby
addikt
válasz ScomComputer #17422 üzenetére
Két hét alatt két darab járt nálam (6700XT, 6900XT), mindkettő agyabajos volt. Mindkettőről írtam ide, raktam be képeket, stb. Lehet itt a szerecsent mosdatni, meg biztos jó gyártó ez, meg nagyon sokan elégedettek vele, de épp csak ennyire nehéz belefutni hulladékba ettől a kiváló gyártótól. Én nem tudok mást mondani annak, aki valami normális holmit szeretne venni, mint a nyugalma érdekében kerülje messze ívben, és vegyen inkább drágábban valami normálisat.
-
palfitom
félisten
válasz ScomComputer #17360 üzenetére
[ Szerkesztve ]
Life is too short to drive boring cars. * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * Szakmai kérdésekkel NE PRIVÁTBAN keress, annak a fórumon a helye! Köszönöm!
-
Moby
addikt
Az övét nem látom, de ez alapján nálam tényleg valami gond van
[link] -
Moby
addikt
Firsthopban, pénteken.
-
Moby
addikt
És mindez 1.1V-on. UV nélkül durvább...
-
Moby
addikt
válasz ScomComputer #17351 üzenetére
Biossal vezérelve:
Driverből vezérelve:
-
Moby
addikt
válasz ScomComputer #17351 üzenetére
Csinálom.
Annyit azért már most látok, hogy ennek a biosos ventivezérlésével valami betegség van. Amit bekattintom a driverben a vnetihangolást, de nem nyúlok semmihez, máris hajta a ventiket, ha melege van, mint a rohadalom. Futtattam Heaven-t 15 percig, a gyárival már 83 fokok is voltak, de közben a venti ilyen 1400-en pörgött, de leginkább csak ilyen 1100-on. ha hagyom, a világba túfűti magát szerintem.
Ha bekattintom a driverben a ventivezérlést(de nem nyúlok semmihez), simán nyomatja 2500-al is, amikor megy fel a hőfok, és meg is áll a hőfok 72 környékén, egyszer ment 75-ig.
Ez mi? Miért nem olvasni erről semmit? Miért nem ír ilyesmiről senki? Létezik, hogy valami hűtésproblémám van? De a vezérlés attól függyetlen...Nem értem.[ Szerkesztve ]
-
Moby
addikt
válasz ScomComputer #17349 üzenetére
Az még egy 6700XT volt. Ez valamivel picivel többe került, valamivel jobban érdekel a sorsa, de most sem az érdekel elsősorban, hogy miért melegszik(nyilván azért, mert fogyaszt), hanem ha ennyire melegszik, miért nem tekeri a ventiket? Mer kicsit olyan, mintha egyszerűen nem venne tudomást arról, hogy némileg meleg a cucc
/1.1V-on csinálja mindezt.
[ Szerkesztve ]
-
apollo12
veterán
válasz ScomComputer #17313 üzenetére
-
apollo12
veterán
válasz ScomComputer #17311 üzenetére
-
apollo12
veterán
válasz ScomComputer #17304 üzenetére
pont azt állítottam, meg ez alapján is csináltam [link] és nem hajlandó menni
-
Bossp
addikt
válasz ScomComputer #17304 üzenetére
6900xt red devil ultimate
-
apollo12
veterán
válasz ScomComputer #17275 üzenetére
Hali szerintetek, ha feljebb megyek mint 1150mvolt akkor csak 850mvolton hajlandó menni a kártya , ha meg bármit állitok az adrenalinban össze omlik.
Hol lehet feszültség korlát még ?
-
nagyúr
válasz ScomComputer #17269 üzenetére
Addig lehet menni maxba amennyit a vrm elbír, vagy a rajta lévő hűtés, mehet az akár 1,30.ig is ha bírod hűteni, és a vrm is bírja.
-
steewcv65
őstag
válasz ScomComputer #17262 üzenetére
A sok gonosz🤣💪
-
Kolbi_30
őstag
válasz ScomComputer #17253 üzenetére
MPT vel regebben butykolgettem, de nem nagyon maradt meg a beallitas. Auto UV eseten meg 975mV szeretne lenni, amit nem mindig bir..(driver verzio fuggo ahogy tapasztalom) ez 6800xt. Most valamiert ebben a nagy melegben a hot spotom is rendbejott, amiert regebben "rinyaltam" itt. Talanyos ez az egesz Ami tuti a gephazam meglehetosen felmelegszik ugy 40 perc szorakozas alatt. Hiaba van benne rendes legaramlas.(nzxt h500)
-
palfitom
félisten
válasz ScomComputer #17253 üzenetére
Jó tudni, köszi.
Life is too short to drive boring cars. * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * Szakmai kérdésekkel NE PRIVÁTBAN keress, annak a fórumon a helye! Köszönöm!
-
palfitom
félisten
válasz ScomComputer #17251 üzenetére
Off-ra válaszoltam, ezért volt off, de csak miattad ON-ba tettem!
Ha hozzányúlok a fesz-csúszkához, akkor elhasal, nem értem miért. Pedig amúgy a 7/24-es beállításomon nem megy kb. 1-1,2V fölé (nem emlékszem pontosan). Ha 1,5-re lehízom, már elhasal a TS.
-
RetepNyaraB
veterán
válasz ScomComputer #17235 üzenetére
fhd mellett érdemes belevágni az fsr moddolásba? Általában megvan a freesync terület, de nagy belső pályák (ld. elsőre rögvest Terminal) beeshetnek akár 40fps alá is néha. Harc közben az már nagyon zavaró tud lenni.
-
steewcv65
őstag
válasz ScomComputer #17231 üzenetére
Igen, jöhetnek az eredmények, tesztek stb....ha nincs akkor kb. nem is létezik XD
-
Moby
addikt
válasz ScomComputer #17231 üzenetére
Á én nem tucsingolok Beteszem, aztán megy, ahogy az isten megadta (meg a jómunkásemberek).
Gyáribam meg ezt tudja. Semmi kiemelkedő. Kis pénz, kis foci -
palfitom
félisten
válasz ScomComputer #17219 üzenetére
[ Szerkesztve ]
-
BigBlackDog
veterán
válasz ScomComputer #17219 üzenetére
Próbáltam ezt is (registryben kikapcsolva), de nem segített. Végül a legújabb (22.6.1) driverről visszaálltam az utolsó ajánlottra (22.5.1). Ezzel felébred a gép, ha a HDCP ki van kapcsolva.
-
Viper26
nagyúr
válasz ScomComputer #17209 üzenetére
Windows talált pár drivert a laphoz még 2016-ból, és volt egy BIOS update (2018 a legfrissebb), és egy óra RDR2 alatt semmi gond nem volt (2560x1080, kártya 70-72C).
Nem tudom melyik segített, de most úgy néz ki rendben lesz.
DDU volt safe mode-ban, de nem úsztam meg Win10 telepítés nélkül.Ettől függetlenül köszönöm a segítséget Neked is.
Ezta a "Tanácsadó" alatti játék módot érdemes kikapcsolni gondolom.
[ Szerkesztve ]
iPhone 15 Pro | Garmin epix™ Pro
-
Moby
addikt
válasz ScomComputer #17184 üzenetére
Ahhoz nem akarok nyúlni, az nekem nagyon jó így ahogy van Ha megmarad, amiatt tartom meg, tetszik, hogy ennyire halk. Engem nem bánt, hogy jobban melegszik, melegedjen, amíg működik normálisan. Esetleg egy gyors próbát teszek, de nagyon időt ilyenbe nem pakolnék.
-
Apollyon
Korrektor
válasz ScomComputer #17147 üzenetére
Az AMD kártyák valszeg többet esznek kicsivel, és/vagy ott többször előfordul spike, amit a kisebb táp nem feltétlenül tud kiszolgálni.
Biztos túlgondolom, de ha már több százezreket költünk csak videokártyára, akkor én pont nem a tápon spórolnék, ami amúgy az egész kócerájt kiszolgálja.#1) Respect the privacy of others. #2) Think before you type. #3) With great power comes great responsibility.
-
Biga123
addikt
válasz ScomComputer #17147 üzenetére
Persze egyértelmű, de akkor a te eseted is azt igazolja , hogy működhet a dolog egy 550-es táppal. Próba cseresznye. Köszi mindenkinek.
---- Elméletileg, az elmélet és a gyakorlat egy és ugyanaz. Gyakorlatilag nem.----
-
Viper26
nagyúr
válasz ScomComputer #17139 üzenetére
Megnéztem, gondoltam hátha tudtok többet róla stb, de azért köszi.
Marad a Devil.
iPhone 15 Pro | Garmin epix™ Pro
-
Pferi
senior tag
válasz ScomComputer #17123 üzenetére
PowerColor Red Devil RX 6700XT 12GB GDDR6 - AXRX 6700XT 12GBD6-3DHE/OC - 3év garanci
Itt még olcsóbb is.
[link]
218.900 Ft.[ Szerkesztve ]
Gigabyte B650M DS3H ; Amd Ryzen 7 7800X3D; CoolerMaster ML 120 Lite; Patriot Viper Elite 5 48GB KIT DDR5 6000MHz; Asrock 6900XT OC Formula; 2 Hdd 2 db SSD ; FD ION + 2 Platinum 860W; CoolerMaster HAF XB ház
-
steewcv65
őstag
válasz ScomComputer #17123 üzenetére
Szerintem vedd meg
-
BigBlackDog
veterán
válasz ScomComputer #17111 üzenetére
MPT ?= More Power Tools
Azt én is észrevettem, hogy nem pont ezt a feszültséget tartja, de akkor ezek szerint ez nem véletlen.
-
steewcv65
őstag
válasz ScomComputer #17111 üzenetére
Meg talan,ha nem 2709mhzt probalnal adni neki🤣🤣🤣
-
BigBlackDog
veterán
válasz ScomComputer #17109 üzenetére
A házikó egy Be Quiet Pure Base 500DX, a beállítások lent láthatóak a képen (csak a feszültséget állítottam). 1100 mV-on próbáltam, nem volt stabil. Így, 1150-en jónak tűnik. Majd megnézem holnap játék közben is.
[ Szerkesztve ]
-
BigBlackDog
veterán
válasz ScomComputer #17094 üzenetére
1100 mV-ra állítva 90 °C-nál tetőzött a hotspot.
[ Szerkesztve ]
-
BigBlackDog
veterán
válasz ScomComputer #17091 üzenetére
-
steewcv65
őstag
válasz ScomComputer #17091 üzenetére
Sőt a szoba páratartalmát se látjuk....
-
BigBlackDog
veterán
válasz ScomComputer #17089 üzenetére
-
őstag
válasz ScomComputer #17075 üzenetére
Cápából autószerelő, mi lesz a következő
-
Devid_81
félisten
válasz ScomComputer #17071 üzenetére
Orulok, jofejek amugy
Meg nem latom rajtuk, hogy erdeklodnenek a PC irant, de majd megrontom Oket...
-
BigBlackDog
veterán
válasz ScomComputer #17029 üzenetére
Igen, igen, ez erős gondolkodási pont nálam is.
5600XT-re váltásnál féltem, hogy valamit megszpok, mert addig csak zöld kártyáim voltak. Közben nem volt semmi extra a váltásnál és nem éreztem semmiben sem visszalépésnek (ok, az elején volt egy hónapig néha fekete képernyő alvásból ébresztve, de egy frissítés megoldotta).
Most, visszatérve 3060 Tire, meg pofáncsaptak az apróságok. Pl. mennyivel fapadosabb az Nvidia Control panel az Adrenalin után, a beállított színprofilok folyamatosan elmásznak és újra kell alkalmazni őket, HDR-t bekapcsolva hol sárgás, hol lilás, hol zöldes lesz az árnyalat (éppen milyen színprofilt akar ráhúzni), HDR esetén egérmozgatáskor világos területeken lehet látni némi villódzást. Ok, többmonitoros felállást használok, külön ICC profilokkal, az egyiken ráadásul kapcsolgatom ki-be a HDR-t, de akkor sem kéne ennyire idegőrlőnek lennie szerintem a környezetnek. Ugyanebben a konfigban az 5600XT nem produkálta ezeket a hibákat.
Gondoltam arra is, hogy esetleg a kártya a hibás, de minden teszten szépen fut, nem melegszik, stabilnak tűnik játékok alatt is. Tehát használat közben nem érzek problémát. Viszont ilyen apróságokat más is tapasztalt, ahogy olvasgattam pl. az Nvidia fórumát.
-
steewcv65
őstag
válasz ScomComputer #17024 üzenetére
🤣🤣🤣🤣🤣megtisztelo,hogy gyartottal egy ilyet nekem, CSAK nekem😀
-
Vistaboy
veterán
válasz ScomComputer #16988 üzenetére
Igaz, el is felejtettem megemlíteni, hogy te adtad az ötletet privátban. Bocsi.
Köszi még egyszer.
Viszont lenne egy olyan, nem tudom, hogy erre tud-e valaki megoldást, hogy a videók lejátszása közben - főleg seekelésnél (beletekerés), de amikor indítom őket, akkor is előfordul, hogy pár másodpercig (ez lehet 2, de akár 5 is) szétesik és ugrál a kép. Utána már jó, de akárhányszor beletekerek, ezt csinálja. Eddig ez még nem jött elő, és fogalmam sincs, mi okozza. Mivel én animékhez időzítek feliratokat, így elég sokat kell ide-oda tekergetnem a videókat közben, szóval nagyon zavaró ez a dolog. Valakinek nincs ötlete, mi okozza? Biztosan szoftveres gond, mert a Win 11 saját "Filmek+TV" lejátszóján nem jön elő, viszont az nem jeleníti meg a feliratokat, így nem tudom használni. MPC-HC-t használok (Nem K-Lite-tal, hanem a simát), és ahogy mondtam, eddig ilyet még nem csinált. Tegnap legalábbis még nem vettem észre...
"A battle has been fought, and is now over. Place your sword upon the ground, and rest in the temporal peace. After dozing in the warmth of a dream, a new day will begin." - Fate/Stay Night. Diablo III: Vistaboy#1222
-
kugli81
aktív tag
válasz ScomComputer #16867 üzenetére
Sehogy nem megy remélem a vga nem döglött be gpunál megáll ... Ki kellene probálnom masik gépben csak nincs . Valaki nem akar gépet javitani ? Az a legjobb nincs a karin gari azaz akitől vettem azt mondta amd oldalon regisztraljak gyartoi gari van vagy mi rá .....Na most nem tudom mit csináljak .
Gigabyte p35ds3,6750@3,4ghz,inno8800gt,logitech z-5500,kingmax2x1gb 1066mhz....
Új hozzászólás Aktív témák
Relatív gyári teljesítmények:
● RX 6400-hoz képest
● RX 6500 XT-hez képest
● RX 6650 XT-hez képest
● RX 6750 XT-hez képest
● RX 6950 XT-hez képest
Fogyasztási keret állításához:
● MorePowerTool
/link a weblap közepe fele/
● MorePowerTool leírás/guide, mit hogyan, miért !!!
Aktuális AMD driver:
● AMD.com
EXCEL-tábla topiklakók méréseivel:
● [LINK]
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Projektor topic
- Telekom mobilszolgáltatások
- Indiana Jones and the Great Circle teszt
- Samsung Galaxy Tab S10 Ultra - más dimenzió
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Szállingóznak a képek az érkező új VGA-król
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest