-
Mobilarena
Mielőtt hozzászólásban feltennéd a kérdésed kérlek olvasd el a téma összefoglalót vagy használd a keresőt. Az esetek döntő többségében megtalálható a válasz! Kérlek itt töltsétek ki ezt az [EXCEL] táblázatot értelemszerűen, hogy lássuk kinek, milyen driverrel, monitorral, kártyával, hogyan működik a VRAM órajel visszavétel, illetve itt írhatjátok az esetleges problémákat.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Kalacskepu #15879 üzenetére
Hát ja. A padozás egy kényes dolog és ha az ember nem találja el a megfelelő vastagságot, többet árthat mint használ. Nekem óriási szerencsém volt most a rog strixel, tényleg olyanok voltak a thermalpadok mint az új.
Egyébként is azt szoktam mondani, hogy ezeket tényleg csak akkor cserélje az ember ha már láthatóan ramaty állapotban vannak.Két hete egy Gigabyte RTX 3060ti-n cseréltem padokat, na az katasztrófa volt, Ilyen szarokat még nem láttam, pedig az is csavarmatricás volt, tehát gyári. Olyanok voltak a padok, mint valami száraz vakolat. Rá voltak száradva a memoriára és szabályosan úgy kellett levakarni. Ropogott, mint ha homok lenne benne.
-
shaman101
tag
válasz
Kalacskepu #15877 üzenetére
no-offense!
Sajnos az en esetemben a padok mar hamlottak szejjel, muszaj voltam cserelni oket, mert szerintem soha nem voltak cserelve elotte.
-
shaman101
tag
válasz
Kalacskepu #15875 üzenetére
De megkellene erteni, hogy a padoknak koze van a gpu die-hoz is, hiszen ha magasabban fekszik a gpu-n az alu (vagy rez) borda, akkor a hotspot homerseklet is magasabb lesz, az erintkezes (vagy annak hianya) miatt.
-
shaman101
tag
válasz
Kalacskepu #15843 üzenetére
Latom igen. Holnap kap egy "halom" pasztat, meg picit levagok a padokbol is, akkor talan jobb lesz a pressure point.
-
shaman101
tag
válasz
Kalacskepu #15839 üzenetére
En ertem, de a ventije is hangos az msi-nek. Nem lehet hogy a venti hibaja az egesz ?
Megprobalom kifujni belole a port, a csapagyak kozul. -
shaman101
tag
válasz
Kalacskepu #15827 üzenetére
Neked mennyit csokkent a hotspot a tobb paszta utan ?
-
shaman101
tag
válasz
Kalacskepu #15830 üzenetére
Amugy a fekete borda es az aluminium heatsink kozott meretes hezag van, na oda kell az a hosszu pad.
-
shaman101
tag
válasz
Kalacskepu #15830 üzenetére
hoyg a borda alatt mi van arrol nemtudok
-
shaman101
tag
válasz
Kalacskepu #15827 üzenetére
Ha nem szamoztak el a kinaiak a pad mertet, akkor 2mm-es. Es az msi-vel levelezve ok is 2mm-est ajanlanak.
Akkor marad a tobb paszta.
A fekete heatsinken gyarilag ugyanigy volt egy egy rozsaszin pad. De van is rola video ahogy egy masik srac szetszedi a kartyat es ott van
-
shaman101
tag
válasz
Kalacskepu #15814 üzenetére
A paszta 4 hetes rajta. Amikor megkaptam ujrapasztaztam csak nem padoztam.
-
shaman101
tag
válasz
Kalacskepu #15811 üzenetére
Jelenleg gepben van, nyilvan nincs terhelesen, mert azonnal eszetlenul elszall a hoemrseklete.
A pasztazas eddig jo volt, amugy picit keves a paszta, de mondom, eddig jok voltak a homersekletek, csak megjobbat akartam.
Eddig 103 fok volt a hotspot gpu, a tobbi 80 alatt.
Azert hataroztam a padozassal mert eszetlenul porgott a ventillatora. -
válasz
Kalacskepu #15722 üzenetére
Pump out, természetes jelenség. Honeywell thermal pad vagy Alphacool Subzero megoldja a problémát.
-
Steve_Brown
senior tag
válasz
Kalacskepu #15730 üzenetére
És azt elárulod pontosan miért folyt ki?
-
Istvan2020
aktív tag
válasz
Kalacskepu #15730 üzenetére
Esportra tökéletes lesz még egy darabig
-
Istvan2020
aktív tag
válasz
Kalacskepu #15726 üzenetére
Igen a red devil az egy elég jól hűtő változat, nekem egy msi gaming x van a gyerek gépében lol, fortnite, gtaV-re. Annyi volt rajta módosítva kapott egy gelid padot meg mx4 pasztát aztán had menjen
A gyereket az új játékok nem igazán izgatják, így marad még egy darabig. -
Steve_Brown
senior tag
válasz
Kifolyt a paszta a GPU és a hűtő közül?
-
Istvan2020
aktív tag
válasz
Kalacskepu #15724 üzenetére
110 vagy 83 nem mindegy
Nekem gigabyte auros volt ilyen 110 es hostpottal anno. -
Istvan2020
aktív tag
válasz
Ez elég gyászos
-
válasz
Kalacskepu #15657 üzenetére
nekem például soha nem fordulna meg a fejemben hogy egy ilyet vegyek.
Nekem sem. -
válasz
Kalacskepu #15655 üzenetére
Jaaaj, dehogy, értelek már!
Nem, nem akarom megvenni, sőt! Én azon csodálkozom, hogy 2019-ben jött ki az 5700 XT és már azért egy ideje nem kapni újonnan... Na most akkor ezek micsodák??? Hamisítvány? Az nem lehet, mert túl sok rá a pozitív vélemény. Nekem gyanús, hogy újrahasznosított chip lehet, de nem tudom, hogy ilyet tudnak-e csinálni?
Pusztán szakmai kíváncsiságból kérdeztem meg, mert nem tudom ezt a jelenséget hová tenni. És ráadásul nem egy ilyen márka van fent Amazonon, hanem több is! Nvidiából is akad 1xxx széria, ami vadiúj (-nak tűnik....). -
válasz
Kalacskepu #15653 üzenetére
Mit jelent nálad a komoly szándék és melyik részét nem értetted a kérdésemnek?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezeskonzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
- Bomba ár! Dell Inspiron 5405 - Ryzen5 4500U I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Nike Airmax 720 43-as sneaker eladó
- Erő és sebesség? Most az Öné lehet! Ráadásul kamatmentes rèszletre is!
- Samsung Galaxy Tab A8 (2021) , 3/32 GB,
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest