- One mobilszolgáltatások
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Megdöntheti az iPhone 4 rekordját az iPhone 17
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Nothing Headphone (1) – nem kell ide idézet
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Magisk
- Kínos szituba keveredett a Nothing
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
medek3
aktív tag
válasz
csaba.apagyi #970 üzenetére
Ellen példa pl. pont az amit vettél te is. Szerintem 40 ért 4 magos proci és kiváló video elég jó arra, hogy kikapcsolódjon egy kicsit az ember. Ha szar a játék hangulata akkor nincs az a csili vili ami segítene rajta. Speciel én az árnyék hatást és a motionblurt nem kedvelem. Nálam a BF3 High beállításon tökéletesen fut és "csak" A6 os és nincs PCI video .
Ahogy elnézegettem néhány kártya bemutatót ahol a nagyon "ütős" kártyákat mutatták be nem vettem észre játék élményben semmi különbséget, csak az ugrott be, hogy a félkegyelmű ütődötteket akarják behúzni akiknek nincs semmi más az életükben csak a pc-jük. Ebben a topikban meg néha az az érzésem támadt, hogy az inteltől írogatnak ide.Ja és én komolyan szoktam játszani és nem veszek el a fölösleges sallangban.
Ne engedd, hogy elvegyék a kedved attól amire már pénz adtál ki. Hidd el jó kis cuccos ez.
Mindig lesz egy nagyon hightech akinek egy tizessel többe került a cucca és még mindig elégedetlen. Ez biztos mint a huszonegy.
Új hozzászólás Aktív témák
AMD "Llano" APU topik
- FM1 tokozás
- Négy, három, vagy két mag
- Integrált DX11 Radeon GPU
- Integrált PCIe 2.0 vezérlő
- DDR3-1866 RAM támogatás
- Szorzózármentes "K" modellek
* Llano (Husky/K12 & VLIW5):
A8-38xx, A6-36xx/3500, A6-34xx/3300, E2-3200
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 Gamer notebook - R7 7435HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB GDDR6 WIN11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
- BESZÁMÍTÁS! HP Victus Gaming 16-S0017NH 16 notebook - R5 7640HS 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4050 6GB WIN1
- ÚJ OMEN Transcend 14 - 14"2.8K OLED 120Hz - Ultra 7 155H - 16GB - 1TB - RTX 4060 - Win11 - 3 év gari
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest