Hirdetés
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Olyan lesz a Google Térkép, mint a segítőkész haver az anyósülésen
- iPhone topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Xiaomi Mi 9T Pro - tizenegyes!
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
-
Mobilarena
AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Megnyitott a Retro beárazás topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
üzenetére
Jóég tudja, rengeteg variáció van, meglátom. A #83892- ben deklarált 1T variánst még tuti megpróbálom, a 2T verziót elmentettem már, ha bejönne az 1T, akkor még annak is lesz egy sor mentése. Csak amiatt ha mégis kéne a nagyon nagy tempó, de az első visszafogott verziót használom majd a mindennapok során. Lehet hogy órajelben még azt is lejjebb veszem

(#83894) gban :
, az XT érdekes jószág, nálam is kimaradt, aztán régebben kaptam egyet. Sikerült elindítani. Annyi hogy 2 IDE vinyóm van hozzá, de egyszerre, egymás mellett nem mennek, csak külön-külön. Mái napig nemtom a megoldást. Frescho készített XT-IDE kártyákat, bár nekem nem kellett, mert integrálva van a lapomon.(#83895) hokuszpk : nálam is van a lapon dip-kapcsolósor, a lap manualja is meglett, egész jól be lehetett lőni.
(#83897) gban : kezeli az 1.44- es driveket, csak 720- asként, én is itt kaptam az infót erre. Idézem a blogomból a használat módját :
A lemezen az írásvédő kapcsolóval ellentétes oldalon levő kis lyukat kell leragasztani, és máris 720k- s kapacitású lesz, melyet már megformázhatunk 386/486 gépben is, az XT olvasni fogja.
Kettő 1.44- es FDD megy is evvel a módszerrel az XT- mben. Bár az idődilatáció itt is látszik, a specko formátumú lapot ATX!! házba tudtam csak szerelni, látszik a sufni power kapcsoló, és a kivezetett HDDled is
(#83898) FoxiestFox : bocsesz, nemsokára end lesz ebben, márcsak 1 variáció vár próbára. El lehet lenni vele. Kárpótlásként küldhetek nassolni-valót, üdítőt, sört...
(#83899) frescho : hasznos infók, az FX- es cikkedet is olvastam anno, precíz lett. A 8320 alá jó lapot kaptam, elég régóta műkszik

(#83900) KROK640 :

Új hozzászólás Aktív témák
- Melyik a legerősebb Low Profile VGA kártya?
- Dirk Dietric: A reszponzív játékplatform-elrendezés mögött álló technológiák
- A napi Windows-hiba? Teljes adatvesztés Bitlockerrel
- EA Sports WRC '23
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Shield TV-t csinált a Shieldből az NVIDIA
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen légkondit a lakásba?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 9700K 8 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Eladó i7 7700
- Intel Core i9-13900K + ASUS ROG MAXIMUS Z790 HERO + Opcionálisan G.SKILL 32GB CL34 6800 és hűtő
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RX 5700XT 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3818, 100% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! MSI H310M i5 9400F 16GB DDR4 240GB SSD 2TB HDD RTX 2060 6GB THERMALTAKE VERSAH17 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

, az XT érdekes jószág, nálam is kimaradt, aztán régebben kaptam egyet. Sikerült elindítani. Annyi hogy 2 IDE vinyóm van hozzá, de egyszerre, egymás mellett nem mennek, csak külön-külön. Mái napig nemtom a megoldást. Frescho készített XT-IDE kártyákat, bár nekem nem kellett, mert integrálva van a lapomon.

DarthSun