Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Netfone
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Macrodroid
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Note20 Ultra - a tollnak nincs ellenfele
-
Mobilarena
AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Megnyitott a Retro beárazás topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ityam
őstag
válasz
KROK640
üzenetére
Az nekem is rémlik hogy akkoriban olyanról hogy forum nem hallottam. a Pesti piac és a pest megyei piacot(újság) bújtam folyamatosan. így kerültem a boltba ahol az LX es alaplapot végül megvettem(meg talán unokatesóm vett ettől a boltból gépet és szívesen ajánlotta a boltot, mert hát számla nélkül félfával is odaadták a cumót) a Király utcában (arra emlékszem, hogy akkor a király utca volt a számtekboltok kánaánja. ott aki elindult tudott számtek cuccot venni).
amúgy ez nem ér hogy mentségedre hozod fel hogy miért váltottál rosszul akkor. Ez nekem megnyugvás volt most a fenti történet alapján, hogy nem csak én voltam hülye és te meg felhozod hogy az biza neked jó volt
szerk.: Bocsánat a helyesírási hibákért már nem vagyok józan perpill(és túl sokszor amikor írok ez így van
) 
Szerk2: LG DVD írós sulinetes vásárlásnál mennyire fel voltam háborodva hogy 42K ért kellett venni az írót amikor már kicsivel 30K alatt is lehetett dvd írót venni(akkor már pont számtekboltban dolgoztam és láttam hogy ugyanarról az LG dvd iróról beszélünk). De hát akkor(első sulinet) a felét vissza lehetett kapni a 42K árnak és úgy már csak 21K. az viszont jobb volt mint a kicsivel 30K alatt(itt jött be persze hogy hivatalosan még suliba jártam, de nem érdekelt a fősuli és inkább elkezdtem dolgozni)
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3070Ti 8GB Zalman T4 Plus Cooler Master 750W
- 172 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3933, 100% Akkumulátor
- ÓRIÁSI AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD Strix RTX 2070 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

)
DarthSun