Hirdetés
- Apple iPhone 15 - a bevált módszer
 - Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
 - Milyen okostelefont vegyek?
 - iPhone topik
 - Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
 - Yettel topik
 - Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
 - A Gemini húzza ki a Sirit a csávából
 - Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
 - Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly

- 

Mobilarena
AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Megnyitott a Retro beárazás topik! 
Új hozzászólás Aktív témák
- 

KrAt
veterán
válasz

KROK640

üzenetére
						Köszönöm szépen, igen, valami ilyesmi volt az indíttatás, hogy építsek valami régi kornak a "hűűhaa" gépét, amit akkoriban nem engedhettem meg magamnak, és hiába most már tudnék építeni valami vadat is akár, nem vonz, hanem ez a retro feeling a nyerő nálam

Két "álmom" maradt még nyitva, aminek már olyan sok hozzáadott értéke nincs, de jól állna a gépben:
- valami szép korhű tuning memória
- és a Core2Quad helyett egy Core2Extreme
 arra csorgott mindigis a nyálam, most bár itthon nem találok, Alin látok 25k körül, de még nem tudom, akarok-e...Szerk: most találtam meg, régi szép idők: [link] vagy a jókis q6600-am: [link]
 - 

válasz

KROK640

üzenetére
						+1, szerintem is príma gép lett, és nem is kell annyira tuningolni, jó így a jelzett max órajellel is. Korban hozzáillő gamek jól fognak menni, gondolom...mivel az erősebb 775- el nincs tapasztalatom. Csak E6600- at hajtok mérsékelt tuninggal, azt is a Win98 miatt, de azért XP alatt is megtéptem. A 775- ös Quadokat kihagyom, mivel a C612- őn megy az XP, ezért képes helyettesíteni ezeket.
#83456 :
...megtisztelő kijelentés(ismét 
 ).Még jobb kedvvel folytatom a #83393- ban felvázolt projectet.
"nem semmi ezt így kitesztelni!" : csak részben nagy meló. A furmányosabbik fele tartott tovább. Maga az XP. Mire rájöttem hogy 5 könyvtárnyi driver evolúciót kell bepakolni, és milyen sorrendben, meg hogy hova...
Valamint korábban említettem az érdekességet, mely a tesztsoromból lejön : igaz hogy a Win10(11) degradálja a retro 3DM99/2000/(2001- et már nem annyira, mint kiderült) teszteket, viszont látszik hogy a korabeli gamek erre fittyet hánynak, és Win10 alatt átlagban jobban karcolnak, mint a korábbi oprendszerek alatt. Tehát sztem a korabeli 3DMark- okkal nem stimmel valami. Specko módon használják a korabeli API- kat, vagy ilyesmi, mittomén, de valami nem kerek. Eddig az jött le hogy az XP csak ezek miatt kell
 , a régi gamek jól érzik magukat Win10 alatt is. Pld itt is látszik hogy a Q1/2/3 Win10- es eredmények milyen markánsak.De ez egy dolog hogy a tesztsorom ezt hozza le, a felvázolt projectben derül majd ki hogy mennyi régebbi game fut Win10 alatt. Mindenesetre eddig kettő véletlenszerűen választott game, Turok1 és a Duke Nukem Forever is rendben fut.

Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
 - Apple iPhone 15 - a bevált módszer
 - Gumi és felni topik
 - Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
 - LG LCD és LED TV-k
 - Vezeték nélküli fülhallgatók
 - Apple asztali gépek
 - BestBuy topik
 - Brave
 - GoodSpeed: 24 éves a Windows XP! Nézzen ki úgy a Windows 11 mint az XP?
 - További aktív témák...

- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
 - Epson Workforce DS-530II dokumentumszkenner
 - KIÁRUSÍTÁS - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 Dock (akár 2x4K felbontás)
 - Lenovo ThinkBook 16 G6 Ryzen 7 7730U 16GB 768GB SSD FHD+ 1 év garancia
 - Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite

Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

...megtisztelő kijelentés(ismét 
 , a régi gamek jól érzik magukat Win10 alatt is. Pld itt is látszik hogy a 
 DarthSun