Hirdetés
- A Galaxy S26-tal együtt késik a One UI 8.5
- Lecsap az S26 Ultra az Exynos 2600-ra
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Nokia E51 - kecs és fém
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
-
Mobilarena
AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Megnyitott a Retro beárazás topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
KROK640
nagyúr
válasz
Fred23
üzenetére
Na, akkor te pontosan tudod, hogy én mit éltem át.
Ugyanez volt, hogy a gépbővítést az első pillanattól kezdve saját pénzből kellett megoldani, csóró középsulisként (egy idő után már barátnővel is), pedig nagyon nehéz szitu volt ez, és sok minden kimaradt amit nem szerettem volna
Kyro II is ilyen volt, de saját GeForce 1-esem sem volt, csak kölcsönbe egy ideig egy ASUS V6600...
Én 2002 nyár végén vettem a GeForce 2 MX400 64MB-os VGAmat, az S3 Savage 4-et (a másodikat mert az kétszer is volt), váltotta, illetve már addigra egy 2MB-os Ati VGA-t, meg az első Voodoo2-esemet. Később ebből lett az a mai szemmel megalomán építés, hogy GeF2 + Voodoo2 SLI, ami egyébként a gyakorlatban nem is volt egy jó megoldás. (sok játéknál trükközni kellett, hogy NE a Voodoo 2-vel akarjon menni, ugyanakkor a GeF2 utca hosszal verte a Voododo2 SLI-t, sok játéksokkal jobban futott a vele mint V2-esekkel). És ugye végülis a GeF2-vel meg a V2 SLI árából lett meg a GeForce 3, amivel úgyéreztem, hogy toronymagasan jobban jártam. Főleg hogy addigra már nem készültek 3DFX-es játékok.
Radeonból nekem a 8000-es széria maradt ki egy az egyben, rövid ideig volt egy 7500(?)-as Radeonom, majd utána 9500@9700Pro jött, de az is csak másodlagosan, mert a GeF3-at a Nvidia 7300GT váltotta, ami az utolsó AGP-s FŐGÉP kártyám volt.
Azt meg a HD3870X2, ami teljesen más világ volt. ..
BTW A 9500-as Phenomon készült alkatrészenként. A proci meg 2GB RAM már meg volt májusba, a VGA is akkor körül, majd szeptemberben jött az 1TB-os HDD, októberben pedig az alaplap, ház és táp. Mire összeállt a gép, már DDR3-as platform is volt, és a Phenom II-esek is kezdtek megjelenni, úgyhogy szigorúan véve az a gép az összeállásától kezdve elavult volt kissé... Ami viszont nagyon nem tetszett benne, hogy négy mag ide vagy oda, voltak bizony helyzetek amikor LASSABB VOLT mint az Athlon XP 1466@2669MHZ, amit leváltott. Ezért még egy éves sem volt a gép már határozott célom volt lecserélni, de pont akkor jött egy olyan időszak az életemben, mikor 4 évig(!) egy csavart sem tudtam hozzá venni, sőt, csak egy VGA downgrade jutott ezalatt a 4 év alatt (A HD3870X2-ből HD4850 lett, de félévig integrálttal voltam). Évekig ábrándoztam egy Phenom II-ről, irigykedve néztem másokét, de nekem sosem lett végül
ugyanis mire 2014 januárjára elég pénzem lett, addigra már 4th gen I3-as sokkal jobb vételnek tűnt mint bármelyik Phenom II-es. -
arn
félisten
válasz
Fred23
üzenetére
Az ultra kb hasonlo, de hozza kell tenni, hogy a v3 ugy tudja ezt, hogy a dolgok felet nem vagy nem ugy rendereli, kisebb texturakat, hasznal etc, igy igazabol nem fair az osszevetes, mert a lerenderelt kep nem ua. A v3 egy eleg dummy kartya volt, de a userek nagy reszet ez nem erdekelte.
A tnt tud ugyan 32 bitet de igazan izzaszto helyeken nem birta normalisabb felbontasnal. A gf256ddr volt az elso, ami kevesbe zuhant meg aktualis cimeknel.
Ott volt meg a g400 max is, az is hasonlo teljesitmenyt tudott, mint ez a ketto.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen TV-t vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- Autós kamerák
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Spórolós topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Fedora Linux
- Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 7 5800X3D 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AMD Ryzen 9 3900X 12-Core 3.8GHz (64M Cache, 4.6GHz) AM4 Processzor
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- 4. generációs i5 és xeon (i7-4770 helyett) processzorok
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3407
- RÉSZLETRE . OPCIONÁLIS. HP EliteBook 840 G11 üzleti prémium laptop számlával és garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3551,100% Akkumulátor
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

csodálkoztam is, hogy ennyire porrá alázta. Nem láttam hogy m64-es. Így már mindjárt érthető.
DarthSun