Hirdetés
-
Mobilarena
AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Megnyitott a Retro beárazás topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
arn
félisten
válasz
envagyok
üzenetére
Normalis scalerre gondoltam (retrotink4k)
ezek az olcso izek semmit se ernek. Vagy ott az ossc mint budget “scaler”. Mindegyik jobb lesz egy normalisabb monitorral, mint vmi budgetmonitor oldschool bemenetekkel, vagy vmi regi monitor - en ezert is adtam fel ezt az utat, elegem volt abbol, hogy vmi kompromisszumos cuccot kell hasznalnom a retrozas miatt. Vagy crt, vagy vmi atalakito modern monitorral.Mongy az amigat pont nem probaltam, de az osscn van scart.
Új hozzászólás Aktív témák
- Spórolós topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Parkside szerszám kibeszélő
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- nVidia tulajok OFF topikja
- Autós topik
- Hivatalos a OnePlus Watch 4
- A jövőben nem csak a gazdagok kiváltsága lehet az Intel CPU-k tuningja
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Intel Core i7 9700 12mb 8core 4,7Ghz processzor
- Intel Core I7 12700F - 12mag/20szál - Új, bontatlan, 1 év gari - Eladó!
- Intel Core I7 13700KF - 16mag/24szál - Új, bontatlan - Gari 2028.01.26. -ig - Eladó!
- Ryzen 5 1600X dobozos CPU
- 0perces DDR5 5600 vadiúj 2x16GB memória 1 év garancia
- MSI CreatorPro Z16P RTX A5500 TOUCH! (vapor chamberrel)
- 27% - ASUS TUF VG249Q3R Gaming IPS Monitor! 180Hz / 1ms / 1920x1080 / FreeSync
- HP EliteBook 840 G10 13. gen i5, 16GB DDR5, prémium üzleti laptop! 1 év garancia
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600X / GTX 1080Ti 11GB / 16GB DDR4 / 512 Nvme SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
ezek az olcso izek semmit se ernek. Vagy ott az ossc mint budget “scaler”. Mindegyik jobb lesz egy normalisabb monitorral, mint vmi budgetmonitor oldschool bemenetekkel, vagy vmi regi monitor - en ezert is adtam fel ezt az utat, elegem volt abbol, hogy vmi kompromisszumos cuccot kell hasznalnom a retrozas miatt. Vagy crt, vagy vmi atalakito modern monitorral.
DarthSun