Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• KROK640

nagyúr

válasz Bile Demon #79410 üzenetére

Az én Radeon 9800Pro-mat nem féltem (annyira), és ez a fellelési körülményei miatt van :
    Ugyanis mikor barátnőmnél felújítottuk a lakást, akkor mikor hordtuk ki a shitet, egyszercsak ráléptem valamire (szerencsére max 2-3kg nyomással) és feltűnt, hogy a törmelék között ott van a 9800Pro ... Nyomban kiszedtem, kiderült h régebben egy komoly Bartonos (vízhűtéses!) PC VGA-ja volt, aztán mikor az bontódott, akkor évekre a szekrény mögé "csúszott" és hatalas nagy porban fetrengett, amikor is az építési törmelékkel ki lett hordva.

Nyomban hazavittem, alaposan megtisztítottam, hűtőjét megolajoztam, újrapasztáztam, majd Peti haverom korai 1500+-os Athlon XPjében (ezt meséltem, amelyik 1600+-ot sem tud menni, mert 1375 körül "elfárad", igazi korai antituning darab), ki lett próbálva és ment. Majd az én Athlon XP-m mellett is ment, megy, szóval ez most a GeF3 mellett a másik kártyám... :)
    Szegény kártyát annyira sajnáltam, mert ért meg sokkal szebb napokat, és szószerint a daráló elő lett kimentve...
    De most nálam van, és szeretve van :)
    Amikor épp nincs gépben egy pormetes helyen antisztati zacsiban van. :)

Inkább azt kérdezzék miért nincs szobrom, mint azt, hogy miért van...

Új hozzászólás Aktív témák