Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- iPhone topik
- A Blackview tudja, hol szeret a cápa
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Google Pixel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
-
Mobilarena
AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Megnyitott a Retro beárazás topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
KROK640
nagyúr
válasz Bile Demon #79410 üzenetére
Az én Radeon 9800Pro-mat nem féltem (annyira), és ez a fellelési körülményei miatt van :
Ugyanis mikor barátnőmnél felújítottuk a lakást, akkor mikor hordtuk ki a shitet, egyszercsak ráléptem valamire (szerencsére max 2-3kg nyomással) és feltűnt, hogy a törmelék között ott van a 9800Pro ... Nyomban kiszedtem, kiderült h régebben egy komoly Bartonos (vízhűtéses!) PC VGA-ja volt, aztán mikor az bontódott, akkor évekre a szekrény mögé "csúszott" és hatalas nagy porban fetrengett, amikor is az építési törmelékkel ki lett hordva.Nyomban hazavittem, alaposan megtisztítottam, hűtőjét megolajoztam, újrapasztáztam, majd Peti haverom korai 1500+-os Athlon XPjében (ezt meséltem, amelyik 1600+-ot sem tud menni, mert 1375 körül "elfárad", igazi korai antituning darab), ki lett próbálva és ment. Majd az én Athlon XP-m mellett is ment, megy, szóval ez most a GeF3 mellett a másik kártyám...
Szegény kártyát annyira sajnáltam, mert ért meg sokkal szebb napokat, és szószerint a daráló elő lett kimentve...
De most nálam van, és szeretve van
Amikor épp nincs gépben egy pormetes helyen antisztati zacsiban van.Inkább azt kérdezzék miért nincs szobrom, mint azt, hogy miért van...
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Villanyszerelés
- Asszociációs játék. :)
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Hálózati / IP kamera
- Zorin OS – nem csak Windows XP helyett
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Politika
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest