- Lassítanak a hajlítható kijelzős telefonok fejlesztésén a kínai márkák
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Nubia Red Magic 9 Pro - hivatásos mágus
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- iPhone topik
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
-
Mobilarena
AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Megnyitott a Retro beárazás topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
bacsis
Közösségépítő
Nyahh és most, hogy átrágtam a hirtelen generálódott 30-hsz-en, még annyit engedjetek meg, hogy
Igen, én is úgy nem szeretem most radi8tor1-t mint ti de tegyük hozzá, hogy neki ez a dolga ki van neki adva... Személy szerint örülnöm kéne már annak is, hogy nem kaptam s*ggberúgást, hogy Topicgazda létemre hagytam hogy itt linkelgessetek jobbrabalra
Szóval, továbbra is aszondom, hogy a topic marad itt, hiszen az eredeti feladatköre az hogy jöjjenek a segítségre szorulk, s ha valahol akkor itt megtalálják a fórumot. ha átnevezük, meg megy a lokálba akkor már sokkal nehezebb lesz...
Rive! Csak ketten maradtunk akik a kezdetek kezdete óta itt vagyunk a fórumban, ne hagyjuk elveszni ezt a frankó kis helyet! Keressünk egy oylan megoldást ami mindenki részéről belefér, és szerintem radi8tor1 is szívesen segít ebben...
Igen, akár abban, hogy nyissunk, nem ez helyett, hanem ez mellett egy retro adok veszek topicot... én aszondom, ha ezt, ha csak ezt sikerül kisírnunk, akkor nem lehet egy szavunk se, mert megmaradna ez a játszóterünk, és a másik fórumban tevékenykedve a felajánlott cuccokról se kellene lemondanunk
Új hozzászólás Aktív témák
- Synology NAS
- E-roller topik
- Kupon kunyeráló
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Politika
- 240 Hz-et tud az MSI legfrissebb, szuper-ultraszéles gaming monitora
- Everest / AIDA64 topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Lassítanak a hajlítható kijelzős telefonok fejlesztésén a kínai márkák
- Milyen monitort vegyek?
- További aktív témák...