Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Apple Watch Series 10 - évfordulós kiadás
- Google Pixel topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
-
Mobilarena
AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Megnyitott a Retro beárazás topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
bacsis
Közösségépítő
Nyahh és most, hogy átrágtam a hirtelen generálódott 30-hsz-en, még annyit engedjetek meg, hogy
Igen, én is úgy nem szeretem most radi8tor1-t mint tide tegyük hozzá, hogy neki ez a dolga ki van neki adva... Személy szerint örülnöm kéne már annak is, hogy nem kaptam s*ggberúgást, hogy Topicgazda létemre hagytam hogy itt linkelgessetek jobbrabalra
Szóval, továbbra is aszondom, hogy a topic marad itt, hiszen az eredeti feladatköre az hogy jöjjenek a segítségre szorulk, s ha valahol akkor itt megtalálják a fórumot. ha átnevezük, meg megy a lokálba akkor már sokkal nehezebb lesz...
Rive! Csak ketten maradtunk akik a kezdetek kezdete óta itt vagyunk a fórumban, ne hagyjuk elveszni ezt a frankó kis helyet! Keressünk egy oylan megoldást ami mindenki részéről belefér, és szerintem radi8tor1 is szívesen segít ebben...
Igen, akár abban, hogy nyissunk, nem ez helyett, hanem ez mellett egy retro adok veszek topicot... én aszondom, ha ezt, ha csak ezt sikerül kisírnunk, akkor nem lehet egy szavunk se, mert megmaradna ez a játszóterünk, és a másik fórumban tevékenykedve a felajánlott cuccokról se kellene lemondanunk
Új hozzászólás Aktív témák
- Óvodások homokozója
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- PlayStation 5
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen légkondit a lakásba?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- Az ASUS ROG Astral kártyák tájékoztatnak arról, ha épp megrogynának
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- AMD Ryzen 9 9950X 16-Core 4.3GHz ( 64M Cache, Up to 5.7 GHz) AM5 Box Processzor! BeszámítOK
- AMD Ryzen 5 5500 - Új, 1 év garancia - Eladó!
- AMD Ryzen 5 5600 - Új, 3 év garancia - Eladó!
- AMD I Phenom I Athlon I A10 I FX I Ryzen I FM2 - AM4-ig 2.000ft-tól
- Intel Pentium I Celeron I Core 2duo I Quad Core I I3 I I5 I I7 I LGA775 - LGA1200-ig. 500ft-tól.
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G7 - i5-10GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- ÚJ LENOVO ThinkPad P16s Gen 2 - 16" WUXGA IPS Érintő - Ryzen 7 PRO 7840U - 32GB - 1TB -3 év garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Dell Latitude 5310, 5410, 5420, 5430, 7210 2-in-1
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest