- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Yettel topik
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
-
Mobilarena
AMD FX processzorok topikja
- AM3+ tokozás
- Nyolc, hat, vagy négy mag
- DDR3-1866 RAM támogatás
- Szorzózármentes modellek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kyward87
csendes tag
Ahogy az aláírásokat nézem kb 98%ban 8320at használtok, nem éri meg a +forintot a 8350 vagy csak mikor vettétek még drága volt ?
ui: köszi a vrm-es segítséget
-
Kyward87
csendes tag
válasz
norbert1998 #56074 üzenetére
Tudnál egyet mondani?
nemigazán találom hol tudok utánna nézni ennek a fázis dolognak a gyártók oldalán
pl: Gigabyte 990XA-UD3 bár nem tervezek 2 videókártyát
-
Kyward87
csendes tag
Helló ismét
ugyan kaptam pár tanácsot hogy jobban jönnék ki intellel , valamiért mégis a "kisebb" gyártót szeretném támogatni legfeljebb majd megbánom
Szóval már csak annyit szeretnék kérdezni hogy melyik lapot ajánlanátok 8350 mellé kb olyan 30k hufig + egy megbízható táp (én egy 500-as corsairra gondoltam).
Valamennit csavarni is akarok a bajszán majd valami hűtő ami bele fér egy CM N300 házba?(vagy Enermax Vostok Adv.)
-
Kyward87
csendes tag
Üdvözlet.
Tanácsért fordulnék felétek.
Eljött az idő hogy nyugdíjba küldjem a jó öreg 6000+os athlon X2ömet viszont a váltással dilemmában vagyok.
Az anyagi keretek miatt továbbra is a piros tábort szeretném erősíteni a tervem eddig ez :
- AMD FX 6300
- Gigabyte 970A-DS3P
- Corsair Vengeance 2x4GB DDR3 1600MHz
- Corsair 550W VS550
- Western Digital 1TB 64MB
Videókártyának a nemrég "s.o.s"ben vett HD 7770et hagynám.Szóval a kérdések áradata
Megéri még AM3+ba fektetni vagy inkább FM2+?
Ha az APU még gyengébb akkor is 6300 vagy akkor már tegyek hozzá még egy kicsit és legyen valamelyik 8xxx-es FX?Aaz 1866-s memória +- 4000 huf érdemes vagy nem igen használná ki ez a konfig,
A legfontosabb pedigvideókártya téren a késöbbi bővítéskor melyik sorozatig lenne öszhangban a proci és a VGA.
Válaszaitok előre is köszönöm.
(ha nem jó helyre írtam bocsánat
nem vagyok 1 nagy fórumozó inkább csak olvasom )
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A nem témába vágó beszélgetésekhez keressétek fel a (nemcsak) FX-tulajdonosok bazi nagy OFFolós topicját, vagy az AMD offtopikot!
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kuponkunyeráló
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Androidos fejegységek
- One mobilszolgáltatások
- Bestbuy játékok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Fujifilm X
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I 14" WQHD HDR I Cam I W11 I Gari!
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Acer Predator Helios Neo 16 - 16"WQXGA IPS 165Hz - i9-14900HX - 16GB - 512GB - RTX 4060 - 3 év gari
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest