- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Aurát vált a Vivo V60
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- iPhone topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
-
Mobilarena
AMD FX processzorok topikja
- AM3+ tokozás
- Nyolc, hat, vagy négy mag
- DDR3-1866 RAM támogatás
- Szorzózármentes modellek
Új hozzászólás Aktív témák
-
balazska92
senior tag
Köszönöm mindenkinek, bocsi nem láttam.
-
balazska92
senior tag
válasz
balazska92 #57959 üzenetére
Srácok erre valaki pls
[link] pl ez a paszta?
-
balazska92
senior tag
Köszönöm a segítséget, akkor megnyugodtam, meg az fx procikról amúgy is hallottam hogy elég melegek, intelhez képest. Még annyi, a hűtő levétele, és új pasztával való visszatétele jelenthet valami javulást? (ha igen akkor esetleg konkrét pasztát is mondhattok)
-
balazska92
senior tag
Srácok, fx6100 4GHZ-en megy, withcer 3 és bf3 alatt 65 fok a cpu, mennyi lehet a max, ami nem ártalmas, mi az az érték aminél inkább vissza kell vegyek az órajelből?
-
balazska92
senior tag
Köszi! Sikerült, jelenleg 4,1 GHZ, honnan tudom hogy stabil-e? Futtassak benchmarkot, és ha nem hal be akkor jó?
-
balazska92
senior tag
Tudna valaki segíteni? Mindent megcsináltam ezen leírás alapján [link] Innentől hogyan tovább, hogyan tudom konkrétan emelni a ghz-et?
-
balazska92
senior tag
Srácok, be került az új kártya és táp a gépbe. Jelenleg a proci a leggyengébb láncszem, szeretném felhúzni ameddig lehet, stabil határokon belül. Régen 3,7 ghzen ment a proci, jelenleg teljesen szétszedtem a gépet, kitakarítottam, újra raktam. Most a gyári 3,1 ghzen fut. Az alaplap programját fel se raktam, mert nem azzal szeretném húzni a procit, hanem "profibb módon" a bios vagy külön program állítgatásaival. Ha valaki tudna segíteni, akár privátban is, azt nagyon megköszönném!
Jah, még annyi hogy a biost szerintem mióta megvan a gép nem frissítettem, fogalmam sincs hogy kell, ha ajánlott a bios frissítése akkor ahoz is kérnék segítséget
-
balazska92
senior tag
Srácok, be került az új kártya és táp a gépbe. Jelenleg a proci a leggyengébb láncszem, szeretném felhúzni ameddig lehet, stabil határokon belül. Régen 3,7 ghzen ment a proci, jelenleg teljesen szétszedtem a gépet, kitakarítottam, újra raktam. Most a gyári 3,1 ghzen fut. Az alaplap programját fel se raktam, mert nem azzal szeretném húzni a procit, hanem "profibb módon" a bios vagy külön program állítgatásaival. Ha valaki tudna segíteni, akár privátban is, azt nagyon megköszönném!
Jah, még annyi hogy a biost szerintem mióta megvan a gép nem frissítettem, fogalmam sincs hogy kell, ha ajánlott a bios frissítése akkor ahoz is kérnék segítséget
-
balazska92
senior tag
Értem, kitöltöttem az adatlapomat, illetve ide is bemásolom a gépem tulajdonságait.
fx 6100 proci (gyári 3,1ghzről 3,7-re túlhajtva) + coolermaster hyper 212 evo hűtő
asus m5a97 le r2.0 alaplap
8gb 1600mhz ram
chieftec ctg 550-80p táp
win 7 64 bit
1680x1050 felbontás
leginkább lineage 2 aion wow battlefield 3 játékEzek alapján mennyire lehetne húzni a procit? Jelenlegi 3,7 ghzen megy már kb 2 éve, egy gyengébb táppal ment eddig, a mostani pedig a chieftec táp amit főleg a vga miatt vettem, és mert az előző elég gagyi volt.
Stabilan szeretnék egy értéket kapni, és nem az alaplap autotuning progijával, hanem kézi beállításokkal, viszont ezekhez nem értek. -
balazska92
senior tag
Sziasztok! fx-6100 procim van, ehhez vettem most új kártyát gtx 960 strix oc, a kártyát is húzni akarom egy kicsit, és a procit is. A proci eddig 3,7 ghzen ment stabilan, az alaplapom progijával automatikusan tuningolva. Pontosan nem tudom hogy milyen hűtőt vettem anno rá, de 12 ezer volt, elég nagy és komolynak tűnik, valamint több venti is van a házban, illetve a procin. Kérdésem, mennyi a prociban a max ghz amit egészségesen és stabilan tud? Nézegettem illetve olvasgattam, ilyen feszültség stb beállításokról (ehez nem értek, én csak az alaplap auto tuningját használtam), ha majd pontosan meglesz a hűtő alaplap stb típusa, így érdekelne a tuning, nem pedig az alaplap auto tuning progijával. Remélem tudtok segíteni!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A nem témába vágó beszélgetésekhez keressétek fel a (nemcsak) FX-tulajdonosok bazi nagy OFFolós topicját, vagy az AMD offtopikot!
- AMD Ryzen 7 5700X3D - BOX - Új, 3 év garancia - Eladó!
- AMD Ryzen 7 2700X + Wraith Prism hűtő / 8 mag / 16 szál / Beszámítás OK!
- AMD Ryzen 5 5600X - Új, 3 év garancia - Eladó!
- Intel I7-6700 / 4 mag / 8 szál / Beszámítás OK!
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ AMD Ryzen 8500G / 8600G AMD Ryzen 7 8700G / 7800X3D processzor 3 év garancia 27% áfa
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst -(2025) - 3 év gari - MAGYAR
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest