-
Mobilarena
AMD FX processzorok topikja
- AM3+ tokozás
- Nyolc, hat, vagy négy mag
- DDR3-1866 RAM támogatás
- Szorzózármentes modellek
Új hozzászólás Aktív témák
-
KraX
őstag
válasz
Fail3D! #29020 üzenetére
Htpchez nem tudok sokat hozzászólni. Ha jól tudom az A10 6800k a mostani legerősebb proc. 4 magos es nincs harmadszintu gyorsito tar szoval nem annyira acelos a teljesítménye, de persze mihez képest. Egy hc gamer géphez képest értek ez alatt. Az IGP-je pedig nagyjából egy alsó-közép kategóriájú dvganak felel meg most. Mozizni/netezni/regebbi jatekokkal jatszogatni több mint elég.
-
KraX
őstag
válasz
Fail3D! #29018 üzenetére
Attol fugg, hogy mi az elvaras. En nem varom el, hogy a 8320-am a harmadik vagy negyedik generacios i7-ekkel vetelkedjen. Szerintem a _mai_ jatekok tobbsegenel meg az i5, i7-ek egyszeruen gyorsabbak FHD alatti felbontasokon. FHD-n mar sokkal kiegyenlitettebb a helyzet processzor teren amennyire en latom. Persze ez igy tul altalanos, de nagyjabol fedi a valosagot megint csak szerintem.
-
KraX
őstag
válasz
Fail3D! #29014 üzenetére
Meloban egy 2600k-m van, otthon egy 8320-at hasznalok most. En szeretem az AMD FX-et mert "fagyi penzert" jutottam hozza es ahoz kepest nagyon jo teljesitmenyt ad le, de akinek eleve masodik v. harmadik generacios i5-i7-ese van, annak szerintem ertelmetlen platformot valtania kiveve ha sok elszorni valo penze van.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A nem témába vágó beszélgetésekhez keressétek fel a (nemcsak) FX-tulajdonosok bazi nagy OFFolós topicját, vagy az AMD offtopikot!
- PlayStation 4
- Xbox Series X|S
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- PlayStation 5
- Autós topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Norvégia átmenetileg betiltja az áramigényes kriptobányászatot
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- További aktív témák...
- PlayStation Plus Premium előfizetések
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- MacBook Air 15 M3 8 / 256GB dobozos 12 hónap garancia
- Üzleti Fujitsu Lifebook u7510 15,6" FHD IPS 2021/08. havi gyártás
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged