-
Mobilarena
AMD FX processzorok topikja
- AM3+ tokozás
- Nyolc, hat, vagy négy mag
- DDR3-1866 RAM támogatás
- Szorzózármentes modellek
Új hozzászólás Aktív témák
-
lee56
őstag
válasz
rihi16 #71418 üzenetére
Nem mondod komolyan ugye? Szerintem a támogatási listáján sincs, sima FX-et alapórajelen még talán rábíznék egy ilyenre, na de tuning vagy gyárituningos FX-et?
Há nooormális?
Ahogy már mondták a többiek, ha ilyet akarsz és problémákat ki szeretnéd kerülni akkor minimum 40kért egy értelmes lap UD5 és felfele vagy Sabertooth R2 és felfele, esetleg ha nagyonnagyonmuszáj asrock, akkor meg extreme9 és felfele
. Vagy ha nagyon bátor vagy van egy új 970-es asrock lap (ASRock 970A-G/3.1) állítólag támogatja, bár én nem szivesen ajánlanám jó lelkiismerettel, főleg hogy sok infó nincs róla, mennyire jó is az a lap, még mindig sajna.
Jah zárójelben persze egy jó alaplap csak a kezdet, rendes hűtés, házhűtés, tápellátás paksi csatlakozóval, ugye már megvan?
(#71412) Omli85 : Azt sejtettem hogy te tisztában vagy vele, főleg a másik testvérünknek címeztem, csak most így jött ki, hogy a te hsz-edre ment, ezért is írtam hogy tesókáim.
Jó Ryzendülést neked, én még kivárok kicsit azt hiszem.(#71414) Bossp : GA-970A-DS3P Ejj, UD3P is ott lett volna kb 3k HuF-al drágábban, annyit meg megér a biztosabb szárazabb érzés nem? Főleg ha hoszabb távra tervezitek a használatot, na mindegy..
De azért egy minimál tuningot mondjuk el kell bírjon a DS3P is azért. -
Omli85
őstag
válasz
rihi16 #71413 üzenetére
Így hirtelen dobok kettőt a többiek kiegészítik ahogy jónak látják.
Ez a kettő tuti megbirkózik vele minden gond nélkül. Illetve szerintem többnyire igaz ez minden igényesebb 990-es alaplapra, kivéve asrock fatal1ty 990fx killer azt nem ajánlom nem elégséges a vrm hűtés rajta :/.ASUS M5A99FX PRO R2.0 ViZion ez van ugyan ilyen procival mint amit írtál.
SABERTOOTH 990FX R2.0(#71414) Bossp: Az korrekt vétel volt
Új hozzászólás Aktív témák
A nem témába vágó beszélgetésekhez keressétek fel a (nemcsak) FX-tulajdonosok bazi nagy OFFolós topicját, vagy az AMD offtopikot!
- Csere-Beszámítás! Asus Prime RTX 5060Ti 16GB GDDR7 Videokártya! Bemutató darab!
- BANKMENTES részletfizetés Noblechairs HERO Fekete/Platinafehér Gamer Szék
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W10 I CAM I Garancia!
- DDR5 16GB 8GB 32GB 4800MHz 5600MHz RAM Több db
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest