- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- OnePlus One - Kína már itt One
- Milyen okostelefont vegyek?
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
-
Mobilarena
AMD FX processzorok topikja
- AM3+ tokozás
- Nyolc, hat, vagy négy mag
- DDR3-1866 RAM támogatás
- Szorzózármentes modellek
Új hozzászólás Aktív témák
-
synthattik
aktív tag
válasz
Sz.Miki #5266 üzenetére
szntem megéri lecserélni ,de még 6100 ra is.Játékokban sokkal jobban teljesít ,legalábbis ezt tapasztaltam.Én ph ll x4 ről váltottam 6100 ra és szemel láthatóan jobban feküdtek neki a hardverigényes játékok.
Bf 3,gta 4 meg ilyesmiket sokkal gördülékenyebben vitte,aztán lecseréltem a kisebb 8 as szériára hátha ez még jobb lesz de,mivel nincs crossfire rendszerem valszeg ,így ki sem tudom használni teljes terjedelmében a 8120 ast,ugyhogy ha csak játszani kell szntem, akkor simán elég 1 6100 as is.
Nem baj így jó darabig nem kell vennem procit, hátha 1 szer még fejlesztek netalán.De ha mindenképpen 8 as széria a nyerő nálad ,akkor a 8120ast vedd ez is jól tuningolható és árban szntem megérősebb,de te tudod mit szeretnél. -
Borokafa
őstag
válasz
Sz.Miki #5266 üzenetére
8150-re mindenképp érdemes szerintem.
Apropó, épp most csináltam egy összehasonlítást Phenom X4-FX4100-FX6100-ról tuningolva összehasonlítás
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A nem témába vágó beszélgetésekhez keressétek fel a (nemcsak) FX-tulajdonosok bazi nagy OFFolós topicját, vagy az AMD offtopikot!
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- SkyShowtime
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Továbbfejlődött a Keychron egéralternatívája a Logitech MX Masterre
- Sorozatok
- ZIDOO médialejátszók
- Micro Four Thirds
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Autós topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 1TB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- Apple iPad Air 4 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- HP Victus 15-fb1002AX - 15,6"FHD IPS - Ryzen 5 7535HS - 8GB - 512GB SSD - RTX 2050 - Win11
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged