- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- One mobilszolgáltatások
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Magisk
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
-
Mobilarena
AMD FX processzorok topikja
- AM3+ tokozás
- Nyolc, hat, vagy négy mag
- DDR3-1866 RAM támogatás
- Szorzózármentes modellek
Új hozzászólás Aktív témák
-
miresz
veterán
válasz
sesztakbence #5301 üzenetére
Itt nem az FPS bukásról van szó (mivel az VGA függő inkább),hanem arról,hogy ez nem egy igazán jó lap FX-ekhez. Én max egy Athlon II X2 bíznék erre a lapra.
(#5303) szunya1: Vágódeszkában mennyi az fps bukás?
-
törölt tag
válasz
Az Fx ek alá nem kell semmi,én alaplap,RAM,táp nélkül használom,kibaszom a konyha kredenc tetejére és már megy is
-
miresz
veterán
válasz
Hát én nem tenném be alá az tuti.
-
Prof
addikt
válasz
sesztakbence #3975 üzenetére
Azért Fx4100 nem igazi 4magos, ahogy az fx6100-as se, 2 ill. 3 FPU.
A proci nem befektetés. Hülyeség ma megfizetni drágán, azt amit 3 év múlva használnál ki.
Ha mindenáron szeretnél 4magost, még a teljesítményt nézve az is jó ha eladod a e4300-at és veszel egy q9400-at.
Vagy várj 2-3 hónapot és jön az AMD trinity és az Ivy bridge.
-
Zsolteeka
tag
válasz
sesztakbence #3978 üzenetére
Igen, a boltban dolgozó srác is mondta, hogy kb 1hónapja egy ugyan ilyen lappal utazhatott fel a nagykerbe mert nem indult a gép és másik procija nem volt, hogy frissíthesse a BIOS-t. Most pedig direkte felhívta őket hogy frissítsék le előre, de azt mondták már nem kell, rajta van a matrica.
-
törölt tag
válasz
Már a legelső bios is támogatja az FX procikat.Vga kell, meg normális megjelenítő,proci önmagában semmit nem ér
@Zsolteeka- Utazgatott a lappal,de csak mert turista volt,ne beszéljetek már zöldségeket
[link]
-
gyurczy
őstag
válasz
Én még nem cserélnék, legalábbis ekkorát. FX széria még nem kerül annyiba, amennyit ér, úgyhogy AMD vonal sztem dobós. Nézz valami jobb procit használtba, amit megeszik még a lapod (Q9/8ezresek), és várd ki, míg normalizálódik a valuta/deviza árfolyam (ha lesz egyáltalán olyan), és kijön az új stepping és/vagy lejjebb megy az ára az FX-eknek.
AM3+ lap és X6 kérdés felmerülhet még, egy jobb lappal 3800 fölé húzott 1055T-vel költséghatékonyan jó gépet lehet építeni, de nem tud sokkal többet, mint egy LGA775-ös négymagos konfig.
-
Zsolteeka
tag
válasz
Én most vettem GIGABYTE GA-990XA-UD3-as lapot és már rá volt ragasztva a matrica hogy AM3+ BIOS installed, szóval szerintem már megoldottak ezek a dolgok.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A nem témába vágó beszélgetésekhez keressétek fel a (nemcsak) FX-tulajdonosok bazi nagy OFFolós topicját, vagy az AMD offtopikot!
- Intel Core i7-7700K (8M Cache, up to 4.50 GHz) OEM Processor! 27% számlával!
- AMD Ryzen 7 5700X - Új, 3 év garancia - Eladó!
- Intel ES Core i5-3470 4-Core 3.2GHz LGA1155
- Ryzen 7 8700G /// Bontatlan // Üzletből, számlával és Garanciával!
- Intel Core i9-14900KF 24-Core 3.2GHz LGA1700 Box (BX8071514900KF) Processzor! BeszámítOK
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 docking station (L13899-001)
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged