Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• mtomi95

senior tag

válasz DraXoN #75966 üzenetére

Valóban! :DDD Nekem is kellett vagy fél óra mire lebírtam róla szedni az első újra pásztázáskor két hete! Azon gondolkoztam egyáltalán hogy raktam rá. Attól féltem letörik a műanyag alaplapi tartó pöcök! :))
    Neten én is 130W-osnak láttam írva, de a dobozon nekem már, csak 100W-os TDP-t adnak meg. Talán rájöttek, hogy ez túlzás, viszont még mindig jobban cseng a 100 mint a 95W. :U Végülis egy szinten három pines, két csöves CM T2 mini volt előtte ami az Athlon II X3-on volt, de ide már kevés volt. Attól azért nagyobb a borda meg a venti is.
    A gyári pasztát hásználtad a ID Coolinghez?

Milyen lapban járattad az akkori FX6200-t 4.3GHz-e
    Nekem egy kicsit behatárolt a 4+2 fázis miatt a dolog, viszont GPU limit van nálam inkább még így 3.8GHz-en is.
    Egy 2GB-os 260X van. Újonnan elég horror áron adják a 3GB-os 1060 meg a 1050Ti-t is. Jó ideje várok pedig rá, hogy csökkenjen valamennyit. Anno a 260X nekem 42 Ezer volt, az akkori 750Ti sem volt sokkal több... Most meg az 1050Ti ami a 750Ti akkori ár kategóriában kellene legyen 60+ ezer. :Y

[ Szerkesztve ]

Az élet túl rövid ahhoz, hogy mindig biztonságosan távolítsd el az USB pendrive-ot...

Új hozzászólás Aktív témák