- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- EarFun Air Pro 4 - a cél a csúcs
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Ilyen lesz a Fairphone 6
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Honor 200 Pro - mobilportré
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
S_x96x_S
addikt
>> és X570S lapok
> nekem amúgy ez fura lenne ha ezt csak úgy kiadják mindenféle "új" proci nélkülhttps://www.anandtech.com/show/16720/amd-ryzen-5000g-zen-3-apus-for-desktop-coming-august-5th
-
S_x96x_S
addikt
> várható még idén új ryzen asztali mainstream proci?
nagyrészt egyetértve Petykamano-val
az én fejemben:
- AM4: Augusztus - APU-k / "G" procik; pl. 5700G és X570S lapok
és NUC-ok.- TRX40: ZEN3-as Threadripper, idén november? ; elvileg lesz 16 magos is, ami az 5950X alternatívája lehet; főleg akkor ha sok PCIe és memória kell
- a ZEN3-as V-cache -es új procikról nem sok hir van ... talán legkorábban december körül, de inkább január az AlderLake-el ..
Elég erős verseny lesz jövőre .. és mind az AMD - mind az Intel oldaláról nagyon nagy ugrás lesz technológiában és teljesítményben.
( Gen5/DDR5/CXL )
Persze azt nem lehet tudni, hogy mi az optimális pont - a platformváltásra .. -
Petykemano
veterán
Engem kellemesen meglepne.
Az AMD az utolsó előadáson azt mondta, hogy a v-cache-sel szerelt processzorok (abban most már nem is vagyok biztos, hogy megnevezték, hogy egészen pontosan milyen típus, csak a bemutatott zen3-as kísérleti darab miatt gondoljuk, hogy zen3-ra épül) idén év végén kerülnek gyártásra. Abból idén új termék feltehetőleg nem lesz.
Amire szerintem lehet számítani az az, hogy a Van Gogh (SteamDeck) selejtjét is kiárulja úgy mint a PS5 selejtet.
Valamint ha megjelenik az Alder Lake és az AMD wafer ellátottsága megengedi, akkor esetleg megjelenhet egy 5600-as sku.Máskülönben az év hátralevő részében az AMD az olcsóbb jellegű RDNA2-kel lesz elvileg elfoglalva.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- TUF F15 FX507ZI4 15.6" FHD IPS i7-12700H RTX 4070 32GB 512GB NVMe gar
- AKCIÓ!! i9 9900 , RX 5700 XT , 32GB DDR4 , 512GB NVME , 2TB HDD
- Inspiron 14 7440 2-in-1 14" FHD+ IPS érintő Core 5 120U 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv gar
- Garis ZOTAC GeForce RTX 4070 Ti Trinity 12GB GDDR6X videokártya
- Nokia mobilgyűjtemény - E-series + 2 klasszikus
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- Vidd haza a jövő RAM-ját már ma!
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Samsung 870 EVO SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! VALVE Steam Deck LCD 1TB SSD kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- 2db Dell PowerEdge R740 2U Rack Szerver és 3db Netapp FAS2040 NAS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest