- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Fotók, videók mobillal
- Apple iPhone 17 - alap
- Mobil flották
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
Új hozzászólás Aktív témák
-
-FreaK-
veterán
válasz
Petykemano #7946 üzenetére
Ezt már sokadszorra látom leírva, hogy jobb lesz a raptor lake, de ennek mi az alapja? Eddig ugye max pletykák lehetnek róla, de nem hiszem, hogy túlságosan meg lehetne bízni bennük.
Én így laikusként arra számítanék, hogy ilyen pár %-os difik lesznek csak a Ryzen 7000-hez képest, azt is csak bizonyos esetekben (most is igen csak feladat függő, hogy hol melyik cpu a jobb, még játékról játékra is nagyot tud változni).
Viszont az AMD-nek még hátra van az 7000 X3D, ami talán jövő év elejére van pletykálva, amivel szemben én nem hiszem előnye lesz egyáltalán.
Persze csak én is csak "Találgatunk, aztán majd úgyis kiderül.." -
törölt tag
válasz
Petykemano #7946 üzenetére
Ha annyival lesz drágább mint amit tud, az kb öngól. Vissza eső pc eladások mellett max annyiért szabadna adnia, mint az amd, ha jól akar kijönni belőle. Azért az am5 még kap pár gent, az lga 1700 pedig itt véget ér, oké persze évekig elvagy egy raptorral, de a DIY piac az amd mellett dönt így.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kitűnő állapot! LENOVO ThinkPad T14s i7-165G7 / 16GB / 512GB SSD / Windows 11 Pro
- Kitűnő állapot! LENOVO ThinkPad T14s i7-165G7 / 16GB / 512GB SSD / Windows 11 Pro
- ÚJ AKKU! Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6mag! 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év gar
- Apple watch 8 45mm white aluminium
- Ps dualsense edge controller
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3235
- 16 GB RTX 4080 SUPER HP OMEN - garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3236
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest