Hirdetés
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- A vártnál korábban érkezhet a Xiaomi 17 Ultra
- Miért fárad gyorsabban az iPhone akku, mint az androidos?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Petykemano
üzenetére
Kiegyenesítettem a perspektívából a legjobban sikerült Rome fotót simára. A nyáklap 58.5 mm × 75.4 mm, szóval pixel-arányból kiszámolható melyik lapka mekkora. Zeppelinre így 220 mm2 jön ki, szóval egész pontos.
Eredmény: egy Zen2 lapka ~75 mm2, az I/O lapka meg ~430 mm2.
Hely szintjén meg lehet spórolni gyakorlatilag elég sok mindent. Csak az Infinity Fabric, PCIE, DDR4 vezérlő szentháromságra van szükség. Előbbi kettő új, így nem tudni mekkora, utóbbi ismert csak, kb 60 mm2 + körítés lenne legalább.
-
Simid
senior tag
válasz
Petykemano
üzenetére
Ennek az eDRAM-nak mi lenne a funkciója amúgy? Értem én, hogy L4 cache, de miért érné meg ez egy CPU-nál? (Laikusként kérdezem, tényleg nem tudom)
A zeppelinhez képest nem csak a redundanciát kell szerintem figyelembe venni, hanem azt is, hogy ez egy jóval bonyolultabb IF, ami már 8 chipet képes összekötni. Gondolom ez nem kis különbség a korábbihoz képest.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Dell Latitude 7330 - i5-1235U I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B85M-G B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asrock B450M R7 3700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 Super 8GB GameMax Aero Mini ECO 600W
- Apple iPhone 13 Pro Max Graphite ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 256 GB-100%-3 hó gari!
- LG 49WQ95X-W - 49" NANO IPS - 5120x1440 Dual QHD - 144Hz - USB Type-C - HDR 400 - G-Sync - FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő