Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- iPhone topik
- Műholdas AI chippel fedné le a bolygót a Samsung
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- A ZTE sem maradt adós csúcstelefonnal
- 175 fotó, amit a Vivo X300 és X300 Pro kameráival készítettem
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
PROHARDVER! témák
IT café témák
GAMEPOD témák
LOGOUT témák
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 2. rész.
- Gép1: Renault Kangoo vizhűtő ventilátor fokozatok
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Petykemano
üzenetére
Nem értem mit nem értesz.
Nézd meg ezt a videókat erre vonatkozóan, majd olvasd el cikket hogy szedi szét lassan komótosan és tisztán látszik hogy a kiszivárgott vagy kreált chartok mögött ugyan úgy MliD megjegyzéseire is reagál vonatkoztatott technikai magyarázat alatt.És úgy általában is.
Szerintem ez elég egyértelmű, számomra nem szorul magyarázatra az évek alatt folytatott előzetes tőle származó hype train majd pofára esés a rajongók részéről az AMD re vonatkoztatva. Általánosan nézve.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- HP EliteBook x360 1040 G8 i7-1185G7 32GB 512GB 2in1 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3531, 93% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor,MS3409
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- ÚJ! AKRacing Arctica gamer szék
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Nézd meg ezt a videókat erre vonatkozóan, majd olvasd el cikket hogy szedi szét lassan komótosan és tisztán látszik hogy a kiszivárgott vagy kreált chartok mögött ugyan úgy MliD megjegyzéseire is reagál vonatkoztatott technikai magyarázat alatt.És úgy általában is.