- Netfone
- iPhone topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Megéri lecserélni a Nothing Phone (1) és (2) készülékeket
- Milyen okostelefont vegyek?
- Képeken a Huawei új Watch GT 6 órái
- Íme az új Android Auto!
- Apple iPhone SE (2020) - életképes alternatíva
- Google Pixel topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
Petykemano
veterán
válasz
Németh Péter #7954 üzenetére
Az, hogy érdemes-e, mindig nagyon pénztárcafüggő.
Ha valakinek a pénz nem számít, mindenképpen a legjobbat akarja, akkor járható út, hogy bevásárol egy >$500-os alaplapot és hozzá a 7700X-et azzal a felkiáltással, hogy majd amikor megjelenik az X3D verzió, akkor csere.Ha a pénz számít, akkor szerintem érdemes megvárni a B650-es lapok rajtját, és még azután is 1-2 hónapot, mire elmúlik az újdonság felára. Addigra meg már talán majdnem itt van az 7000X3D.
Én a 5800X3D-ről nem váltanék.
De az a "baj", hogy én nagyon árérzékeny vagyok, garasoskodok. Nem biztos, hogy én megfelelő vagyok a "megéri-e" kérdés megválaszolására, ha valaki olyan kérdezi, aki mondjuk félévente félmilliós büdzsét szán a hobbijára. Mindenképp hallgass meg másokat is.Egyébiránt az 5800X3D esetén volt egy olyan kihívás/nehézség/korlátozás, hogy a lapka feszültsége nem mehetett egy bizonyos érték fölé, ami frekvencia regresszióval járt. Ennek tudtommal nem fogyasztási okai voltak, hanem a TSV illesztéseknél található "forrasztóanyag" (bump) nem bírt magasabb feszültséget. (Gondolom valami hasonló jelenség lehet, mint a hagyományos izzóknál az izzószál.)
A pletykák szerint ezt a problémát sikerülhetett kiküszöbölni. Amennyiben ez igaz, úgy a 7000X3D már nem fog frekvencia regresszióval járni, ezért nagyobb lehet az előrelépés a V-cache használatával, mint az 5800X3D és az 5800X között volt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell XPS M1330
- ELADÓ Logitech G29 Force Feedback kormány + pedálok
- Samsung Galaxy S23 FE 8/128GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Gamer laptop eladó Acer Nitro V ANV15-51-79X2 Intel Core i7-13620H RTX 4060 165Hz
- Dell Latitude 5340 gyönyörű állapot, gyári magyar! Core i7 1365u - 16GB - 512GB - mint az új!
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 64GB 1TB 5500M 8GB garanciával hibátlan működéssel
- elado Deepcool Mystique 240 2027 még garis
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Lenovo Thinkpad 13 Core i3-7100 / 8GB DDR4 / 256GB SSD
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest