Új hozzászólás Aktív témák
-
HaZsolt
őstag
válasz
szatyor1972 #1826 üzenetére
Amelyik lap tud magot feloldani azzal ugyanannyi. Ugyanis nem a laptól függ.
Procihőhöz visszatérve. Jelenleg egy x2 555 @x4 b55-öst nyúzok. Magfeloldás után mennyire lehet reális a prime terhelés közbeni 52 fok?
-
HaZsolt
őstag
válasz
Overlocker #807 üzenetére
Szép a procitól
Ne is add el
.
#804) kisninja tegyél egy ventit a Dominatorra. Lehet, hogy túlmelegszik. Amugy 4 maghoz az a gyári hűtő ekkora órajelen nevetségesen kevés.
-
HaZsolt
őstag
Böngésztem az AMD oldalán és ezt találtam (EZMIEZ?) AM3 sima athlon X2 C3 as steppinggel. Valaki mondjon már erre valamit.
-
HaZsolt
őstag
válasz
chreepshow #765 üzenetére
Először is mázlista vagy mert a proci C3-as. Másodszor a lapod megfelelő hozzá SB710 lapkészlet. A magfeloldás nem bonyolult 2 gombnyomás. Lásd legelső hozzászólás
-
HaZsolt
őstag
Hozzámkeveredett egy x555BE (c3) A proci elég érdekes. Feloldottam mind a 4 magot és primeoltam. Eddig rendben van, de néha lekapcsol a proci. Hűtése rendben van (Cooler Master Hyper 212 plus) . Ez lehet, hogy processzorhiba?
-
HaZsolt
őstag
Athlon II x3 440. C3!!! Ebből szerintetek lehet csinálni 4 magos Phenom II-t?
Van Rana butítás is belőle?A választ előre is köszi
-
HaZsolt
őstag
Full HD... Tudom, hogy hülyevagyok mert kell a +400 MHZ de ha már a stepping 3800. Akkor tudjon már annyit
-
HaZsolt
őstag
Muszály oltani engem?
A világ egyik legtuningosabb 5830-as GPUját
-
HaZsolt
őstag
Nektek mennyit mennek az Athlon II x3 435@ B35 -ös procitok? A steppingnek 3800 a vége, de én rendegeteg olyannal találkoztam ami csak 3400et visz.
Tehát a kérdés: Ezek is viszik a 3800Mhz-et?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 - i5-6300U I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI SUPRIM X RTX 4080 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged