Új hozzászólás Aktív témák
-
Mian
aktív tag
válasz
roberto888 #6333 üzenetére
Köszi! Az egyik tényleg ki volt kapcsolva, csak azt nem értem miért, mert én nem kapcsolgattam az biztos.
Önálló életet élnek ezek a gépek néha...
Na mindegy lényeg, hogy megint jó, még egyszer kösz! -
Mian
aktív tag
Sziasztok!
Adott egy Phenom II X2 550 cpu, ami 2010 novembere óta teszi is a dolgát ahogy kell, és ugyanez az időpont óta dolgozik/dolgozott 4 maggal feloldva egy Asus M4A88TD-V EVO lapban.. Idő közben viszont frissítettem a bios-t a legújabb verzióra (ver. 2001) és azon kaptam magam, hogy a 4 magból ma már csak 3mat ír... ez mitől lehet, bios bug? Vagy egy magnak lőttek vagy mi történhetett? Bios-ban is 3mat ír és az aida cpuid-je is 3 magot lát, sőt az aida kicsit úgy látom meg is van zavarodva mert a "Processzor"-nál AMD Athlon II X3 450-et ír a cpuid name-nél pedig AMD Phenom II X4 B50-et... érdekességként még annyi, hogy a windows 7 élményindex-e például ugyanannyi maradt mint anno 4 maggal, pedig frissítettem többször is.. Ötlet?
-
Mian
aktív tag
Sziasztok!
Ezzel a lappal működne a magfeloldás?
Asus M4A88TD-V EVO/USB3Üdv, Mian.
(sb710el és sb750el működik azt tudom, és egyes sb850es lapoknál még ha jól tudom, ez is olyan lenne?)
Új hozzászólás Aktív témák
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Óra topik
- Autós topik
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- BestBuy topik
- Külföldi SIM-ek itthon
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS VivoBook X1504ZA notebook - i3 1215U 16GB DDR4 RAM 512GB SSD Intel UHD IGP WIN11
- Samsung Galaxy S23PLUS 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Honor 200 , 8/256GB , Kártyafüggetlen
- Honor X7B szép állapotban 6/128GB fekete / 12 hónap jótállással!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged