Új hozzászólás Aktív témák
-
Whaazzup
senior tag
válasz
Logan83 #8468 üzenetére
Szia. Jól elmélet amit le írtál szinte minden részével egyetértek, de talán oldható magos CPU-k belső mikrókódban, és meghatározásában van bibi.Én úgy gondolom, hogy mag változás esetén csak simán a infó teszt progikban van a bibi, nem igazán tudnak mit kezdeni egy változó hardverrel. Inkább csak megnevezik a belső adatárukban legközelebb rá illő tulajdonságokat, és fizikai megnevezést, ezt csak én gondolom így úgy hogy semmi nem biztos.Az biztos nem igen hiszek a pontos teszt progikban.ÜDV.
-
Whaazzup
senior tag
válasz
Massmurderer #8446 üzenetére
Szia.ez is igaz, príma hozzászólás.
Köszönet minden tagnak.ÜDV,
-
Whaazzup
senior tag
válasz
Massmurderer #8444 üzenetére
Szia.elhiszem mindenki a maga tapasztalatából tud és tanul, sajnos nálam rengeteg X3 455 ment el a negyedik mag, lehet az alaplapok miatt, főleg az ACER márkás lapoknál.ÜDV.
-
Whaazzup
senior tag
Esetleg lenne e valakinek tapasztalati megosztása különös +core mag feloldásról meghallgatnám szívesen.ÜDV.
-
Whaazzup
senior tag
Lépjünk már egyet, senkinek nincs ilyen unlock gondja, várom a tippeket.ÜDV.
-
Whaazzup
senior tag
válasz
Andre1234 #8431 üzenetére
Szia.Na akkor most elmondom, nekem van egy ilyen CPU-m a polcon ha kell lefotózom, négy magosként használtuk aztán egyszer csak kék halál majd új rendszer. csak így indult újra.De azóta csak 2-magos, ma meg voltam a fiamnál és nála is meghalt egy mag Athlon II X3 4XX-s nála ugyan ez történt már csak 3-magos.Ö ért igazán hozzá, elmondta, hogy az a CPU-melyik nem igazán élő maggal rendelkezik mind egy idő után így járhat.Hát akkor úgy néz ki van ilyen. ÜDV.
-
Whaazzup
senior tag
Csak fog egyszer gyorsabban menni a válaszok.ÜDv.
-
Whaazzup
senior tag
Sziasztok.Az egyik fórumtársam ajánlotta, hogy itt tegyem fel a kérdésem, mert itt vannak koponyák hozzá.
Tudom és ő is mondta egyre kevesebben használnak Phenom II, de hátha van kit még érdekel engem igen.ÜDV.Kérdés.
Miért van az, hogy a különböző lapok mind másnak ismerik de hibátlanul működő CPU-ha 4-magosban megy.Ez egy igazi 4-magos amiben valóban clock nélküli negyedik mag van.megemeli a Wattot elő hozza a 7Mb cache-t és feloldja a 4-magot, ritka CPU- a teszt szerint egy Phenom II Deneb X4 945-s nek felel meg.
Infó CPU: AMD Phenom II X3 720 BE.
AMZ720WFK3DGI
CACZC AC 0906CPMW
9081505B90177.De a különböző lapok, másnak ismerik valamelyik X4 B20 /X4 B40 /X4 B70/ az alap mindig 4X2.8GHz, de van olyan lap amiben alapból 4X3.2GHz megy minden hiba nélkül, a cache.mindegyiknél ugyan az lesz.Erre szeretnék választ kapni.Köszönöm, ha a te fórumodon is jó a kérdés annak örülnék a legjobban.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Fájdalmasan gyenge kijelzőt válaszott a Switch 2-höz a Nintendo
- Mobil flották
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen videókártyát?
- Óra topik
- Opel topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- További aktív témák...
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- IBM/Lenovo Thinkpad T60
- Dymo LabelWriter 400 - Hőpapíros címkenyomtató
- Intel Core i7-8700, i7-9700 CPU, processzor - Számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest