Új hozzászólás Aktív témák
-
kjani18
őstag
válasz
brendonka23 #7839 üzenetére
Szerintem ide írj, és a video kártyád típusát is írd meg.
-
John Rose
aktív tag
válasz
brendonka23 #7640 üzenetére
Sajnos az L3 is lutri. Nekem régebben volt Athlon II X3 425 procim és annál működött az L3 is.
-
betegphiu
senior tag
válasz
brendonka23 #7600 üzenetére
neked is jó napot!
menjél le a pincébe,nyisd ki a búzazsák száját és máris feloldottad a magot.. -
Milka 78
nagyúr
válasz
brendonka23 #7593 üzenetére
Szerintem ez totál a te döntésed.Én 4 magot használok,mert van egy pár online flash játék aminek tetszik a 4 mag és ha már megy mind a négy akkor használjuk is.Ha meg komolyabb game-kat is nyomsz akkor egyértelműen jól jön a 4. mag.
mcs : Annyiért procival együtt kapod az említett deszkát
->[link]
-
Milka 78
nagyúr
válasz
brendonka23 #7579 üzenetére
Megérzés!
Különben nagyjából tudtam,hogy alap hangulatban 30 fok körül van aproci.Ráeresztettem egy Linx-et és az a hőfok ami elkezd őrült módon emelkedni(ez esetben az AUX)na az a procihő.
djdaniel: Nálam ugyan az volt a helyzet mint nálad(proci+magfeloldás+lap ugyan az). Valamiért a lapom megőrült és elszállt a cnq félig meddig...Órajel szabályzás működött,de a feszt nem szabályozta magfeloldva.Ha ez nálad nincs akkor szerencsés vagy.Elméletileg 1.300 körül ha megy a 4 mag 3300mhz körül akkor nincs baj,mert az még befér a tdp keretbe.Az NB feszt(ha jól tudom alapból 1.100v)csökkentsd le,így tovább csökkented a terhet ami a lapra nehezedik.Nálam X3 455@x4 3500mhz(212fsb) 1.318v-Nb 1.0560v+M5A78L-USB3(erre cseréltem a másik Asust).
-
Gyufaaa
veterán
válasz
brendonka23 #7574 üzenetére
Az AUX-ot figyelmen kívül hagyhatod teljesen. Azzal ne foglalkozz.
-
ebegab92
senior tag
válasz
brendonka23 #7571 üzenetére
EKL Cold Tower Merlin Edition
Különbség annyi,hogy most már 3 pár réz hőcsöve van.Pécsett rendel egy emberke Németországból,én 4.000 HUF-ért vettem Szegeden PC-boltban,mert ő rendel Pécsről.
L3 cache dob még valamennyit a teljesítményen,főleg a tömörítéskor,mert WinRAR és társai szeretik a minél több cache-t -
ebegab92
senior tag
válasz
brendonka23 #7568 üzenetére
Ha valami baja lenne,az kijön a hétköznapi használatok során,pl. fagyás,kékhalál netezés,játék,stb. közben
Vannak Athlon II X3-ak,amiknek feloldható a 6 MB L3 cache-ük is,ennek sajna nem lehet a képed alapján. -
kjani18
őstag
válasz
brendonka23 #7568 üzenetére
Minden jónak néz ki, mehet, de én azért a gyári hűtőt lecserélném valami komolyabbra.
-
MMIX
addikt
válasz
brendonka23 #7566 üzenetére
Javasolnám az (#1) többi hasznos linkjének az átolvasását is, ha még nem olvastad.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Vigneau interaktív lokálblogja
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Bestbuy játékok
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Call of Duty: Black Ops 6
- Open Broadcaster Software OBS
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
- AMD Ryzen 7 5700X processzor eladó /Garanciás/
- Ryzen 9 7900X /// Bontatlan // Üzletből, számlával és Garanciával!
- Ryzen 9 7900 /// Bontatlan // Üzletből, számlával és Garanciával!
- Ryzen 7 5700X3D /// Bontatlan // Üzletből, számlával és Garanciával!
- Ryzen 7 8700G /// Bontatlan // Üzletből, számlával és Garanciával!
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Lejárt a gyártói garancia? Mi tovább támogatjuk az IT infrádat!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B460M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650XT 8GB Cooler Master MB600L Chieftec 600W
- 100 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i9-13905H, RTX 4070 (ELKELT)
- Bomba ár! HP ZBook Studio G5 - i9-9980H I 32GB I 1TSSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged