- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Akciófigyelő: Kedvezményekkel nyílt új Xiaomi Partner üzlet a Westendben
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- A ZTE sem maradt adós csúcstelefonnal
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
Új hozzászólás Aktív témák
-
brendonka23
tag
válasz
kjani18
üzenetére
mien hütőt ajánlanátok ami nem túl drága és biztos lenne az hogy megfelelne?
egyépként mire lett volna jó az az l3?amúgy én csak annyit csináltam a biosba,hogy ami disablén volt procinál beálitás rá mentem hogy all cpu valami bocsi csak nem tok angolul ezért irom igy le
kiválasztottam,elmentettem,elmentés után a gép kikapcsolt magától,aztán elindult rá pármásodpercre magától,betöltött rendesen a rendszer,és aztán ahogy látjátok ezek az adatok lettek
hát remélem akkor hogy innenstől nem lesz probléma semmi ha már ennyi teszten ment át,játékokkal is pl:farcry3,deadspace3,crysis3,egyiknél sem volt semmi hiba,és a hőfokom is 48volt a cpu-é,igaz a magok irreális hőfokokat mutattak,de erre már megkaptam a választ,hogy bezavarodnak a magok hőfokai,ha esetleg van valami észrevételetek vagy valamit amit megosztanátok egy ilyen tudatlanal mint én,mellé teszem nekem nagy nehezen lett meg ez a configom,tehát megdolgoztam érte amim van,nem anyuka apuka ajándéka,szl ezzel arra szeretnék kilyukadni hogy barátilag gondoljatok rám hogy minden jó tanácsot szivesen meghalgatok és megfogadok ami védi a gépemet esetleges elromlástól a magfeloldás következtében,ezért kértelek meg titeket hogy amiket bemásoldam adatokat a tesztelés során alaposan nézétek meg léccives hogy akkor minden rendben van e?
válaszotokat előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S24 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z390-A Pro Z390 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S24 Ultra / 12/256GB / Gyári független / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

egyépként mire lett volna jó az az l3?amúgy én csak annyit csináltam a biosba,hogy ami disablén volt procinál beálitás rá mentem hogy all cpu valami bocsi csak nem tok angolul ezért irom igy le