Új hozzászólás Aktív témák
-
TA68
őstag
válasz
gardener83 #7879 üzenetére
Szerintem is hagyom a fenébe, marad a három mag. Pedig még hőcsöves hűtőt is vettem hozzá.
-
HERR Z
veterán
válasz
gardener83 #7864 üzenetére
csak teljes konfigot tudsz mérni, konektorba tehető fogyasztásmérővel
ha ez így stabil akkor ehhez csak akkor kell másik hűtő, ha a gyárit hangosnak találod(leszabályozva), fogyasztása meg bőven a lapod határán belül van
stabilitást amúgy inkább prime95 blend tesztjével nézz(max priority) vagy cinebench 11.5-el -
HERR Z
veterán
válasz
gardener83 #7859 üzenetére
azok az értékek logikusan komplett gép értékek.....
egy biztosan moddolható 550 12k használtan, a tiedet kb 9k-ért bőven el lehet adni
default fesz= biosba hw monitor amit kijelez
cpu-z fogyi hülyeségét ne nézd -
gardener83
csendes tag
válasz
gardener83 #7859 üzenetére
-
gardener83
csendes tag
válasz
gardener83 #7858 üzenetére
Nem tudom mennyi a defalult magfesz érték. Biosban nincs, 1V-tól fefelé lehet léptetni néhány századonként vagy Auto-n hagyom. Cpu Z is csak az aktuális VCORE értéket írja, ami folyamatosan változik. defaultot nem.
Egyébként most 1,275V van. Ettől az értéktől felfelé sárga színnel jelzi a bios az értékeket amiket léptethetek... Zöld vagy piros nincs sajnos
Na de most a Cpu Z 3 maggal (pontosabban az első kettővel és a 4-essel) bekapcsolva 3Ghz-en 160-as max TDP-t ír.... ????
-
HERR Z
veterán
válasz
gardener83 #7856 üzenetére
sztem először stabilizáld a procit, addig felesleges rá hűtő, ha nem is stabil
lehet két maggal 65w alatt is stabil lenne alapórajelen, ahhoz meg elég a gyári még leszabályozva is, ha meg a több maghoz rommá kellene feszelned az a lapodat nyekkentené meg
amúgy +3k körül már sztem meg tudnád bizniszelni, biztosan 4 magosíthatóra a tiedet -
HERR Z
veterán
válasz
gardener83 #7854 üzenetére
a procifesz darabonként változó, 1.225-1.425V, cpu-zbe vagy biosba meg tudod nézni a tiednek mennyi a defaultja
az jobban befolyásolja a fogyasztást mint a magszám0.05V kb 8-10W-nak felel meg
-
HERR Z
veterán
válasz
gardener83 #7851 üzenetére
amíg a feszhez nem nyúlsz addig nem léped át a tdp limitet...
kb 1.35V-ig elmehet procifesszel(ha alapból több akkor annyi), nb-nek pedig adhatsz 1.2V-ot
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Futás, futópályák
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Ford topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Autós topik
- E-roller topik
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- Intel Core Ultra 7 265 /// Bontatlan, Teljesen Új // Üzletből, Számlával és Garanciával
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 9700X Processzor!
- Ryzen 9 7900 /// Bontatlan // Üzletből, számlával és Garanciával!
- Intel Core I9 14900KF - 24mag/32szál - Új, 1 év garancia - Eladó!
- AMD Ryzen 7 5700X processzor eladó /Garanciás/
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation4 PRO 1TB fekete konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működéssel
- Nvidia Quadro M2000/ M4000/ P2000/ P2200/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 / RTX A4000
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest