- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Google Pixel topik
- iOS alkalmazások
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Android szakmai topik
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
Új hozzászólás Aktív témák
-
dawil
tag
válasz
Gyufaaa
üzenetére
Nos akkor megemeltem az NB Voltageot 1.2125 V-ra, de így már le sem fut maximum memóriával az intel burn test, ha meg lejjebb veszem mondjuk High-ra (2048 MB), akkor meg azt írja ki, hogy nem használhatok többet, mint amennyi elérhető
. A Prime95-töt futtattam, ott egy órán át nem volt hiba. Visszavettem 1,2 V-ra, de akkor már betöltésnél kétszer is kék halál volt. Szóval most megint 1,2125-ön van, de ez a fránya intel burn test nem hagy nyugodni
.Egyébként az NB Frequency Multipliert nem kell állítani? Az most x10-en 2000 Mhz-en van.
Egyébként nekem az Advanced Clock Calibration-nél azt írja ki, hogy automatikusan kikapcsolja a Cool and Quiet-et, ha az ACC-t aktiválom.
Új hozzászólás Aktív témák
- Veszélyben az adataid? Gond van a WD népszerű HDD-ivel
- Konteó topic
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Hardcore café
- Battlefield 6
- Munkahelyek tízezreit szünteti meg az AI
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- World of Tanks - MMO
- Garancia kérdés, fogyasztóvédelem
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AMD Ryzen 9 3900X 12-Core 3.8GHz (64M Cache, 4.6GHz) AM4 Processzor
- Intel Core Ultra 9 285K - Új, Gari 2028.08.05. -ig - Eladó!
- 4. generációs i5 és xeon (i7-4770 helyett) processzorok
- AMD Ryzen 5 5600X - Új, 3 év garancia - Eladó!
- Keresek Xbox Series S / Series X / Playstation 5 konzolokat
- RÉSZLETRE , KAMATMENTES , BANKMENTES Panasonic TOUGHBOOK FZ-55 MK3 FZ-55G6601BG Notebook
- BESZÁMÍTÁS! Xiaomi Mi 2K 27 165Hz IPS QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo Thinkcentre M920t Tower/ M720s / M920s SFF / i5-8-9. gen/ WIN10-11/számla, garancia
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

. A Prime95-töt futtattam, ott egy órán át nem volt hiba. Visszavettem 1,2 V-ra, de akkor már betöltésnél kétszer is kék halál volt. Szóval most megint 1,2125-ön van, de ez a fránya intel burn test nem hagy nyugodni
.
Az előző x4-em is hasonló problémával küzdött.Az egyik mag mindig elszállt energia takarékos módban,viszont prime-linx alatt semmi baja nem volt.Ettől függetlenül szerintem is NB-lesz.