- Ilyen lesz a Fairphone 6
- LG V50 ThinQ Dual Screen - az 5G ára
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Középkategóriást mutatott be újra az Oppo
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Google Pixel topik
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Mobil flották
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
Aktív témák
-
Bogyó bá'
nagyúr
Nem hiszem, hogy stabilan müködni fog 166-os FSB-n.
Ez egy shit alaplap, sajna én is ilyet vettem, mikor kb. egy hónapja AMD-re váltottam.
Pedig van hozzá minden: Spéci Chieftek táp, nagyon jó hütés, infineon 333-as ram, nagyon jól húzható, szorzózármentes 2400+-os proci.
De még alapórajelen, ha a 2000 valós MHz-et 12x166-tal állitom elő, akkor is instabil, fagy mint állat. 133-as FSB-vel meg a valós(!) 2400 Megát is tudja.....
Szóval ez egy antituning, bóvli, ratyi-sz@r alaplap, ezt felelősséggel állithatom, mert garban ki is cseréltettem ezek (és egyéb) szivások miatt. Természetesen mindkét példány egyformán viselkedett.
Érdekesség, hogy uazt a KT-400-as chipkészletet használja, mint az Asus eggyel régebbi A7V8X-sorozata, de az jól tuningolható, a Bios-ban minden feszültség álliható, stb. Ennél, a drágább verziónál a North-bridgen sokkal nagyobb hütőborda van, mégis ez melegszik, az X-X-es meg nem. Szvsz alaplapi feszkókat vették alacsonyabbra, igy ugyan kevésbbé melegszik, viszont a 166.os FSB-t nem is birja igazán a chipset. X-X-nél viszont ezeket a feszkókat utólag sem lehet megváltoztatni, sajnos.
Aktív témák
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- E-roller topik
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Próba
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- TV antenna és jelerősítés
- RAM topik
- Stellar Blade
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Intel Core I9 14900KS 24Mag-32Szál processzor!
- AMD Ryzen 7 5700X - Új, 3 év garancia - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 5 9600X Processzor!
- Intel Core Ultra 7 265 /// Bontatlan, Teljesen Új // Üzletből, Számlával és Garanciával
- AKCIÓ! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800XT 16GB Rampage SHIVA CM 750W
- AKCIÓ! Acer Predator Triton Neo 16 15 notebook - Ultra 9 185H 32GB RAM 2TB SSD RTX 4070 WIN11
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! RTX Gamer Számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest