Keresés

Aktív témák

• Bogyó bá'

nagyúr

válasz Polesz #3 üzenetére

Nem hiszem, hogy stabilan müködni fog 166-os FSB-n.
    Ez egy shit alaplap, sajna én is ilyet vettem, mikor kb. egy hónapja AMD-re váltottam.
    Pedig van hozzá minden: Spéci Chieftek táp, nagyon jó hütés, infineon 333-as ram, nagyon jól húzható, szorzózármentes 2400+-os proci.
    De még alapórajelen, ha a 2000 valós MHz-et 12x166-tal állitom elő, akkor is instabil, fagy mint állat. 133-as FSB-vel meg a valós(!) 2400 Megát is tudja.....
    Szóval ez egy antituning, bóvli, ratyi-sz@r alaplap, ezt felelősséggel állithatom, mert garban ki is cseréltettem ezek (és egyéb) szivások miatt. Természetesen mindkét példány egyformán viselkedett.

Érdekesség, hogy uazt a KT-400-as chipkészletet használja, mint az Asus eggyel régebbi A7V8X-sorozata, de az jól tuningolható, a Bios-ban minden feszültség álliható, stb. Ennél, a drágább verziónál a North-bridgen sokkal nagyobb hütőborda van, mégis ez melegszik, az X-X-es meg nem. Szvsz alaplapi feszkókat vették alacsonyabbra, igy ugyan kevésbbé melegszik, viszont a 166.os FSB-t nem is birja igazán a chipset. X-X-nél viszont ezeket a feszkókat utólag sem lehet megváltoztatni, sajnos.

Aktív témák