Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
LALA_kiraly
őstag
Lapja válogatja... Nekem egy 2000es tbred lesarkazva haver asus lapjába visszavéve ment csak, az MSI lapomba meg 10*200on. No commnet... A régi durcik(kerámia tokosok) elnyűhtetlenek. Volt egy 700asom, aminek kb (nem hazudok) vagy fele hiányzott. A lap meg 800asként kezelte le
Még jobban is jártam, csak lesarkazás védő kellett, meg óriási óvatosság. -
zso73
veterán
Nem a témába vág! Nincs valakinek olyan procija,ami tuti,hogy halott? Kellene dísznek! Lehetőleg Pest,és környéke! Privi jöhet!

[Szerkesztve] -
Húgom gépében már 1.5 éve megy gond nélkül egy 2200+-os Tbred-A, mindössze annyi a gond, hogy csak a kis jetway KT333-as lapban indul névleges órajelen. És persze ahhoz, hogy stabil legyen 1800MHz-en kell neki az 1.9Volt. De már elég régóta gond nélkül megy.
-
X@b3e
addikt
Nekem is van egy sarkas 2500+ Barcim, lehet megnézem, már 1 éve pihen. Hátha

-
Brae
őstag
-
Borosz
őstag
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
Na azt még nem próbáltam. Csak már kivettem mert untam már a fagyásokat. Köszi a tippet.
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Ez működik: [link]
-
ahavasi
tag
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
Faterom 1600+ AMD-je, 3 helyen le van sarkazva(!!!) (egyik ''''haverom'''' műve) és tökéletesen működik

-
(Kolombusz)
veterán
Próbáltad visszavenni az órajeleket?
-
Borosz
őstag
Van egy 2200+ TBred-A proccom és az van vele, hogy le van sarkazva. Beletettem egy ASUS lapba és 3dm '03 alatt a gép lefagy (eddig ezt nem tette egy TBred-B-vel) viszont internetre, office-ra és még filmnézésre is használható. Eddig legalábbis...
Szerintetek van rá esély, hogy ez az állapot fennmaradjon? Eladnám a procit, de nem tudom, hogy így kell-e valakinek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Még jobban is jártam, csak lesarkazás védő kellett, meg óriási óvatosság.
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)