- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Feljutott a G96 a Moto széria csúcsára
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Yettel topik
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
fradelma
csendes tag
Sziasztok!
Az 5150-t mennyiről mennyire lehet tuningolni stabilan, és melyik alaplap javasolt ehhez, milyen tápegységgel
u.i: a direct VGA a CPU-ba integrálttal tud együttműködni a későbbiek során?
-
fradelma
csendes tag
Sziasztok!
Ebbe: Compaq Evo D510 Small Form Factor PC: http://h20564.www2.hp.com/hpsc/doc/public/display?docId=emr_na-c00338243 vajon bele tudom tenni a "fórum valamelyik tárgyát"? (5350 CPU-val 8 GB RAM
)
-
fradelma
csendes tag
válasz
MasterDeeJay #2653 üzenetére
Köszönöm az infót, akkor jól emlékeztem, hogy valamelyik korábbi hozzászólás írta, hogy a kikapcsolt SATA-val jobban húzható. Kicsit annyi segítséget kérek még, hogy melyik asztali procival egyenértékű kb a négymagos tuningolt 5350 (amikor mind a négy magot tudja használni az oprendszer).
Én is arra gondoltam, hogy a régi házba teszem az AsRock alaplapját pl:http://www.hardverker.hu/catalog.php?product_id=451806 Erre az alaplapon todok a régi (ATX) házzal/táppal csatlakozni vajon?
"Kicsit" szellős lesz, de csak a "divat" kedvéért én sem akarok és tudok tizenzret adni egy új táp+házért
u.i: ez az alaplap is "húzható" 133-ra kb? Mi a tapasztalat? Melyik ólcsó alaplap viszonylag jó, vagy ahogy még szokás mondani: jó ár/érték arányú?
-
fradelma
csendes tag
Sziasztok!
Az 5350-t meddig lehet felhúzni megbízhatóan a saját hűtőjével? Ha jól olvastam korábban, akkor a SATA-t ki kell kapcsolni? (Ami nem baj, mert USB pendriveot teszek hozzá.)
-
-
fradelma
csendes tag
"józan tuning" szempontból melyik alaplap az ajánlott és mit lehet kb kihozni belőle?
("józan tuning": van ilyen???
, de jó kifejezés jutott eszembe)
u.i: az 5150 ugyanúgy "húzható" mint az 5350, vagy mindenképp javasolt az utóbbi nagytestvér?
- ha ez a tuning eredmény van kitűzve célnak, az elérhető-e/mekkora külső táppal?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xbox Ultimate előfizetések
- BESZÁMÍTÁS! NZXT Kraken Elite 360 RGB vízhűtés garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" FHD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- AKCIÓ! nVidia Quadro P4000 8GB GDDR5 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest