- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- A kínai gyártók 3D arcazonosítással kísérleteznek
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
Új hozzászólás Aktív témák
-
dobost
senior tag
válasz
djculture #611 üzenetére
Bár jobban hiszek inkább a felhasználói tapasztalatokban, mint a benchmarkok számaiban, de azért szerintem is odavág a Core i3 Mobile-nak, a GPU teljesítménye volt számomra kétséges, de megnyugtattatok.
Köszi szépen a segítséget, amint tudom be is tárazok egy ilyen szépséget.
-
dobost
senior tag
Sziasztok!
Már régóta várok a Kabini APUkra és csorgatom a nyálam, mivel le akarom váltani a jelenlegi DLink NAS-omat a gyenge átviteli sebesség miatt.
Viszont a NAS funkció mellett szeretném, ha az asszony tudna néha játszani egy kicsit Sims 3 illetve majd Sims 4el rajta.
Jelenleg a Core i3as 2.2GHz (ha jól emlékszem)+ ATI 5145 laptoppal nyomul. Szerintetek tudná hozni a kis Athlon 5350es legalább azt a szintet, mint a noti? (nekem sanszos, hogy azért egy mobil Core i3at
5145ös Ati chippel nem tud lenyomni...)
Köszi!
Üdv,
Tamás
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 14 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E754 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" HD I HDMI I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP ProBook 450 G6 - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- ÚJ Lenovo LOQ 15IRX9 - QHD 165Hz - i7-13650HX - 16GB - 1TB - RTX 4060 - Win11 - 3 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest